Durerea pierderii unei sarcini (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristina-Ana-unde esti???Hai ca acum ma tot gandesc ca poate nasti si tu fara sa apuci sa ne anunti!sper ca esti bine si tu si micutul!Te pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

fetelor, am si eu o mare rugaminte
ati mai patit vreo una dintre voi (cele care ati pierdut sarcina la varsta mare) sa aveti probleme cu lactatia?
am 5 sapt si o zi de cand am pierdut bebelusii si sanii mei nu se mai opresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Oana eu am avut dureri ingrozitoare de sani la 2 zile dupa cezariana,simteam ca mor de durere,se congestionasera rau si curgeau.Mi-au dat Bromcriptina si in 3 zile am scapat de dureri si nu mai curgeau.
Tu nu ai luat nimic?

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_oana26

fetelor, am si eu o mare rugaminte
ati mai patit vreo una dintre voi (cele care ati pierdut sarcina la varsta mare) sa aveti probleme cu lactatia?
am 5 sapt si o zi de cand am pierdut bebelusii si sanii mei nu se mai opresc

Draga mea eu dupa nastere am primit ceva pt lactatie,erau asa ca niste bilute mici(nu mai imi aduc aminte cum aratau pt ca eram sub anestezie) si apoi si pt acasa mi-a dat ceva sa iau cateva zilesi mi s.a oprit(nu mai tin minte dupa cat timp,ca atunci nu am dat deloc atentie la asta),nu am mai avut deloc!tu nu ai primit nimik de la doctor sa iei pt lactatie?

Mergi la inceput

Ma iau asa emotii cand citesc ca se naste inca o minune...cat de mult mi-as dori sa traiesc si eu acest moment MINUNAT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Oana 26 eu am avut probleme 4 sau 5 zile in sensul ca am avut niste dureri ingrozitoare de sani, dar lactatie doar intr-o singura zi m-am trezit cu tricoul ud. Sarcina mea avea 19 saptamani, cred ca ceva mai mica decat a ta. Nu cred ca este normal, nu stiu ce sa zic. Ai intrebat un medic?

Cristina Ana tu ce faci? Nu-i asa ca tu nu nasti asa pe neanuntate?

Pupici
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle cu siguranta vom trai si noi aceste momente minunate.
Cristy ce noutati ai?In ce zi esti?
Cristina ce faci,pe unde esti?Sper ca nu nasti fara sa-ti facem galerie!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Michelle sigur ai sa traiesti si tu acest moment. Te duci la alt doctor, vezi ce spune si el, eu nu cred ca ai tu o problema. Problema cred ca e stresul.
Iti transmit multi pupici si sa sti ca imi doresc sa ramai tu gravida asa cum imi doresc si mie.

Cristina

Mergi la inceput

Mirela mai am o gramada sint abia Z18. Parca trece timpul asa de greu.
Dar lasa ca o sa fim si noi gravidute in curand. Eu tot imi fac de lucru ca poate trece timpul mai repede, dar mai e o vesnicie.

Mergi la inceput

Cristy74-multumesc pt pupici esti tare draguta!sper sa traim cu toate acel moment minunat...
Mirelasper ca fugi luna asta la odisee si ne rezervi loc si noua!

Mergi la inceput