Sa ne rugam ptr sufletul lui Robert
quote:
Originally posted by Madutza10
Buna seara!!!
Fetelor ,sunt prietena AlineiTxa ,cu durere in suflet va dau o veste cutremuratoare :sotul ei a murit azi dimineata intr-un accident de motor ,suntem cu toti zguduiti de veste ,mai mult nu va pot spune ,decat ca s-a intimplat in Constanta ,maine il aduc acasa ,poate mai intru zilele viitoare.
Alina este distrusa dupa cum va puteti imagina ,mai ales ca peste doua saptamani urma sa se casatoreasca si sa boteze fata ,este o adevarata tragedie!!
Dumnezeu sa-l ierte!
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea putere familiei sa treaca peste acest moment dificil din viata lor.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
Raspunsuri
roandre spune:
Doamne Alina, plang pt durerea ta, pt tineretea lui Robert, pt micuta voastra....Of Doamne, uneori viata asta isi bate joc de noi in cel mai nemilos mod cu putinta!
Iti doresc multa, dar multa putere sa poti merge inainte pt fetita ta, pt minunea voastra mica si dc iti pot fi cu ceva de folos...orice, dar absolut orice, te rog sa nu eziti!
Sunt alaturi de tine draga mea!
nadiutapm spune:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.
Pt Alina multa putere.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
madau spune:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
E nedrept, aveau toata viata inainte, o puiuta care abia incepea sa-si cunoasca parintii...of Doamne
Suntem alaturi de tine! Condoleante!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
loremunteanu spune:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe Robert!
Alina, sa-ti dea Dumnezeu putere!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Alina922 spune:
Am auzit la stiri despre acest accident. Cumplit! Acum am vazut si pozele Alinei, cu sotul si copilul, si m-a luat plansul.
Multa, multa putere familiei. Dumnezeu sa-l ierte!
szivarvany spune:
Sincere condoleante.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
ylilimic spune:
nu pot sa cred! Saptamana trecuta intrebam de tine Alina mi-ai fost alaturi pana l-am nascut pe Adam, desi se facuse tarziu si voiai sa mergi si tu la nani... ti-am reamintit toate astea pe forum in speranta ca le vei citi...stiam ca esti ocupata cu pregatirile de nunta si botez, dar acum soarta a trisat si v-a intristat pentru totdeauna pe tine si micuta Roberta. Sa fii tare iubita! Sa fii tare pentru Roberta, rodul iubirii voastre...Suntem alaturi de tine si ne vom ruga pentru voi!
Nu e drept!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Daconst spune:
DOAMNE NU SE POATE SA FIE ADEVARAT!!!!
Alina,nici nu am cuvinte sa ma exprim.E cumplit ce ti s-a intamplat.Pling intr-una,de parca mi s-ar fi intamplat mie.Fii tare pentru Roberta,ea are nevoie de tine mai mult ca oricind.
Suntem alaturi de tine.Condoleante!
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
miniuta spune:
alina, multa putere sa treci peste durerea asta imposibila. dumnezeu iti va fi alaturi, desi tot el a vrut sa il ia asa repede pe robert acum la el. e de neinteles, dar incurcate sunt drumurile domnului.
odihneasca-se in pace!
mamica lui david (21.05.2007)