Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (6)
Raspunsuri - Pagina 20
megbeng spune:
nu stiu care e ultima medie cu care s-a prins specialitate..o sa ma uit pe net sa vad ce medie a avut candidatul cu nr 2327..dar oricum mai coboara media ca unii renunta...
meg,
de
matei(9.02.2007)
adriana15 spune:
buna,fetelor.al luat pediatrie sibiu.urmeaza transferul in bucuresti pe care trebuie sa-l obtin.nu prea stiu ce presupune,ce acte concrete imi trebuie,ce urmeaza dupa.o sa vad la fata locului.in principiu sunt multumita,desi marea mea dragoste,gineco,ramane neimplinita.asta este.o sa vad ce si cum cand voi incepe rezi si in functie de asta ma decid daca mai incerc o data.
daca stie vreuna dintre voi mai concret ce p[resupune transferul,apoi cum e cu alegerea spitalului indrumator,pe ce criterii se alege acesta,va rog informati-ma si pe mine.
va pupic si va urez noapte buna.
meg,felicitari din suflet!!!!!!!!!
DianaR spune:
Meg, felicitari, ma bucur ptr tine!
Cu siguranta se coboara mai jos de punctajul calculat de tine, sunt cei care renunta, preparatorii si doctoranzii, MAPN etc. mai prind repartitie si primii 50-100 sub linie.
Adriana, nu se stie niciodata, poate e mai bine asa!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
g24hit spune:
salutare
mi-am facut si eu putin timp sa va mai dau vesti despre noi. am vazut ca ati aflat de pe imed ca am nascut. multumesc pentru felicitari.
dupa cum am scris si acolo , nasterea a fost grea precum si sarcina, refacerea la fel insa rezultatul conteaza.
iubita mea este o scumpa, miculuta dar papa bine, o doare burtica, se agita si varsa. ma sperie ori de cate ori varsa pt ca in spital a aspirat putin si a stat o zi la ATI. acum ma stresez in privinta varsatului si mi-e frica sa o las si un minut singura, doarme cu noi in pat dar sper ca daca mai creste putin sa o pun la ea in patut.
eu acum sunt ceva mai bine, am avut ruptura de col,s-a dus linia de ruptura si pe peretele vaginului....greu...dureri f mari de spate dar incet incet imi revin.s-a precipitat totul la nastere pt ca la un moment dat frecventa cardiaca a micutei era 68 si nu am mai asteptat...si...impinge...impinge...apoi...stop nu mai impinge ca micuta are circulara de cordon....m-am speriat groaznic...apoi impinge iarasi....si uite asa a aparut minunea mea pe lume...dupa atatea emotii si atat de astteptata....si dupa doua zile a ajuns la ATI ca imi venea sa urlu...si apoi fac eu o gastroenterocolita urata cu nevoie de perfuzii doua zile...si cu chiu cu vai am ajuns la casuta noastra ...in trei...cu lacrimile siroindu-mi pe fata de fericire si cu toata lumea intrebandu-se ce am patit....nu am patit nimic decat atat...SUNT MAMA!!!
sper ca nu v-am plictisit si ca o sa intelegeti ce am scris pt ca a fost in mare viteza...
felicitari tuturor pt rezi!!!!
adriana15 spune:
buna. am o rugaminte la tine megbeng: stii ceva concret cu detasarile,transferul?
incerc sa-mi fac cont pe imed,de fapt m-am inregistrat dar nu ma pot loga.aud de toate din toate partile,si nu stiu ce sa cred.am inteles ca prima data se da detasare,dar efectiv nu stiu in ce ordine sa iau aprobarile.intai de aici sau de la sibiu.si de la cine?daca tot ma duc la sb nu pot sa mai strang aprobari si pt transfer ca sa nu ma mai duc o data acolo?
scuze pt off-topic dar sunt stresata si nu stiu ce sa fac.
DianaR spune:
Felicitari Eni! O nastere ca de doctorita, plina de peripetii...
Adriana, eu am facut de mai multe ori detasari... Sper ca nu s-a schimbat. Trebuie sa mergi la Sibiu la directia de sanatate publica si sa vezi de la ei exact ce acte iti cer(sau mai simplu da un telefon...) (in Timisoara se cere aprobarea profesorului la care esti repartizata, a spitalului unde urmeaza sa te detasezi (Bucuresti)) si faci o cerere catre directiunea directiei sanitare Sibiu ca doresti detasarea in Bucuresti. Mai departe cererea merge la aprobare si apoi actele le trimit ei la Buc la Centrul de perfectionare, tie iti vine la clinica unde ai cerut detasarea aprobarea de la ei. Alte directii (ex Oradea) cer si aprobarea directiei de sanatate a centrului unde te detasezi. Succes!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
adriana15 spune:
mersi mult de tot diana.de luni incep cu telefoanele,intai sun sa intreb la sibiu apoi o sa fac un drum.dar daca imi aproba detasarea,eu cand aflu?in timp util sau nu?offfff
mi-e asa de greu cu toate astea.in loc sa stau si eu linistita sa ma bucur de fetita mea in zilele astea ce au mai ramas pana la inceperea serv.,ma tot plimb de colo colo.de cand am nascut-o am tot plimbat-o:la soacra-mea care sta tot in buc.,o duceam dim si o luam seara ,asta tot ca sa pot invata,in ultimul an am luat bona si plecam eu de acasa la soacra-mea sa invat,asa incat saracuta deja cand vedea carti zicea:mama....nu vatza.asta este.ii multumesc lui dumnezeu ca avem un copil atat de reusit si peste greutatile de zi cu zi trecem noi.sanatosi sa fim.
va pup pe toate si sper ca nu v-am plictisit.doar ca uneori ma mai descarc si eu.scriind.
ps. acum nici macar sa vb nu pot ca mi-am scos molarul de minte jos dreapta si inca niste coltisori si sun varza.am niste cratere in gura si anestezia asta tampita nu mai trece.offff
adriana15 spune:
sa-ti traiasca minunea,Eni.si sa va bucurati de ea,sa fie sanatoasa,iar tie refacere rapida.o sa uiti totul.o sa vezi.eu nu mai realizez acum cat da dureroasa a fost nasterea .te pupic
nicopuscasu spune:
Neatza fetelor,
in primul rand FELICITARI pt Magda, ma bucur ca ti-ai indeplinit dorinta. Cred ca esti f fericita acum cu toate realizarile tale, cu reusita de la neuro si cu baietelul tau Matei cel frumos.
Adriana, felicitari si tie si nervii tari! Vad ca ai o gramada de peripetii, nu gluma...Cat despre contul pe Imed, eu din vara am incercat fara succes, nu mi l-au aprobat nici acum, am facut alta adresa de mail poate oi reusi cu aia, nici asa nu a mers,l-am pus pe Stefan care e programator si are stiinta nu ca mine, dar nici el nu a reusit, astfel ca m-am lasat pagubasa.
G24hit, asa e cu nasterea la cadrele medicale, iti spun din propria-mi experienta, cand aveam paciente cadre medicale, ne asteptam la ce-i mai rau....bine ca acum sunteti ok, sanatate multa tie si micutei Iulia!
Elbi, am avut si eu noroc de data asta, mi-au aprobat bursa chiar daca am 30 ani aproape...de abonament nu ma intereseaza ca nu ne mai deconteaza, asta e, oricum s-au schimbat multe "chestii" legislative prin UMF, spre ex acum daca ai medie mica te trece la locurile cu taxa.
Va pup si va urez o zi buna, ma trage fii-mea de bluza ca nu mai vrea sa butonez.