Prima de nastere - termen limita?

Prima de nastere - termen limita? | Autor: tincutza

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

In cazul primei de nastere si trusoului bebelusului exista un terem limita pentru primit banii? Bebitza s-a nascut pe 2 mai, dar nici pana acum nu am primit un semn de la primarie referitor la aceste sume.
In privinta alocatiei de 2 mil, noi am depus cererea tot la inceputul lunii trecute, stiti daca banii vin in cursul lunii acesteia sau abia la 2 luni dupa depunerea actelor?

Multumesc,

Miki

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Acum 2 ani pt prima de nastere era un termen de 6 luni. Atunci nu stiam de ea si cand m-am dus cu alte treburi am aflat ca as fi putut sa o iau, dar trecusera 6 luni jumatate.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Initial creeata de tincutza

Buna ziua,

In cazul primei de nastere si trusoului bebelusului exista un terem limita pentru primit banii? Bebitza s-a nascut pe 2 mai, dar nici pana acum nu am primit un semn de la primarie referitor la aceste sume.

Pai, din cate stiu eu trebuie ca tu sa faci o cerere pt prima de nastere, nu iti vine automat, fiindca ai nascut. De trusou nu stiu, eu am nasut anul trecut si deci nu intru in discutie. Vei ca pentru acea prima era undeva pe forum dat exact ce acte iti trebuie (era vorba despre o negatie luata de...nu stiu unde etc)

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu am depus actele la inceputul lui iunie si urmeaza sa ridic banii la jumatatea lui august. Daca ai depus cererea in mai, ar trebui sa-i iei in iunie. Mie mi-au dat 2 hartiute, una pt trusou si una pt alocatie pe care se mentioneaza ca trebuie sa contactez telefonic biroul financiar sa imi spuna daca pot sa merg sa ridic banii in zilele respective. Nu stiu daca e o limita pt primirea lor.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput