*Aspirante optimiste >20 Ani ( 120 )*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Salut si eu fetele noi!
Eu sunt in asteptarea unui rezultat si sper sa iasa negativ...e vorba de Helicobacter Pilory...am avut ceva probleme cu stomacul, si cred ca ma asteapta din nou dieta alimentara si tratament medicamentos..Dar, deh...pentru sanatate orice...Macar stiu cu ce ma lupt!
Pentru fetele ce au simptomele de gravidute...tinem galerie la ... cat mai multe teste pozitive!

http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Multumesc de primire .

Ideea era ca sunt in z31, am facut stimulare luna asta, am ovulat in z17, ieri am facut test barza gold si negativ...si cam atat
Caut motive sa sper, dar nu cred ca am.

Va tin pumnii si eu celor care asteapta si pe restul va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, multumesc mult de primirea calduroasam sunteti grozave.
Lika, tratamentul l-am creat eu dupa tratamentul Liviei de pe site (pt sot) si dupa ce am mai citit tot aici.
Am zis ca inainte de orice incerc naturalul, macar daca nu rezolva situatia, poate poate mai mareste valorile la spermograma. Am capatat incredere in naturiste pt ca eu am luat tinctura de zmeur destul de mult, la recomandarea unui medic naturist si mi-au crescut valorile estradioulului cu peste 10 unitati in 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.
Va tin pumnii tuturor. Nu va pierdetzi sperantza.

Nu prea am timp de scris mult, asa ca urez BUN VENIT (sis edere scurta ) noilor sosite, Pisik si Honeys.
V-am trecut pe listutza.

Am mai facut o schimbare la listutza, multumita lui Asi, care m-a informat pe PM ca Pia si Alexa Ioana sunt inca alturi de noi, aspirantele optimiste pana in panzele albe , chiar daca au devenit mamici adoptand niste ingerasi.

Felicitari lor pentru nobletzea gestului si le urez multa fericire si implinirea visului de a fi si ele gravidutze, chiar daca mamici sunt deja .

Eu nu am nimic nou de raportat dar va astept pe voi: Marryan (poate nu mai e nevoie de alt polidin, ca o fi venit deja bebe), Irene (repeta testul dar dimineatza, cu prima urina, nu noaptea...), Maria (poate e alt tip de test si poate iese totusi), Corinuk (poate Tb face fitze), Andreutza (hai cu testul!!!!)...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by elara

Buna, dragelor.
Va tin pumnii tuturor. Nu va pierdetzi sperantza.

Nu prea am timp de scris mult, asa ca urez BUN VENIT (sis edere scurta ) noilor sosite, Pisik si Honeys.
V-am trecut pe listutza.

Am mai facut o schimbare la listutza, multumita lui Asi, care m-a informat pe PM ca Pia si Alexa Ioana sunt inca alturi de noi, aspirantele optimiste pana in panzele albe , chiar daca au devenit mamici adoptand niste ingerasi.

Felicitari lor pentru nobletzea gestului si le urez multa fericire si implinirea visului de a fi si ele gravidutze, chiar daca mamici sunt deja .

Eu nu am nimic nou de raportat dar va astept pe voi: Marryan (poate nu mai e nevoie de alt polidin, ca o fi venit deja bebe), Irene (repeta testul dar dimineatza, cu prima urina, nu noaptea...), Maria (poate e alt tip de test si poate iese totusi), Corinuk (poate Tb face fitze), Andreutza (hai cu testul!!!!)...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Elara,intr-adevar primele teste au fost "barza gold" care se pot face cu 4 zile inainte de cm si cel de azi sure check care se face la 1 zi de intarziere. acum m-am uitat din nou si a 2-a liniuta se vede f f f f f vag. Asa ca nu imi mai ramane sa astept decat testul de sange de joi dim

Maria

http://tt.lilypie.com/PxwLp3.png
Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maria cel mai bun este un test de sange,asa te linistesti.

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Chestia e ca si tensiunea din sani a disparut si nici nu mai sunt sensibili la atingere TB a scazut de la 36.9 la 36.8...

Maria

Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Dar daca fac testul maine, la data la care ar trebui sa imi vina cm are ceva?
Mai poate fi influentat de pregnyl?/

Maria

Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ti-am spus si dim ca o unitate nu conteaza f mult,acum depinde cat ai maine ca poate sa creasca la loc cat despre pregnyl nu stiu ce sa iti spun ,eu stiu ca in 14 zile dispare efectul

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Tot pe aici pe forum, intr-un mesaj mai vechi citisem ca se elimina cca 1000 ui pe zi si de aceea ma gandeam ca poate, poate...
Supararea mea ar fi ca eu as mai avea de incercat cam 1 luna ca dupa aia dr mea, care e in luna a 8-a nu ma mai poate asista si nu prea mai am incredere in alti medici.

Maria

Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput