Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 36

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Nu ma satur sa ma tot uit la poza Claudiei.
Felicitari pentru Alessia, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de fetita voastra frunoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

claucia, felicitari pentru minunata Alessia! Sunteti doua frumoase! Am citit si la mamici si am inteles ca nu a fost chiar asa de grea operatia de cezariana.
Alexela, ma bucur ca rezultatul e OK. Acum ai cale libera catre barza pe care ai vazut-o si sper sa fie de bun augur.
ana_p, am observat ca esti foarte activa in aceasta perioada. Iti tin pumnii pentru ca stiu ca in curand incepi tratamentul si nu uita, ca sunt alaturi de tine!
KoraPop,
Felicia, multumim pentru poze. Ca de obicei, in astfel de momente regret ca nu stau in Bucuresti, pentru ca sunt convinsa ca e minunat acolo la Ioana. Marina, un pupic special pentru micuta Emma!

You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela nu cred k e ceva grav dupa cum a zis si tatal tau, dar dak vrei sa te linistesti poti sa-l suni pe T.Mi-e una nu mi s-a intamplat, poate te ajuta fetele cu un raspuns. Te pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

fetelor, am ajuns din nou cu rezultatele.
Se pare ca am rpolactina marita.... ce inseamna asta stie cineva???
A mai avut careva asa ceva???

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexela, stai linistita, ca nu e grav, probabil ca ai obosit putin. E f bine ca ai pus tinctura de galbenele, nu stiu daca plasturele e indicat... eventual un pansament steril, ca zona sa fie "aerisita".
Daniela, prolactina marita poate fi o cauza a infertilitatii...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Daniela, ce valoare ai la prolactina si care sunt valorile de referinta trecute pe buletin? Prolactina marita poate inhiba ovulatia, dar depinde de valoarea ei; se face tratament cu Dostinex sau Bromcriptina pentru a aduce prolactina la limite normale si a o tine sub control.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Pe analize scrie 655.6 UI/mL.
Cica valorile normale 127 - 637.... nu inteleg nimic...
Asta e tot ce stiu. La doctorita Neamtu merg pe 27 iulie.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

si eu stiu ca inhiba ovulatia dar ca se rezolva cu dostinex. sau mai stiu ca si tinctura si ceaiul de coada soricelului are efecte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

am si eu o intrebare, am sunat sapt. trecuta si am o programare pt maine. acum am citit pe aici si am vazut ca e doar lunea, miercurea si vinerea la cabinet. e vreo greseala undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

quote:
Originally posted by psj

am si eu o intrebare, am sunat sapt. trecuta si am o programare pt maine. acum am citit pe aici si am vazut ca e doar lunea, miercurea si vinerea la cabinet. e vreo greseala undeva?

De obicei asta e programul de la cabinet, dar s-a mai intamplat sa fie si in alte zile decat cele mentionate de tine, din cate stiu atunci era in concediu. Cu Ramona ai vorbit sau cu T pt programare?

Mergi la inceput