Cu masina firmei in Turcia
De anul asta, cei care pleaca cu masina firmei (sau cu cea in leasing) in Turcia, trebuie sa aiba acceptul firmei tradus in limba turca. N-ar fi mare lucru (cred eu), insa cineva mi-a zis ca traducerea (autorizata, desgur) trebuie "imbunatatita" cu o apostila la Tribunal si cu inca ceva la ambasada sau consulatul Turciei.
Nu stie cineva exact, nu din vorbe?
Multumesc!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Raspunsuri
Ciresica5 spune:
chestia asta cu masina firmei afara este valabila doar pt turcia sau si aelete tari? (ex grecia)??
acina spune:
Pana acum acceptul firmei se concretiza pritr-o imputernicire tradusa in engleza si legalizata la notar.Varianta cu traducerea in limba turca nu am auzit-o pana acum.Esti sigur ca de asat e nevoie ca sa iesi cu masina din tara.Dar pana acolo trebuie sa ai traducerea in limba tarilor prin care treci?
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
Rufus spune:
Am fost plecati si n-am mai intrat pe net...
Da, trebuie traducere legalizata in turca, a scris si in ziar. Dar nu da amanunte...
Speram sa aflu de la voi.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
P&ANA spune:
Eu calatoresc foarte des in Turcia si nu mi-au cerut nici o data procura tradusa in turca, dar am asistat si am intervenit o data pentru o familie care nu aveau procura deloc si s-a rezolvat cu 10 Euro. Intrarea in Turcia pe la Kapikule este mai anevoioasa , vamesii au un excces de zel exagerat. Eu folosesc vama Derekoy si pe aici este mai lejer.
Si daca totusi nu vreti sa aveti emotii ,traducerea in l. turca este suficienta pentru ca apostila MAE dureaza cit un sejur si cu multe drumuri.
Multa bafta !****
alina71
a fi om e lucru mare...
liliana_28 spune:
Imputernicirea trebuie tradusa in turca de un traducator autorizat si legalizata la un notar. Nimic mai mult. Este valabil doar pentru turcia.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut