Frigider care nu raceste...de ce oare???
Am o combina frigorifica Gorenje luata anul trecut in toamna. De cateva zile frigiderul care e setat sa stea la + 3 grd a inceput sa afiseze +5,+6 etc. Am citit cartea tehnica si am curatat compresorul si o tavita in care se scurge ceva apa...etc. Aseara l-am oprit, l-am curatat si l-am sters si i-am dat drumul. erau +9 grd in frigider. Dimineatza erau +8 grd si au inceput usor sa scada pana pe la +5 dar...dupa ce l-am deschis de 2 ori sa iau cate ceva....a sarit la +8 grd si nu mai vrea sa scada. E f. cald, el e in bucatarie unde se gateste deci....cred ca asta ar fi dar....la +8 grd...nu mi se strica mancarea in frigi???
A mai patit cineva asa???
Pls....help !!!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"
Raspunsuri
doradora spune:
nu am patit asa ceva, frigiderul meu nu e asa destept ca al tau, dar stiu ca in general, atunci cand nu mai raceste, e problema cu freonul. mai bine suna la un service autorizat sa trimita pe cineva, trebuie sa mai fii in garantie.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
daniella4 spune:
S-ar putea sa fie din cauza ca sta in caldura, incearca sa-l muti pe hol de exemplu.
dordia2000 spune:
Ms mult. De 2 ore nu l-am mai deschis si de la +8 a ajuns la +6...deci e de la caldura...asa ca...cred ca o sa ii fac culcus pe hol!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"
tumpi spune:
al meu s-a fixat singur pe 9 gr,oricat am incercat eu sa-l pun mai jos, lui la 9 gr ii place.Si al meu sta in bucatarie,dar acolo nu e f cald, eu nu gatesc zilnic,asa ca nu stiu ce sa mai zic de temperaturile astea.De ex cand l-am pus prima data in functiune arata 16 gr si i-a luat cateva ore pana sa ajunga la temp la care s-a fixat acum
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dante01 spune:
gorenje am si eu si o data am avut acceasi problema.
dar n-a fost defect, pur si simplu nu mai facea fata pentru ca nu-l dezghetasem de multa vreme si straul de gheata era gros in el.
dupa ce am facut operatiunea, s-a dres.
asta la congelator.
iar la frigider, la fel am patit o data. dar eram la un party si tot umblam in el, scoate bere, baga bere, etc...
si nu mai scadea sub 7 grade, parca...dupa ce au mai plecat invitatii, cat am mai stans prin casa, a inceput sa scada. si da, era tot vara, la nu mai stiu cate grade, dar fff cald...
asa ca eu zic ca e ok, not to worry
ar mia fi o chestie, vezi sa nu fie prea aproape de perete cu spatele. eu zic ca un 10 cm ca sa aiba loc de ventilatie.
dicirstea spune:
Are racire cu aer? Asta ar fi singurul motiv ptr care sa faca asa, ptr ca Arcticul mamei cu freon a pastrat laptele bun o saptamana, pe caldurile astea. Bineinteles, dupa ce a fost dezghetat in prealabil.
mamica lui Matei