Timisoara, Impreuna! (51)
Raspunsuri - Pagina 18
gonghy spune:
Beeeeeyyyyy Kati eu arunc dar tu le prinzi????

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
katik spune:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, siguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr
cind e vorba de galuste cu prune, cum nu!!!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Doris-Alina spune:
Na salutare la lume!
La raport si eu...
In primul rand raportez un sincer La multi ani, printului Lucas!

Sa creasca mare, sa fie sanatos!
Gabi, sa-ti traiasca feciorul...si mai da si tu pe la noi, ca noi <<<inca>>> te asteptam!
Laurelu/zaharelu, ai grija de Maya, te cred cum e cu noptile nedormite...cat despre aspirator, stiu ca nu le place, dar face tare bine, pe vecini, ignora-i, asta e...
Ce strabism, fata?![]()
Maya nu are nimic, stii ce are? poate ai uitat...ochii lui muma-sa, de goanga,

na...si astia de la spital te sperie de numa, vezi-ti de treaba...
Acuma, ca sa fii tu impacata, iaca, o duci, sa-si dea cu presupusu si oftalmicul
ala...
Si noua ne-au zis pe la 10 luni ca Ines are inceput de strabism, si Muscoi a zis sa-mi vad de treaba...si ai vazut-o acum pe Ines, numa chioraie nu arata, ca da pe spate toti admiratorii deja...cu ochisorii ei frumosi!
Katik, ma bucur ca va refaceti, incet incet...or trece toate, cand ai timp, detaliaza si la mine ceva imunizari, ca ar trebui sa le incepem deja, nu? acus incepe gradinita...si parca vad cum ne consolam din doua in doua zile una pe alta...![]()

Danitin, asa cum a zis si Katik, nu pot sa nu remarc optimismul degajat din postarea ta...tine-o tot asa...bravo!
Ana e acasa, a zis la intalnire ca mai intra cand poate...
Ana, pupici daca ne citesti...
Acum raportez, ca si Ines e racita...adica...cred...nu are febra, nu muci, ci doar stranuta de ii dispera pe vecini, ii curg ochii, si nasul, inclin sa cred ca rinita ei veche reapare.
O face de doua ori pe an, prin mai si prin sept, o fi venit mai repede acum, asa ca am trecut-o pe Aerius, sa vedem in cateva zile cum e...
Danitin, ma intrebai de cura, pai ce sa-ti spun?
Acum am eu nevoie de sustinerea vostra...ma simt tare slabita, obosita, mi-e tare somn, si nu am chef de nimic.
Ma lupt inca cu privirea...atunci cand sunt la Real...sa nu mai pun in cos nimic in afara de branza dulce si fructe...
E o lupta fantastica...dar merita, acum de abia simt si eu ca merita, cand imi spun colegele ca se vede ceva...si sunt deja 13 kg mai putin, dar mai am de dat jos inca vreo 20...
Cam atat...
Ciufuleasca a dat raportul de seara...
Restul...pe maine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
deya spune:
buunnaa fetele mama mama ce ati mai scris pe aici eu am fost plecata in tabara sa fac animatie am avut 2 serii de copii nu am avut net semnal nimic.am venit duminica luni am fost la timisoara sa imi confirm locul si dupamasa inapoi in tabara,
ce sa va spun a fost frumos si greu.prima serie chefuri la greu copii destepti dar copii scapati din mana parintilor.copii care la 13 ani aveau niste probleme ff grave in comunicarea cu parintii.asta m-a intristat cel mai mult
seria a2a copii mai linistiti si asa au trecut 2 saptamani
va rog daca stiti un medic endocrinolog bun.am deschis un subiect la femina intim mi-ar fi de mare ajutor.
off aici vad numai bebei bolnaviori.sper sa va faceti toti bine.
si din octombrie ma mut mai aproape de voi
daca nu uitati sa imi scrieti de medic.va pup
katik spune:
neatza si de la noi!
deya, bine ai revenit!!! medic endocrinolog il stiu pe dr.Zabos, la el merge sotul meu de citiva ani. altul nu stiu.poate ajungi si tu la o intilneala cind te muti la noi!
doris, pai io am inceput cu copiii cura de toamna cu imunogrip, dupa aia niste vit C+propolis (asta cam toata iarna cu pauze, desigur).dupa aia mai papam catina cu miere, in toamna trebuie sa apara.si multe sucuri naturale (la noi merg f. bine portocalele). ah, si acum dupa antibiotice ii dau la krisztina minimartieni, o cutie, atit.
la noi nimik nou, robi e mai bine, n-a mai facut febra, parca nu-l mai dor nici urechile asa.
laura, cum e maya? cum se simte tatal tau?
cum fura gombotzii?
ana, mai apuci sa ne zici vreo doua vorbe de duh?
na, io ma duc sa fac ceva papa ca s-au trezit "gorobetzii"![]()
va pup, sa aveti o zi buna!
Ana68 spune:
Mah gagix....
Ce tipati ashe dupe mine,bah....ca nu m-am dus inca...tot p-acilea bantui inca....numa' ca-s la cura de imputinat neuroni,acasa,cu 4 gorobeti intre 16 si 3 ani...habar n-aveti voi cum e...am uitat sa ma piaptan,azi dimineata nici sa ma spal pe dinti n-am reusit si am un strat de tartru si tutuuuuuuun...printre care se iteste ici colo cate o frimitura de cremvusti de la micul dejun,abia am terminat de intins rufele,m-am miscat rapid cu Toyo pan' la Billa si-napoi...dupa sticksuri si alte ale gurii,tre' sa iau mintenas niste Strepsils,ca ma ustura gatlejul de la cat urlu toata ziua la tembeli...Nah,va place povestea?Hai ca pe Laura si pe Kati le-nteleg cu oboseala si cu stresul cu mucosii lor,dar bay...eu am doo bucati de ditamai fatoaicele mari cat o prajina si la minte...cat Luana,in casa,la care se adauga Alex si Luana...voi realizati ce scriu io acilea?Si de unde puishorii mei baltzati sa mai intru sa va spun si vorbii di duh,maca-v-as ochisorii vostrii frumosi,cand eu sunt exact ca si cazanul pe care am urcat la Turceni,numa' ca diferenta e ca mai am o tzarica si explodez la propriu....Sa mor io,asa ceva...n=ati mai vaz't,parole d'honore!Hai sa va spun:piaptanul meu nu mai e al meu,ne pieptanam la comun,ca asa-i modelu....stateam si ma gandeam cand puii mei mi-o fi crescut par lung si blond si ma tot uitam la mine si treceam in fata ochilor capetele alor mei,ca deh!ai mei stiu ca de pun laba pe vreun lucrusor de-al meu....bomba de la Hiroshima e minciunica pe langa cum fac eu....asa ca am renuntat la unica mea scula de periat parul si am trecut-o in alt patrimoniu,iaca d-aia arat de parca am stat tata noapcea cu deshtele la 220...Si ma uit io mai atent si ocservez ca periuta me de dinti,may fete...e uda.Ptiui drace,imi zic,nu care cumva sunt somnambula?!Cand,pacatele mele,m-oi fi spalat pi dinti?...Iaca,noroc ca mai am una de rezerva,dar cam tare in peri...si am reusit sa-mi frec oleaca maselele cu dansa pan' ce mi-am dat sanjele,ca-i ca o perie de sarma.Nah bun,trecem pe lista de cumparari si o perie de dinti ca lumea,ca sa nu ma mai rashchetez cu cea prezenta.Okidochi...pai asta nu-i tat...Si ma uit cu stupoare cum parfumelul mieu preferice se tot imputineaza.Hait,mancati-as...cine-l bea?!N-am descoperit...Si mai mult,ca machiajele mele suporta ceva voo doo sau paranormale...ca se deplaseaza din locurile stiute si io le pun cumva si le gasesc altcumva...Bine ca mi-am facut stoc de tampoane,bay gagici,ca azi imi puneam hartie de buda la micshunea...pacatele mele,ca eram pe sponci la capitolul asta,batea vantul in provizii.Haaaaa....sapunul meu din totdeuna,adica Protexul meu cel de toate zilele,se termina de parca ia cate o gura careva din el,zilnic...la noi saptamana si sapunul...si de 3 ori pe zi scot apa din savoniera in care bietul Protex se ineaca constant...Gel de dus?!Ha...l-am vazut,nu l-am mai vazut.Cred ca s-a facut din el suc...ca din 2 tuburi generoase,nush daca mai am de-o baie.Pasta mea de dinti...d-aia smechera de Amway...din tot tubul ala de neam prost,aproape plin la inceputul lunii august....acu' e pe jumate si ma mai pacaleau colegele la munca,ca lor le ajunge,4 insi in famelie,cate 4-5 luni...pai aia ori nu se spala,ori nu mai inteleg io nika...Sa mai zic?Pai deja am aruncat doi bureti de baie,ca ii foloseam impreuna...si am luat in loc alti 4,sa aiba fiecare cate o culoare,numa' a lui...prosoapele sunt ok acum,ca la inceput nu intelegeam de ce prosopul meu era ud in permanenta...mai am ,inca,rimel si ruj...Cu masina e si mai fain:usile se deschid cand eu semnalizez stanga sau dreapta,de am pus prima data frana cat sa-l izbesc pe Marius cu capul in parbriz,centurile de siguranta exista numai pentru prosti si fraieri,pe altii ii strang si ii jeneaza,tre' sa ne sufle vantul in freza,ca asa se aseaza parul,drept urmare geamurile se deschid cand nu te astepti(io una ajung sa cred ca Toyo e defecta)...io inchid geamul,ca ma trage de numa' la ceafa si doar ce intorc privirea si geamul incepe sa coboare incetinel,cate putin,cate putin....iar inchid si tot asa...In retrovizoare nu mai vad,ca pe mijlocul masinii,in spate,sta ceva la 1.80 inaltime de imi ocupa toata vederea,asa ca din lipsa de timp si apa...ma chiorasc in alea laterale....unde mai pui ca dupa ploaie a trecut un Tuareg prin ditamai balta,pe langa noi....si 5 secunde nu am stiut unde ma aflu...si Toyo arata ca 5 porci,la un loc,proaspat tavaliti in mocirla mocirlelor...
Hai gata,v-am distrat?!Chestia e ca nu scriu din imaginatie,ci din realitatea actuala a casei in care inca locuim...dar fac haz de necaz si zic AMR 4 zile...IUPIIIIIII....!!!!!!
Laura,pupam micuta Maia sa se faca repede bine si imi pare rau de necazul cu tatal tau!
Kati....am vinit,am povestit si fug,ca tre' sa iau cupchilu' batran de la munca!
Dana....ce suparare,fata draga?!Hai ca Lori e fata isteata...ai pus-o!
Doris...insanatosire grabnica la Ines...ce are mah copila ta,de raceste asa?Vreo alergie?
Sa zic si eu,cu intarziere,LA MULTI LUI LUCAS!
Si acusa va pup ca am treaba....au innebunit gorobetii si tre' sa plec...Mai vb pana plec...CRED...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
neatza!
gata cafelutza!

eu voi bea o oala mare-mare ca altfel nici o sansa sa ma trezesc
.
ana, pai la tine acolo "dosarele X" sunt o gluma proasta!!!!!
stiu ca nu e de ris dar, scuza-ma, nu ma pot abtine., asa haios ai povestit ca io ma tin de burta acum de cit am ris

AMR ? hai ca mai un pic si scapi! o sa vezi ca doar cu ai tai acasa va fi ca o vacanta continua!
mariaa, ce mai faci? cum se simte mama ta?
diana, cum e juniorul? am inteles ca a fost si el cu puroi in git? i-a trecut?
danitin, azi cum te simti?
doris, absenta ieri...
mihi, inca nu si-a revenit dupa concediu?...
laura cu galustele cu prune...
amutza, ce mai face printesa ta? nu ai mai scris demult despre voi.
silvana, cum este? ce face spiderman-ul?
cioco e ingropata in munci...
alexa, anda...
acu' ca am strigat catalogul, ma duc sa fac papitza lui robi.
sa aveti o zi buna!
Ana68 spune:
'Neata Kati draga...vaz ca noi dam desteptarile prin sobect
...io mi-am baut cafeu la 6.30,cand Marius s-a hotarat sa hurducaie cat mai abitir prin bucatarie,nu cumva sa uit ca el merge la servici,iar noi ramanem acasa si dormim ca porcii pan' la 10....asa ca hop-top jos din pat si mi-am turnat o cana de neam de traista de cafea si am linso la urgenta,ca virgula calmeaza si nervii...
May,la mine e rasul plansu' si pe bune ca-i adevaraciune ce am scris.Iaca inca una de aseara:copiii astia mai mari si mai mici,cum toooaaata ziua se muta pur si simplu de pe un pat pe altul la tv...normal ca la 10 seara cand noi nu mai stim nici cum ne intitulam de oboseala,nu au somn si pace...asa ca le-a zis Marius de 3-4 ori sa termine cu galagia si chitaiala si sa dea tv-ul la un sonor mai omenesc,le-am zis si eu....cum ai auzit tu ce am spus noi,tot asa si ei.Lui Marius i se inrosisera ochii de oboseala,ca saracu' plecase la 5 la servici...era rupt,astia nu se linisteau si pace.In fine urla Marius la ei,se face liniste,nu fara comentariile de rigoare si dupa vreo 5 minute se tot auzea cum shashaiau unii la altii,capra aia mare chitaia ,bay frate,de ziceai ca o gadila careva intre picioare,sor-sa ii tinea isonu',normal ca Luana vroia si ea in mijlocul actiunii si Alex se baga si el in seama p-acolo...Asculta Marius,ascult eu...nu se mai termina si ma ridic de pe pat si merg si le zic sa inceteze,ca se aude cum chitaie si ca-i tarziu,ca o sa vine Marius si o sa le certe si ii spun la a mare ca nu-i frumos ce face,la care ea ofensata imi zice ca nu chitaiau si ca au vorbit in soapta,pe un ton asa ofensat si jugnit....cred ca sti ce spun,cum fac adolescentii si mai ales aia din filmele americane,cand vreunul mai ramane si cu gura deschisa a uimire extrema....bay,mi s-a rupt filmul...si am intrebat-o daca cumva i se pare ca eu sunt nebuna sau ca pe fruntea mea scrie fraiera sau,ma rog,ce impresie are ea de treaba asta...a pufnit ca Thomas si si-a pus nasul,nervoasa in perna...iti inchipui ce patea daca era a mea...Ce faceau ele de fapt:se sms-au cu dracu stie cine pe mobil,cu gagicu ei...habar n-am si scoteau suntele alea ascutite de ma terminau psihic...la aproape 11 noaptea...Ca sa mentionez ca in apropiere de 12 noapea ii suna fetei mobilu in draci...
AMR?Cum mah,nu sti ce inseamna?Pai tu Kati,n-ai facut armata?Hai ca glumesc...AMR= A Mai Ramas....si AMR-ul meu e acum 2 zile,cu cea de azi....Vorba ta:o sa mi se para o vacanta permanenta revenirea la formula de 4 in familie si banuiesc ca voi zice ca ucigasii mei de neuroni parintesti sunt cei mai cuminti copii din lume...Te pup!
Fete....pup la toate si sa aveti o zi de joi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
bey ana, stiu io ce-i ala AMR, ca doar am facut si io armata. io intrebam cit e AMR-ul!!!!!!![]()
pai sa vezi concediu o sa ai, soro!!!!! fara atitia factori disturbatori
sau poate ca a fost o instruire pt. viitor?!![]()
pai va pupam si noi pe voi (patru, aia cuminti
)
gonghy spune:

Salutare,am aparut si eu ca sa nu imi duce-ti dorul.
Maaaammmaaaaa da vine o ploaieeeeee 

Am fost ieri la oftalmoloaga cu Maya si ia pus neste picuri in ochisori de se uita fii-mea...saracutza de ea,nici nu putea sa isi tina ochisorii deschisi. Ma si m-a luat o miorlaiala pe drum cu ea...de zici ca eram nebuna...
Azi de dimineata iar am fost,iar ia pus picaturi si am stat de am tocit papucii o ora pe trotuarul din fata spitalului,ca cica trebuia sa asteptam sa vedem ce efect au picurii astia pusi azi.
Eeeee toate bune si frumoase,intram din nou in cabinet si ma asteptam eu la tot ce e mai rau
doar v-am mai spus cat de prapastioasa sunt
si incepe tanti dr contolul la ochisori cu tot felul de lentile prin fatza ochisorilor fetei.
Asta mica sa i le smulga din mana,sa o lovesca de sa-i cada la dr lentilele din mana si punte si tine fata ca in chingi de se zbatea copilul...mai unpic si o luam si eu in freza 
Na si ia facut si fund de ochi si vine verdictul:
Maya nu are nici un strabism!

Asa de bucuroasa am fost
...
am scapat si de data asta.
Fac cinste cu ceva beutura,papa si tot ce vreti voi ca mi-s tare fericita ca
mea nu are nika.

[quote][/Ana68
Supercalifragelistic
Mah gagix....
Ce tipati ashe dupe mine,bah....ca nu m-am dus inca...tot p-acilea bantui inca....
quote]
Beeeeyyyy Anoooo ne era dor de tine rau de tiparam atata dupa tine draghe.Ne lipsea umorul tau care ne face ziulica mai faina,tuuu...

Uite atat am putut sa rad la CE fac nepoatele tale...astea sunt din filmul "DISTROIER"

Ascunde si tu bunatatile alea de prin toate cotloanele,ca ti le halesc astea cu tot cu ambalaj
![]()
Bey da cati ani au donsoarele de le cauta gagii??
Las' ca acusica scapi si ramaneti numai voi de voi.
![]()
![]()
Katik miersha de kafa 
foarte buna mi-a prins chiar bine.
Maya e mai ok dar tot are muconi de tipa si acum numa nu asa de tare ca inainte.
Ma bucur ca Robi e mai bine,uite un
pt don'soru.
Apropo de galuste 

na in fras ca iar mi-am adus aminte de ele si ar nasc 
stii ce faine au fost 

Dac nu ai reteta spune-mi si ti-o dau cu mare drag.
Doris mama,cata dreptate ai avut tu cu chiorala

Hai mai intra sa ne spui si tu cate-n luna si in stele ![]()
![]()
Deya dupa cum ti-a spus si Katik mergi la dr Zabos,la el merg si eu cand am cate o problema si tot el ma ajutat sa imi dreg si CM ca inainte era belea mare cu mine.Acum sunt ok si pot spune si eu ca e un medic foarte priceput.
No fetelor hai ca va las,sa ma trantesc si eu putin in pat ca fii-mea dormiteaza deja de 2 ore si daca se scoala
mai se hogine.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya