Conceptii gresite despre ISLAM -2
Raspunsuri - Pagina 9
Llaura spune:
www.youtube.com/watch?v=-nprJ88OfF4" target="_blank"> Roger Waters, Leaving Beirut (am fost aseara la concert, mi-e imposibil sa nu ma laud)
Versurile zic cam asa:
"Is gentleness too much for us
Should gentleness be filed along with empathy
We feel for someone else's child
Every time a smart bomb does its sums and gets it wrong
Someone else's child dies and equities in defence rise
America, America, please hear us when we call
[...]
Don't let the might, the Christian right, f..k it all up
For you and the rest of the world"
Pe un forum cvasi-anonim vara in iunie nu se poate fara sabia deasupra capului ca doar Sf Gheorghe se lupta cu balaurul over TCP/IP, clar Roger Waters are dreptate, ca doar nebunii si artistii au fir scurt cu Dumnezeu anyways.
ache spune:
quote:
Originally posted by Llaura
www.youtube.com/watch?v=-nprJ88OfF4" target="_blank"> Roger Waters, Leaving Beirut (am fost aseara la concert, mi-e imposibil sa nu ma laud)
mey, tu chiar esti o norocoasa , a fost si aici acum vreo 6 luni,dar eu din pacate n-am reusit sa ajung
frumos si trist cantecul
anca
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Andradaquote:
Originally posted by maryam
Andrada, mie imi vine sa cred,
Sigur ca inca iti vine sa crezi...
Fiecare musulman trebuie sa creada ca e un pericol pentru crestini, altfel de unde atita ura pentru ei si religia lor? Altfel ar fi ceva gresit cu ei...
Fiecare crestin trebuie convins ca musulmanii cresc in numar si putere, altfel fiecare razboi in lumea araba ar fi un simplu macel...Altfel toti am fi niste criminali..
Persecutia din cauza religiei te face martir si nobil, persecutia din cauza unui litru de bezina te face naiv si insignifiant...
Maryam, daca totusi am dreptate...si regii lumii islamice se imbata cu sampanie la casa alba de cite ori mai aranjeaza o transa de bani....??quote:
si a trece peste erorile ref la parerea ta despre mine...
Nu-mi amintesc sa fi exprimat una..
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Cine a vazut Fahrenheit 9/11 a aflat mai multe despre businessurile fam. Bush cu Sauditii. In film se pupa si se imbratisa de zor cu unii... Sa nu uitam ca dupa 9/11 singurele persoane care au putut zbura au fost membri ai familiei regale din Arabia Saudita. Chiar li s-a pus la dispozitie un avion privat.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Versurile zic cam asa:
"Is gentleness too much for us
Should gentleness be filed along with empathy
We feel for someone else's child
Every time a smart bomb does its sums and gets it wrong
Someone else's child dies and equities in defence rise
America, America, please hear us when we call
[...]
Don't let the might, the Christian right, f..k it all up
For you and the rest of the world"
Pe un forum cvasi-anonim vara in iunie nu se poate fara sabia deasupra capului ca doar Sf Gheorghe se lupta cu balaurul over TCP/IP, clar Roger Waters are dreptate, ca doar nebunii si artistii au fir scurt cu Dumnezeu anyways.
Wow, te invidiez! L-am vazut si eu acum aproape opt ani. Mai aveam trei saptamini pina sa nasc. Imagineaza-ti ca fiul meu asculta Pink Floyd, Roger Waters, le stie versurile...
ache spune:
[/quote]
Cine a vazut Fahrenheit 9/11 a aflat mai multe despre businessurile fam. Bush cu Sauditii. In film se pupa si se imbratisa de zor cu unii... Sa nu uitam ca dupa 9/11 singurele persoane care au putut zbura au fost membri ai familiei regale din Arabia Saudita. Chiar li s-a pus la dispozitie un avion privat.
[/quote]
da, si eu imi aduc aminte...plus vreo alte cateva documentare in care se prezinta atentatele din 9/11 intr-o cu totul alta lumina decat cea oficiala...pana la urma care ar fi adevarul?oricum unul greu de digerat... imi aduc aminte de faza cu avionul care a lovit pentagonul, dar lipsea (avionul) de la locul faptei cu desavarsire
anca
Andrada spune:
Arabii dau vina pe Bush ca guvernul tarilor lor lor e servil Statelor Unite, englezii dau vina pe Bush ca tara lor a intrat in razboi...etc
Iar Roger Waters e f suparat ca nu mai poate face orgii ca altadata in Beirut sau Nepal ca statul de englez nu mai e asa o garantie a pacii astazi, si pe chestia asta da vina pe educatia "f-ed" up din Texas care l-a dat pe Bush, ca si cum Oxfordul care l-a dat pe Blair al lui a schimbat ceva...
Ce legatura au toate astea cu crestinismul sau islamul ne lamureste Roger Waters dupa ce se trezeste...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Llaura spune:
Andrada, Roger Waters inca mai poate sa faca orgii cam pe unde vrea el.
My point cu cantecelul acela e ca: self-righteous pricks sunt si de o parte si de alta, si cred ca subiectul asta o dovedeste pe deplin. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu mai vedem padurea din cauza uscaturilor. La nivelul meu si al tau si al musulmanilor de pe forumul asta, Bush, Blair, Saddam si baiatul ala simpatic din Iran sunt niste concepte destul de abstracte, ne afecteaza viata, dar cat de tare oare?!
Cat % din conceptiile gresite despre Islam vin din, sa zicem, viata de zi cu zi langa vecini musulmani, si cat % din stirile de la CNN?
Tu crezi in teoria conspiratiei, eu am ales sa nu cred si sa merg pe mana stupiditatii din natura umana; dar nici eu nici tu nu putem schimba nimic, si atunci ce ar trebui sa facem, sa stam in casa sa ne ascundem de musulmani?
(O mica precizare, Blair a demisionat din cauza lipsei de popularitate pe urma razboiului din Iraq).
Andrada spune:
Si eu merg tot ca tine pe mina stupiditatii, iar conspiratia la mine se opreste la nr de coshuri cu fructe trimise la Riyadh si Downing Street, atit! Ca ptr ceva mai complicat iti trebuie cineva caruia sa ii pese ce se intimpla cu America sau celelalte tari dupa ce mandatul e expirat...
Dar continui sa cred ca religia n-are de-a face cu razboiul asta. Ca altfel ne-am fi apucat de Africa de Nord sau coasta estica, dar n-am vazut pe nimeni prea "concerned" de "valul islamic majoritar" din Nigeria sau Sudan..
A
PS altfel Roger waters rules!!
maryam spune:
Si stirniti sintem de cite ori te simti indrituita sa sari la orice git de crestin ptr ce se intimpla in Iraq, sau de cite ori ne imaginam bombe sub fiecare val in magazine.
Andrada aici am crezut ca la mine te referi, scuze dc m-am inselat.
Cat despre faza cu sampania, nici nu te contrazic macar, am vazut din nefericire ca totul este posibil de acolo de unde te astepti cel mai putin!
"Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!"
Andrada spune:
quote:
Si stirniti sintem de cite ori te simti indrituita sa sari la orice git de crestin ptr ce se intimpla in Iraq, sau de cite ori ne imaginam bombe sub fiecare val in magazine.
Andrada aici am crezut ca la mine te referi, scuze dc m-am inselat.
Cat despre faza cu sampania, nici nu te contrazic macar, am vazut din nefericire ca totul este posibil de acolo de unde te astepti cel mai putin!
Vorbeam de o atitudine virtuala nu personala a ta..
Iar la faza cu sampania nu-s de ce am impresia ca ti-a venit in cap imaginea lui Musharraf ca multa cerneala a curs,
A