Daramare sub geam, autorizatie?
Am vazut ca s-a mai discutat acum vreun an despre asta, dar subiectul s-a inchis. Am pus intrebarea si la legislative, dar nu am primit decat 2 raspunsuri. Poate mai spuneti din experienta voastra recenta ce si cum. Eu vreau sa sparg doar un metru patrat pamarat de sub fereastra din bucatarie...
Intrebare intrebatoare:
Vreau sa sparg sub fereastra de la bucatarie (care da in balcon) si sa imi fac usa, la fel de lata. E nevoie de autorizatie de demolare sau de vreun aviz? Daca da, unde trebuie sa merg si cat dureaza?
SIncer, noi de spart tot vom sparge ca am comandat deja usa de termopan, dar mi-a trecut acum prin minte daca nu cumva ar fi trebuit sa avem vreo hartie. Interventia e minima, fara nici un risc, desigur, dar...legea e lege...probabil. AM auzit ca in Bucresti poti sa stai luni bune pt o autorizatie de constructie/demolare Dar si daca ma paraste vreun vecin binevoitor...amenda cred ca e vreo 1000 lei Dupa cum vedeti am niste informatii...dar nu sunt sigura de ele.
Please, daca stiti ceva....spune-ti-mi (de obicei nu prea primesc raspunsuri pe forumul asta, cred ca cineva nu ma agreaza)
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Raspunsuri
miki68 spune:
Daca nu ti-a placut raspunsul meu (in cunostinta de cauza), n-am ce-ti face.
cristina d.
Rufus spune:
Nu am vazut subiectul in alta parte, asa ca iti raspund aici: evident, iti trebuie autorizatie.
Am insa o nedumerire: de unde stii ca interventia nu are riscuri?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
matahut spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Nu am vazut subiectul in alta parte, asa ca iti raspund aici: evident, iti trebuie autorizatie.
Am insa o nedumerire: de unde stii ca interventia nu are riscuri?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
De la constructor! Blocul e facut in 75 si atunci cand s-a facut cativa vecini si-au facut aceasta modificare de comun acord cu constructorul! SUb fereastra e doar caramida.
matahut spune:
quote:
Originally posted by miki68
Daca nu ti-a placut raspunsul meu (in cunostinta de cauza), n-am ce-ti face.
cristina d.
Cristina, doamne fereste, cum sa nu imi placa raspunsul tau? DOar ca simteam nevoia sa discut mai mult, stii cum sunt femeile M-am gandit ca de fapt aici o fi locul potrivit pt subiectul asta. si multumesc mult pentru raspuns!
Oana_B spune:
Te rog, urmareste raspunsurile de la subiectul pe care l-ai deschis la Legislative.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!