Durerea unei pierderi de sarcina (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Deschizind forumul primul gand a fost la tine,Flavia!!!

Felicitari din tot sufletulla toata familia!!!!

Esti o femeie implinita,bravo!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

fetelor, ati vazut ca ne-au trecut si nervii? am uitat si de caldura...doaamnee, asa mobilizare generala n-am mai vazut...n-am mai fost asa agitata de nu stiu cand...da' mi-a placut
hai!!! care urmeaza, ca io abia m-am incins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Asa e DANY !!! Asa mobilizare n-am mai vazut!! Si asa e frumos!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

uuuppss! faza cu nervii o fi fost de-aici sau m-am incurcat in discutii... na ca m-am zapacit si nu mai stiu, da' nu ma mai duc in urma sa caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by andreea16

Cristina26, plecam in Romania saptamana viitoare, joi. Din pacate stam doar 10 zile pentru ca eu trebuie sa fiu inapoi la serviciu. Ai nevoie de ceva de acasa?

Andreea

Andreea Ma gandeam sa te sun sa te anunt cand nasc iar tu sa le spui la fete aici. Vacanta placuta! sper sa te intorci cu vesti mari de acolo.

Flavia felicitari din nou din partea mea

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

35+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alyxio imi doresc sa ramanem toate odata..si sa nastem tinute de mana
Michelle
cristina26 da ce mama mie nu poti sa'mi dai un sms?scurt..scurtdaca nu poti lasa ca te sun io..da sa nu inchizi tilifonu sa'mi vb si la tine tanti aia??a ta tot in franceza vb?ca deja invatai limba azi noapte
va pupppp..sunt treaza de la 8.00 da avui treaba..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Felicitari Flavia ... Sa va dea DD multe impliniri,iar tu si sotul tau sa va bucurati din plin de copii.Daviduzule daca ai sti ca nici nu te nascusesi si noi te iubeam si te asteptam de parca erai al nostur al fiecaruia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Felicitari Flavia!!!Bine ai venit pe lume David!!!
da liana, sper sa nastem toate odata si sa tipam in cor.
cristina26 suntem aici sa-ti facem galerie si ne poti anunta tu sau tatal tau (ca eu deja am vorbit cu el de cateva ori cand te cautam pe tine si deja sunt obisnuita).iti pot trimite numarul pe e-mail.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nici nu mi-a trecut prin minte de sms, ce buna idee. Sa stiti ca asa am sa fac, am sa va trimit mesaj. Am sa ii fac la mititica poza cu telefonul si am sa va trimit poza prin email. No, ce bine mi s-a luat o piatra de pe inima.
Va pup dulce pe toate
Cristina

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

35+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Cristina, eu o sa ma intorc in America pe 8 iulie, asa ca daca nu nasti pana atunci, poti sa ma suni oricand si le voi anunta pe fete. Sau ne poti da sms si mie si Lianei, iar in caz ca vei naste cand in Romania este noapte voi putea sa scriu pe forum ca sa citeasca toata lumea dimineata. Iti trimit numarul meu pe PM.

Fetelor, ce or face Flavia si David??? Eu azi am zis sa nu deranjez, dar maine cred ca ii dau un sms.

Am avut o zi foarte frumoasa, m-am trezit de dimineata si am fost la ocean, apa era superba! M-am balacit, am facut plaja, dupa care am fost sa fac ultimile cumparaturi pentru familia din Romania. De abia astept sa ajung acasa...

Va pup mult pe toate

Andreea

Mergi la inceput