Durerea unei pierderi de sarcina (28)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by pitilache
Am gasit eu site-ul spitalului, uitati www.jgh.ca/SITES/001-00-home/index.asp?C=1&DB=001_001-00-home&M=2&L=E" target="_blank">aici dar nu gasesc unde sa sun ca daca la obstretica -gineco nu mai gasesc nici un numar.
Mai caut si eu, si voi, poate sunteti mai norocoase. Daca gasiti, dati-mi nr si sun eu.
Va pup,
Roxana
Am gasit aceste numere:Important phone numbers
General: (514) 340-8222
Admitting: (514) 340-8211
SUFLETEL scump te asteptam
L5845 spune:
BEBE DAVID, NU VREI SA VII MAI REPEDE AFARA? Ca noi te asteptam cu mult drag, iar parintii, fratiorul si bunicii, cred ca nu mai au rabdare de cand te asteapta!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
pitilache spune:
Merci Michelle! Am dat si eu de ele si am aflat numarul camerei, dar nu raspunde nimeni... probabil ca nu naste in camera ei si inca nu s-a terminat. O sa mai incerc mai tarziu si daca aflu ceva va dau de veste!
Va pup,
Roxana
Liana30 spune:
andreea te asteptam.
pitilache daca afli ceva sa ne spui ca murim aci![]()

Haiiii Flaviaaaaaaa
impingeeeeeeee tareeeeeeeee!!
haiiiiiiiiiiiiiiii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
pitilache spune:
Va cred fetelor! Si eu am mari emotii! Doamne ajuta sa primim mai repede vestile bune!
Va pup si cum aflu ceva va scriu imediat!
Roxana
cristina_ana spune:
Fetelor, nici eu nu dorm!!!
Oare e posibil sa nu fi nascut inca de atitea ore? Offf, sper ca nu se chinuie rau de tot, scumpa de ea!
Cristina,
33+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Michelle81 spune:
Saraca Flavia cu Dominik s-a chinuit rau,sper ca acum are o nastere usoara!
SUFLETEL scump te asteptam
dan_ny spune:
pitilache ce bine ca ai mai gasit o cale. hai mai incearca poate reusesti sa vorbesti cu cineva sa spuna vreo vorba. te rugaaammm!!!