Ajutor! Urechelnite!
De vreo luna de zile mi-au apariut urechelnite in casa. Stau la parter si chiar pe partea cu balconul de la bucaterie e un corcodus. La inceput le gaseam doar in bucaterie dar acuma am gasit una chiar in camera sub tastatura.. . Acu' vreo cateva zile am luat un spray de gandaci si am dat in toata casa dimineata si am deschis geamurile abia seara cand am venit de la lucru. Credeam ca am scapat de ele.. da' uite ca-s rezistente .
Ajutati-ma va rog cu ceva sfaturi despre cum as putea scapa de urechelnitele astea imputite!
Raspunsuri
papadie spune:
quote:
Initial creeata de indu
Acu' vreo cateva zile am luat un spray de gandaci si am dat in toata casa dimineata si am deschis geamurile abia seara cand am venit de la lucru. Credeam ca am scapat de ele.. da' uite ca-s rezistente .
Ajutati-ma va rog cu ceva sfaturi despre cum as putea scapa de urechelnitele astea imputite!
Daca nu le-a placut sprayul eu zic sa le iei un deodorant solid
pt urechelnite exista Raid spuma activa.
xenocid spune:
quote:
Initial creeata de indu
Ai putea sa le cumperi niste urechi de jucarie si sa incercati sa va imprieteniti!
Daca nu merge iti cumpar eu doua, trei. Am niste colegi de birou carora le cam place sa traga cu urechea.
Clover spune:
Cred ca ar trebui sa pui plasa de tantari si sa te asiguri ca e izolata bine. De la atata spray s-ar putea sa crapi si tu cu ele.
Grow where you're planted.
maka spune:
vezi ca la magazinele de hrana pentru animalute este o otrava pentru tot felul de insecte o fiola(nu stiu exact cum se cheama,dar cei care vind stiu.se dizolva fiola in 2 l de apa si se sterge toata casa de jur imprejur.vei scapa sigur de ele.
succes
brendamitran spune:
Degeaba pui plasa,se strecoara prin orice gaurica,mai bine intrebi undeva la o farmacie veterinara(acolo mi-au dat mie ceva mai bun decat Regentul,pentru purici,ca ne umplusem toata scara de la cainii vecinei)......
Stai cumva in Bucuresti? Ca am observat ca e cam invazie de urechelnite in Buc....
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI