Dragele mele,
am inteles ca acupunctura poate face minuni, mai ales dupa o anumita varsta. Cineva mi-a spus de un cabinet din Dristor, al d-nei dr. Stratulat, care a avut rezultate deosebite. Ati auzit de acest cabinet? Ati auzit de alte cazuri ajutate de acupunctura?
Toate cele bune, Doamne ajuta!
Diana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."
Astazi am fost la asa-zisa presopunctura si masaj termic. M-a pus pe un pat si au inceput sa se miste niste bile de jad, sa faca masaj la coloana, pentru ca de la coloana pleaca toti nervii, este ceva partial echivalent cu masajul la talpi (reflexoterapia) si cu acupunctura. 40 de minute, si bilele acelea se incalzesc, la o temperatura pe care ti-o alegi, mai cald sau mai fierbinte, simti cum te doare putin coloana, dar se intinde, e o senzatie cu totul noua, nu am mai simtit asa ceva.
Si apoi as vrea sa ma duc si la acupunctura, dar unde?
Diana
Adusu-mi-am aminte de zilelel cele din inceput, cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale am gandit.
Eu am facut si reflexoterapie si acupuntura dar nu am ramas gravida niciodata.Mai rau a fost ca dupa acupunctura m-am dereglat vre-o 2 luni insa mi-am revenit fara tratament.
Reflexoterapia si acupunctura mi-au facut bine in alt fel.Am devenit mai relaxata, mai detasata ,mai vesela si mai plina de viata.Asta a fost foarte important in acel moment pentru ca devenisem o obsedata in a ramane gravida.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Multumesc pentru raspuns. Si eu le-as face fara sa mai intreb, pentru ca stiu ca au efecte bune oricum, insa in acest caz ar fi vorba de peste 20 de milioane (lei vechi), deci trebuie sa cantaresc bine.
Asi, tu ai facut aceste tratamente in Bucuresti? Si pana la urma ce te-a ajutat? FIV sau altceva?
Diana
Adusu-mi-am aminte de zilelel cele din inceput, cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale am gandit.