Mamici de ianuarie-februarie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 7

irinabobe spune:
astept eu sa vad ce zice si pirvu da nu e prea usor cu asteptatu asta ca simt ca o iau razna.4+

anca76 spune:
yasmi
eu sangeram, si mi-a dat un utrogestan la 6 ore pe cale bucala tocmai ca sa nu se piarda din substanta.mie mi-a facut bine.sigur....cu greata de rigoare......dar...ce sa facem?

anca76 spune:
irina
linisteste-te.Nu o iei razna deloc.cum si-o fi facut D-zeu planul pentru voi, asa va fi.Tu linisteste-te, caci nu e bine pt bb sa plangi si sa te agiti atat.Si sa stii ca daca vei gandi pozitiv, va fi mult mai bine pentru toate.Putere iti doresc.8+

anca76 spune:
irina
am uitat sa mai spun ceva: este fff posibil sa nu fi vazut nimic deocamdata medicul.in marime naturala e cat o gamalie de bold.Abia s-a instalat si el acolo, saracutul.....hai, linisteste-te, ca se va vedea curand.8+

sweetgys spune:
Buna mamici, o sa va povestesc ceva, poate vi s-a intamplat si voua. In general nu am dureri, doar mici intepaturi din cand in cand, in schimb noaptea trecuta m-am trezit pt ca trebuia sa merg la wc....pipi des, stiti voi...si dupa ce m-am asezat inapoi in pat a inceput sa ma doara burtica, asa cam ca la menstruatie...M-am speriat, va dati seama ce ar insemna un avort...nici nu vreau sa ma gandesc. Sotul m-a simtit ca mi-e rau, i-am spus ca ma dosre si a pus mana pe burtica si am stat asa cateva minute si a trecut. Credeti ca a fost ceva grav? Poate sunt paranoica dar cate am auzit rele, mi-e frica sa nu ni se intample si noua.
PS: iau DUPHASTON,2 pe zi, mai ia cineva? Ce stiti despre acest medicament?6+

ancasoare spune:
pentru fetele care au fost deja la un prim control ginecologic, eventual ecografie... eu am 7 saptamani si am fost la dr. tutunaru, bate inimioara, pare totul in regula, analizele de rigoare le-am facut in martie, inainte de sarcina.
Totusi am fost un pic dezamagita de aceasta prima vizita la dr. tutunaru, nu mi-a facut fisa, nu intrebari referitoare la boli, nici macar cati ani am... doar si-a notat in pc numarul meu de mobil.
Am intrebat eu de acid folic, vitamine.
Sincer m-am gandit ca m-am dus si eu la el ca la pomul laudat... asa procedeaza si alti medici? Fara fisa?
Bad Dobby!

felicia20 spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
fetelor va mai intreb inca o data, va rog spuneti-mi si mie la voi la ce varsta s-a vazut sarcina la eco?
eu am fost azi la eco (sunt fix 30 de zile de la CM) si dr mi-a zis ca nu vede nimic si ea crede ca e vorba de o extrauterina avand in vedere ca nu ii place cum arata ovarul meu stang, sau intr-adevar ar putea fi prea devreme sa se vada ca nu pricepe ce vrem noi sa se vada asa devreme.
asa ca acu stau in casa si bocesc si nu stiu ce sa fac.
spuneti-mi si mie la voi cand s-a vazut la eco transvaginala?4+
irina, la mine s-a vazut la 3 sapt. jumate.

Felicia,

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

sweetgys spune:
Azi ma duc la eco. Credeti ca se vede la 6 saptamani? Nu mai am rabdare.... Ar trebui poate sa fac eco vaginala?6+

sweetgys spune:
Felicia, la tine s-a vazut la 3S , ai facut eco vaginala presupun.... Ce ai vazut de fapt? Un punctulet negru?6+