Administrator- Asociatia de proprietari

Administrator- Asociatia de proprietari | Autor: carola

Link direct la acest mesaj

Pentru cei care stiu:
De 3 luni platim niste reparatii. Suma pe care o achitam la intretinere include si aceste reparatii. Sa zicem 100 de lei ( cote administrative + reparatii). Pe chitanta, administratorul imi trece toata suma 100 lei. Nu este normal sa am o chitanta pentru cotele administrative si una pentru reparatii? Pe chitanta nu imi specifica ce reprezinta cei 100 de lei.

Sper ca m-am facut inteleasa.

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu primesc chitante separate pentru reparatii, presupun ca asa e regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Se poate si pe aceeasi chitanta, insa sumele trebuiesc evidentiate separat.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Se poate si pe aceeasi chitanta, poate face economie la chitantiere care costa 6 Ron bucata

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicafericita spune:

Din experienta stiu ca fondurile pt reparatii nu se trec in coloana de intretinere, ci se insumeaza in coloana total care include intretinerea si alte fonduri, cum ar fi: de reparatii, restante, penalizari daca e cazul...Pt ca locatarul trebuie sa vada clar cat are intretinerea pe luna respectiva, ce cheltuieli a avut si cat au costat. Si mai apar si situatii cand e de preferat sa se plateasca intretinerea, pt ca trebuie platite facturile blocului, si poate pt reparatii ai bani mai tarziu putin, la lichidare de ex.Unii administratori procedeaza cum ai povestit tu pt ca vor sa stranga acei bani de reparatii neaparat si probabil daca i-ar cere separat lumea nu i-ar mai da, totusi reparatiile care le face banuiesc ca le-ati discutat la adunarea cu locatarii si au fost aprobate de voi, sau de majoritatea.Ideea e ca el vrea sa va "forteze " oarecum mana ca sa stranga si acei bani. Nu-l condamn,totusi nu asa se procedeaza, si nici nu e clara partea cu intretinerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

si la noi scrie pe aceeasi chitanta dar specifica pt. ce sint sumele,ex: X lei cheltuieli lunare + Y lei fond de reparatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIANA2003 spune:

SALUT!e normal administratorul sa aiba salariu 100 ron si presedintele 100 la un bloc cu 4 nivele(14 apartamente),iar acelasi presedinte care este om de 2 bani cu vecini iarna ne ia taxa de citire apometre 100ron pe scara...mai e cineva in aceasta situatie???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by DIANA2003

SALUT!e normal administratorul sa aiba salariu 100 ron si presedintele 100 la un bloc cu 4 nivele(14 apartamente),iar acelasi presedinte care este om de 2 bani cu vecini iarna ne ia taxa de citire apometre 100ron pe scara...mai e cineva in aceasta situatie???????????

Atit adm cit si presedintele, au salariul stabilit de catre Ad gen a loc/prop.Faptul ca pres isi mai ia niste bani ptr citirea apom nu o poate face de capul lui.Nu aveti o cutie unde fiecare sa puneti citirea apometrelor?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput