Casnicute sexy(126)
Raspunsuri - Pagina 24
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
miha
pentru bbitza
noi suntem pe-iaici eu si ruxi pregatim papitza, alex a plecat la gradi...nimik nou
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
diadaniela spune:
pupici cu lipici din Bucurestiul parjolit!(da' mie imi place!
)
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!
cuscra miha, vino sa te tzuc.sa creasca repede burtik si sa iesiti la lumina.auzi, cum o cheama pe nora-mea?
Doina, ce facu DANA azi la engleza?
va tzuc si mai vin.........
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
cuscra miha, vino sa te tzuc.sa creasca repede burtik si sa iesiti la lumina.auzi, cum o cheama pe nora-mea?
Hi hi hi...De Teodora mi-a trecut...nu stiu de ce...toane de gravida...

Miha
si Robert 
georgi75 spune:
Pupici si de la mine.Sa nu ziceti ca nu trec pe-aci.Ma chinui cu literatura 
Miha pe la noi prin Oltenia a luat-o lumea razna cu Bianca.Io am vreo 3 pe scara plus ca mai cunosc vreo 2 prin cartier
.Dar daca tie-ti place pune-l ca se potriveste cu al socrelei ei ![]()
Bimilit spune:
miha, eu zic sa faci un sondaj aci la casnicute.sa sara fiecare cu nume de fetite sa ai de unde alege.si mie imi place bianca
.
georgi spor la invatat.ce face musteata
?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
alexa si mami spune:

scuze ca nu v-am dat cafeaua de dimineata, dar am plecat in fuga la munca. mai am 2 zile (de parca as mai avea 2 ani) si intru in co. moama, abia astept. pe 5 ne luam drumul spre mare. cami, o sa dam o tura si pe la piscina, unde ne-am intilnit anul trecut, mai stii?
miha
burtica zgubilitica.
banano, ce zici, iti place caldura???!!! asa nu e caldura, e ... crima.
doina, ce a facut dana? cum va descurcati cu canicula, ca pe la voi au fost ieri recorduri.
georgi, spor la invatat!
alexa si mami spune:
bia, ce-ti fac feciorii? cel mare a avut sau nu capacitatea? in concediu mergeti? sper ca nu te supi, te-am luat cu atitea intrebari![]()
cami, bravo voua pt distractie! asteptam pozele. te-ai vazut sau nu cu mirela?
georgi75 spune:
Multzam fetele de urari.Nu prea am spor ca sunt obisnuita sa invat noaptea dar imi dau silinta.
Bi mustatea e la munca.Aseara n-am apucat sa vorbesc prea mult cu el ca m-a adormit fi-mea si la prima ora mi-a dat telefon sa ma intrebe daca-s suparata pe el
.Mai am io o probleme si nu prea mai am chef de discutii dar trece si asta ca toate ...
Alina bravo.Mai e putin.Io plec la mare toooocmai pe 27 iulie si ca sa fie treaba treaba tocmai atunci ma ocnesc rusii ca m-au pocnit ieri.Deci...super treaba
.Asta e.
Doina cred ca are iar probleme cu netul de la caldura ca asa i-au explicat aia 
Va
.Mai studiez putin si trezesc maimuta