In slujba comunitatii sau in slujba Patriarhiei ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by reiki

ladyJ,
Porunca este sa nu ucizi. Nu spune sa nu ucizi 20%, 50%, 75%....

ma asteptam la un asa raspuns
eu doar mi-am exprimat punctul de vedere,pentru ca eu vad oleaca de diferenta intre a nu ucide si a nu te ucide.

Parerea mea...Poate gandesc eu mult prea rational,din punct de verede religios nu prea se sesizeaza diferenta.
Aveti dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

religia nu mai este de mult timp "voia lui dumnezeu" ci voia preotilor si a bisericii....

nu va mai consumati nervii, ca pina la urma, dumnezeu sa ne ocroteasca, tot la mina popilor ajungem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by pisigri

religia nu mai este de mult timp "voia lui dumnezeu" ci voia preotilor si a bisericii....

nu va mai consumati nervii, ca pina la urma, dumnezeu sa ne ocroteasca, tot la mina popilor ajungem

pisigri,daca ai sti cata dreptate ai!

meriti cel putin o floricica

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by reiki
Acum referitor la sinucicasi. Cand un om isi ia viata el incalca "legile" Duhului Sfant. Pleca inainte de vreme dintre cei vii si nu isi termina toate indatoririle pe care le avea de facut pe pamant. Drept urmare este "pedepsit" sa petreaca timpul pe care il mai avea in mod normal de trait, langa trupul pe care l-a lasat inainte de vreme.
Nefericitul suflet sta langa trup si priveste cum se descompune,....
De asta este ingropat separat, langa cimitir...
Dupa o vreme se dezgroapa, i se face slujba si se ingroapa in cimitir.

Iubesc aceste legende !

In timp ce sta acolo, imi imaginez cum trage o tabla sau un septic cu alte suflete ingropate in “coltul” sinucigasilor.... nu de alta, dar ca sa treaca timpul mai repede

Revenind la cel de care ne povesteste pisimuky, Adevarat va spun, Sufletul aista mantuit este si acum sade la dreapta Tatalui; din fericire, Judecata nu se face dupa cheful unora si a altora si nici dupa povesti si basme.... Judecata este dupa Lege.

Unde o sa stea preotul cu pricina si consatenii lui.... eeeeee, aista este alta poveste

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

DARAEL, te iubesc, pur si simplu, pentru ce ai spus !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1840][img]

[url=http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2259][img]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Darel, de parca ar conta ce spunem noi. Ai impresia ca noi l-am trimis la coltul sinucigasilor? Sau ca nu ii dorim mantuirea? Sau ca preotul si consateni nu ar trebui iertati? Sau e dupa cum avem noi cei de aici chef sau dupa cum da bine pentru unul sau altul?

Legendele au un sambure de adevar si de regula sunt confirmate de cei care au capacitatea sa vada dincolo de ce vede un om obisbuit si nu ma refer la "paranormali" de la TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Si pentru sinucigasi se face un fel de slujba, insa nu cea clasica de inmormantare, pt omul care moare pur si simplu.
Nu este nimic exagerat in faptul ca preotii nu oficiaza slujba obisnuita de inmormantare pt cei care si-au luat cu mana lor darul vietii (primit de la Dumnezeu) si prin urmare si nadejdea mantuirii.
Asta pt ca in ritualul obisnuit de inmormantare sunt incluse multe rugaciuni pentru mantuirea sufletului, ori in cazul sinuciderii, acestea devin inutile.
Pisimuky, pentru un om care s-a sinucis se pot spune si rugaciuni particulare.

Mari

Mergi la inceput