Televiziune digitala
Imi puteti spune mai multe informatii legate de televiziunea digitala, receptioanta prin satelit? Stiu ca dolce e de la romtelecom. Digi TV de cine apartine? Cat platiti (pe luna si cat au costat antena si receiver-ele), care programe suplimentare merita platite, daca sunteti multumiti....
Multumesc mult
vreau neaparat sa schimb "analogicul de cablu", ca altfel LCD-ul nu isi merita banii
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Raspunsuri
Idora spune:
Digi Tv apartine de RDS.Eu am la tzara si sunt multumita de ei,programele se vad f. bine.Costa 210.000 pe luna.
Aici e siteul lor,ca sa te lamuresti mai bine.
http://www.digitv.ro/
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze iunie
Idora spune:
Daca stai la oras, nu cred ca e convenabil din cauza ca se poate vedea doar pe un televizor sau chiar daca conectezi mai multe televizoare intre ele, nu poti vedea decat acelasi canal pe care-l vezi pe televizorul direct conectat la receiver.
Cred ca n-ai inteles nimic din explicatia meaMai pe scurt, nu se pot vedea canale diferite pe mai multe televizoare, asa cum e cu cablul, ci doar acelasi canal pe toate televizoarele.In cazul in care te uiti doar tu la televizor adica sa-ti alegi tu ce canal vrei si sa-l schimbi cand ai chef (sa nu te certi cu ceilalti care vor sa vada alte canale), merita.
E rentabil atunci cand ai o casa la tzara unde nu exista cablu tv sau in strainatate.
poze iunie
codruta_grg spune:
Multumesc
Idora am inteles, doar ca se pot cumpara mai multe receivere care se pun la fiecare tv. (la dolce stiu ca se pot doar 2, nu stiu de digi)
asa crestem noi
Idora spune:
Inseamna ca tot ai inteles ceva din ce am zis
Sa stii ca nu stiu daca si cate receivere se pot cumpara de la DigiTv.Suna la ei si intreaba.
Daca la Dolce poti cumpara 2 si sa platesti doar un singur abonament, e bine.
poze iunie
gabi_j spune:
Tata sta la tara, si de vreo 2 luni a renuntat la Digi pentru ca, fiind abonat Romtelecom, abonamentul Dolce ii iese mai ieftin. El zice ca Digi is mult mai buni la si la receptie, la servicii suplimentare (Dolcce nu are teletext) si la service/relatii cu clientii. Acuma ii pare rau ca a facut miscarea asta, si ar vrea sa schimbe inapoi la Digi, dar contractul nu ii permite.
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
codruta_grg spune:
Gabi, dar la digi putea sa puna mai multe risivere (ca noi avem 3 TV-uri (dar macar 2 la 2 sa ne putem uita la altceva)?
asa crestem noi
gabi_j spune:
Codruta, www.digitv.ro/Faq/Faq.htm" target="_blank">aici gasesti raspunsul.
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
codruta_grg spune:
Multumesc, am inteles ca trebuie pentru fiecare tv sa cumpar cartele separate, cate risivere as pune, deci mi s-ar dubla costurile la 3 (nu-i destul sa iau doar risiverele, ca trebuie si cartelele )
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Nu stiti care dintre ele are sistem wireless de la antena la risivere?
asa crestem noi