*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Ma inteapa putin in partea dreapta la ovar, lucru care nu mi s-a mai intamplat pana acum. Sa fi facut vreun chist ceva de la tratament? Ca atata imi mai trebuie!

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Irene pe tine te inteapa vreun pic?Ai si alta senzatia inafara de cea de balonare?

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

maria, si pe mine m-a intepat cand am luat clostilbegyt. oi fi facut si eu vreun chist, de aia mi-o si umflata burta, cine stie?! Doamne fereste, asta ne mai trebuie! trebuie sa ne rugam sa fie bine!

mt

Mergi la inceput

Irene da eu am deja 13 zile de cand l-am luat abia acum sa ma intepe oare??Nu vreau sa ma gandesc la lucruri rele...nu vreau

Visand la un bb...

Mergi la inceput

nu, acum nu ma mai inteapa, de vreo cateva zile.
daca este sa-mi vina CM, n-o sa mai fac nici o stimulare, o sa procedez ca si felicia, sa vad ce se va intampla.

mt

Mergi la inceput

pai, te tin intepaturile dupa acest medicament ceva zile bune, dupa aceea ele dispar. o sa vezi. lasa ca o sa fie bine draga mea. ai credinta in D-zeu si vei vedea ca totul va fi bine! te rog sa nu plangi, uite o din partea mea.

mt

Mergi la inceput

Saru'mana pentru floare. Nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul asta mai repede si sa scap de curiozitatea asta care ma omoara: sau ma asteapta o noua luna de tratamente??

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor am sa pun un biletel cu toata lista de la aspirante, sa ni se indeplineasca dorinta cea mai mare!!!!
Viriana un pupic cu dedicatie
Smoly tu pe unde esti? Ne pregatesti o surpriza?

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

irene, vezi ca vin la tine in dubai si te bat ...cum adica oi fi facut vreun chist si de aia esti balonata? aaaaaa.....si cum adica daca o fi sa-ti vina CM.....pai nu am stabilit ca nu mai vine? Pai eu ti-am trimis flori pentru ziua de maine si tu ce faci? imi spulberi dorintele pe care le am pentru tine?....nu-i frumos ce faci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gata, ati disparut toate?

ok, daca nu mai e nimeni pe aici plec si eu. ma duc sa-mi strang catrafusele ca de la 1 iulie incep renovarea apartamentului si am de strans....oooooffffff......si nu am nici un chef, dar asta este....trebuie.

Va pupacesc dulce pe toate si vb maine.

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput