*Aspirante optimiste >20 Ani ( 119 )*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Viriana . Se apropie uratii pt ca au inceput sa mi se dezumfle sanii...luna asta am axperimentat senzatii noi degeaba...ieri imi scazuse temp, si ma simt ok, normal.. Imi pare rau ca nu am reusit nici luna asta mai ales ca sunt deja 3 luni decand el ia tratament nturist si vad ca e degeaba...
Asta e...vreau sa ma duc la Zidul Plangerii, si sa Il rog pe Doamne Doamne sa ma binecuvanteze cu bebelusii mult doriti. Si fetelor am sa Il rog sa va aduca si voue bebeii mult doriti, stiu ca toate ne dorim cu aceeasi intensitate.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

fetelor, daca ati vedea ce burta umflata am! parca am o minge inauntru, si nu stiu de ce. o fi de la clostilbegyt! n-am avut asa burta uriasa in viata mea, dar luna asta am luat acest medicament. am scris si de dimineata despre chestia asta, sper sa nu va stresez, dar ma enerveaza tare mult burta asta a mea! abia ma misc, ca melcul!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va pupicesc, fetelor! Abia astept sa va felicit pt 2 liniute!

Felicia, vezi??!! Ti-am spus eu ca totul se rezolva. Abia astept sa te vad mamica. Va repet si voua, aspirantelor, nu disperati! Minunea va veni la fiecare! Sa fiti sigure de asta!

Pupici!

Ioana 4+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Stefiuta . Tel Avivul e pe malul Marii Mditerane, si abia astept sa ma duc sa ma balacesc in apa.
Israelul mai are si o zona foarte turistica la Marea Moarta, dar e cam departe si nu cred ca vom avea timp sa mergem. MAi ales ca joi mergem la o nunta, sambata la petrecere, asa ca nu vom avea mult timp.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

quote:
Originally posted by Blanche25

Viriana . Se apropie uratii pt ca au inceput sa mi se dezumfle sanii...luna asta am axperimentat senzatii noi degeaba...ieri imi scazuse temp, si ma simt ok, normal.. Imi pare rau ca nu am reusit nici luna asta mai ales ca sunt deja 3 luni decand el ia tratament nturist si vad ca e degeaba...
Asta e...vreau sa ma duc la Zidul Plangerii, si sa Il rog pe Doamne Doamne sa ma binecuvanteze cu bebelusii mult doriti. Si fetelor am sa Il rog sa va aduca si voue bebeii mult doriti, stiu ca toate ne dorim cu aceeasi intensitate.

maybe baby? -august 2005

Blanche, nu mai fi supi! 3 luni de tratamente naturiste nu inseamna "degeaba", e un inceput! Sa dea Doamne Doamne sa tzi se implineasca visul cat mai repede! Itzi multumesc ca te gandeshti shi la noi shi "pui" o vorba buna La zidul plangerii...ce frumos! Sa ne povesteshti cum a fost! Te

http://tt.lilypie.com/Et4gp2.png
Vrem bebe din 11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by irene26

fetelor, daca ati vedea ce burta umflata am! parca am o minge inauntru, si nu stiu de ce. o fi de la clostilbegyt! n-am avut asa burta uriasa in viata mea, dar luna asta am luat acest medicament. am scris si de dimineata despre chestia asta, sper sa nu va stresez, dar ma enerveaza tare mult burta asta a mea! abia ma misc, ca melcul!

mt

Buna Irene sa dea DD sa fie. Iti doresc din tot sufletelul meu sa fii.
Sa stii ca si eu am facut tratament cu clostilbegyt si nu am simptomele tale. Asa ca spera, ca eu tare ma indoiesc ca la mine e cu ochisori.

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

feteeelor da ati scris mama juma de zi am lipsit si am de citit o zi inloc

va pupic pe toate imi sunteti fr dragute...

irene eu iti zic ca la tine e bb asa cum iam zis si feliciei20 si ioanei si sa adeverit...asa ca urmezi tu cu maryb deci miine dimineata sa nu fugiti de la raport
ioanara eu nu pot face iubita barza sai altceva ca la noi sunt standarte frau test si rosa asa iubesc rusii macaiar naiba de tot asa ca eu am sa fac un test joia viitoare cind o sa fie ziua cu pricina....

eu azi cam toata ziua am inghitit in sec de greata si ameteala offf DD macar dear fi ceva....sa stiti ca eu am cam 8 zile de la ovula si fecundare si ma gindesc ca sagetile prin burtika si toate ametelile astea au in motiv

blanche sper ca si la tine sa fie bb ca noi daca ai pbservat mergem intrun pas asa ca nu o sa scapi de noi

fecian draga mea ma bucur fr mult ca ati rezolvat problema cu sotul si acum chiar fuguta al treaba sa vad rezultate ca numai asa o sa inteleg ca ai rezolvat problema

elara, caludinna, bitza, ioanara, teo, irene, numeioana, felicia, stefi, si restul fetelor va pupik si ii multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut asa persoana ca voi minunate cu care pot discuta ofuurile mele. Va multumesc ca existatide voi!

marryan

http://tt.lilypie.com/asC4p3.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Elara iubita deja m-am resemnat,asa este ai dreptate pe cutia de Sure Check scrie rezultat 99% sigur din prima zii de intarziere dar la mine era z 26.Dar nu mai fac nici-un test!
Blanche ce frumossssssss ca mergi in Israel..sa te rogi acolo la zidul plangrii si sa pui biletelesi ptr noi!!!Distractie placuta la nunta!poate nu mai vin uratii..pana nu vezi rosu nimic nu ets epierdut!
Stefiuta stai linistita iubita....ce ai de iti ceri scuze?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

multumesc maria pentru raspuns si floare.
da, am citit ieri ca si tu l-ai luat, dar ai facut si pregnyl, eu nu am facut pregnyl, nu mi-a dat doctora si nu stiu de ce?!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Blanche ce frunoooosss ca pleci in Israel si eu vreau sa ajung acolo la zidul ca pricina ca sa spus ca face minuni!!!! pune un cuvintel si pu mine acolo la DD...adui aminte ca vreau si eu un bb disperata!!!
te pupk iubita mea

marryan

http://tt.lilypie.com/asC4p3.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput