Va rag, cine ma ajuta si pe mine care am doua maini stangi in ale claculatoarelor?
Vreau sa-mi instalez internetul prin romtelecom.
Am toate "sculele", conexiunea facuta, dar nu se instaleaza modemul.
Mai precis (cine are asa ceva poate isi aminteste) in momentul in care programul de instalare cauta modemul imi da urmatorul raspuns> nu il gaseste pentru ca nu e cablul conectat sau calculatorul nu are i.p. si altele.
Am vorbit cu cel de la click net, "extrem de amabili" concluzia lor e ca e arsa placa de retea. Nu prea imi vine a crede pentru ca functioneza internetul pe vodafone. Am vorbit si cu cei de la care am cumparat calculatoarul care prin asisten'a acordata telefonic mi-au spus ca nu e de vina placa de retea.
Probabil ca trebuie sa schimb niste setari la calculator, dar eu nu stiu care.
Va rog ma ajutati ca pana vin amabilii de la romtelecom sa vada ce si cum ma umplu de nervi.
Are cineva timp si pentru mine? ca tare neajutorata sunt in calculatoare !!!!
hello, ceva probleme am intampinat si eu la instalarea modemului pt un abonament clicknet express. adica, urmam toti pasii care erau descrisi in cartulia cu care a venit modem-ul in pachet dar tot nu imi recunostea modem-ul. al meu se conecteaza pe port usb nu pe placa de retea. problema care a fost problema la mine: in pachetul clicnet express am primit si un splitter ca sa pot conecta si telefonul si pc-ul in acelasi timp (are o mufa de telefon intr-o parte si 2 mufe in cealalta parte). eu nu conectam corect cablul de unde venea semnalul. dupa ce am sunat o zi intreaga la romtelecom am dat de un baiat mai destept care m-a pus sa verific corectitudinea cablurilor in acel splitter. dupa ce le-am conectat corect a mers din prima. sper sa fie aceeasi chestie si la tine. succes.
cablurile le-am conectat corect. Am verificat de n ori.
Mai are cineva vreo idee???
PS. Mamaaaaaaaaaaaaaaaa, ce de greseli am facut! Scuze! Eram in mare viteza!