Maya Maria o minune de copil

Maya Maria o minune de copil | Autor: iuliana_2007

Link direct la acest mesaj

Mi-am luat inima in dinti si m-am decis sa va spun si eu povestea mea.
Sotul meu s-a indragostit de mine cu ceva timp inainte sa il cunosc eu.Cu timpul(cunosccand-ul)am invatat sa-l iubesc pt ca este om om deosebit,cu un suflet mare,un familist convins,un sot iubitor(gata l-am lautat destul).
La scurt timp,intervenind si unele situatii ne-am mutat impreuna(repezor ca ardeam de nerabdare sa ma trezesc dimineata langa el).La 3 saptamani dupa ce ne-am cunoscut m-a cerut in casatorie.Ne doream foarte mult un bebe al nostru.Ne uitam cu nostalgie la toti copilasii pe care ii vedeam pe strada.Nu am ramas de la prima tentativa a noastra de a ramane insarcinata,am facut o gramada de teste dar nimic bebe nu vroia sa apara.Imi facesem o gramada de griji ca nu puteam sa raman insarcinata(imi inchipuiam sa sunt stearpa,cand ma gandesc ce nebuna eram),pana la urma am incetat sa mai fac teste pt ca sotul meu m-a asigurat ca sigur nu am nimic dar ca trebuie sa o luam mai incet ca bebe se instaleaza mai greu sau ca nu-si facea treaba calumea.
Pe 27 iulie am fost in muntii Fagarasi ca am facut team-bilding.Era in perioada ciclului si asteptam sa imi vine(stiam ca o sa ma simt ca si batuta si ca nu sunt buna de nimic,ma rugam la Doamne Doamne sa ma mai pasuiasca putin ca sa ma simt si eu libera),oricum nu imi venea regulat.Minune nu mi-a venit ciclul.S-a terminat vacanta si am venit in Bucuresti.Mai trecu-se vreo saptamana si tot intarzia sa apara si atunci m-am gandit sa imi fac un test,asa de proba ca doar nu mai strica unul mic.Am intrat in baie,mi-am facut treaba si l-am lasat pe calorifer.Mi-am adus aminte dupa ceva timp de test si am tasnit in baie.Am pus mana pe el cu ochii inchisi.Si cand ce sa vad minunea:2 liniute,eram.Cand i-am spus sotului meu vestea ca testul pe care l-am facut este pozitiv m-a intrebat:"-Ce inseamna pozitiv?"(stia ce inseamna pozitiv dar era asa de buimac de vestea pe care i-o dadeam ca vroia sa auda ca sunt insarcinata si ca este sigur de ceea ce intelege el.Dupa 4 luni de cand eram impreuna ne-am casatorit si am facut o nunta superba(nu ma laud) si eram si insarcinata in 2 luni si jumatate.Am fost foarte grabiti de parca aveam impresia ca ne pierdem unul pe celalalt.Eh Doamne Doamne a vrut sa fie asa.
Pana la 4 luni mi-a fost foarte rau,nu puteam sa mananc nimic decat fructe si legume daca vedeam carne sau daca gustam putin eram cu capul in weceu.Eram palida,alba ca varul dar eu nu incetam sa zambesc pt ca acolo in pantecul meu se dezvolta un ingerasi.
Prin saptamana 30 am facut penultima ecografie sa vedem cum mai sta treaba cu bebita noastra.Nu era asezata cu capul in jos,era pelvian.Nu m-am agitat eu prea mult pt ca ma gandeam ca mai are timp sa se vare in jos spre iesire.Prin saptamana 36 am facut din nou eco si micuta mea era tot acolo ciar daca tot am mai condus-o eu prin mangaierile mele spre iesire dar tot degeaba.Doctora mi-a spus ca trebuie sa ma pregatesc pt cezarina.Imi dorisem atat de mult sa nasc normal dar visul meu se spulberase.Am fost si am discutat cu ea si pusesem data nasterii pe 31 martie ca ea vroia mai tarziu dar sotul meu vroia sa isi cunoasca mostenitoarea mai devreme(timp de 8 luni de zile a intrebat-o in fiecare zi cand vine).Si asa am ale data aia.
Ne-am apucat de curatenie generala ca deh trebuia sa intre zana in curatenie bec in casa.Stateam linistita in fotoliu ca venisem de la cumparaturi si gafaiam de parca alergasem la un maraton cand mi-a sunat telefonul.Era doamna doctor care mi-a spus ca maine ca merg la Municipal(asta fiind pe 26 martie) si eu intreb:'-pai de ce sa merg la Municipal?ca sa ma acomodez cu maternitatea?', '-nu mamico vi cu bagajul ca maine nasti,ai inteles?'Am simtit ca mi s-au inmuiat picioarele,eram terminata.Nu am dormit toata noaptea,firbeam...Imi era frica de nu mai puteam dar in acelsi timp eram si nerabdatoare.L-am lasat pe sotul meu cu curatenia balta,nici patut nu cumparasem,nu aveam nimic pt ca era totul programat si ne-am gandit ca avem timp sa ne pregatim.
A doua zi la spital pe la 3:30 tremuram ca o varga,eram terminata.Aveam deja niste contractii usoare.Am fost dusa sus trebuie sa intru mai repede in operatie dar am mai stat o ora in stres si tensiune.Facusem poteca pe holurile alea dar si eu bataturi la picioare.Sotul meu si cu soacra mea erau pe hol.Am intrat in operatie,la 17:40 a venit pe lume sufletelul meu mic care avea 3350 g si 49 de cm.(nu am vazut-o pt ca am facut anestezie totala pt ca am probleme cu coloana).M-au trezit,cand am simtit durerea am inceput sa ma fac covrig si sa ma zbat,deabea ma-u tinut si m-au dus la pat nu nu prea s-au inteles cu mine,eram in stare sa sar de pe masa de operatie.Calmantele si-au facut efectul dupa 2 ore si ceva,dar ma cumintisem pt ca eram putin mai lucida.
Dupa ce mi-am revenit calumea din anestezie am inceput sa intreb disperata unde este puiul meu si de ce nu mi-laduce si mie nimeni,ca toate mamicile au bebeii langa ele si pe mine nu ma baga nimeni in seama.'
-Stati linistita doamna ca v-o aducem dar acu doarme.'
'-cum arata?'
'-Este foarte frumoasa,aveti un copil superb?'
A dormit cam mult.Pe la ora 23 mi-a adus minunea.M-am inmuiat,uitasem ca sunt operata,mi-a pus-o la san,deci nu pot sa va descriu ce am simtit eu in momentele alea.Simtea cum tot corpul se zbatea de bucurie,toata fiinta mea era fericita.Sunt niste momente unice.Am avut lapte din prima.
Am urmarit-o o noapte intreaga sa ii vad ochisorii cand i-a descis spre dimineata am zica ca lesin:erau negrii,te pierdeai in privirea ei.Ma privea asa de multumita,in timp ce papa se uita la mine de parca nu vroia sa ma scape din ochii.
Eh,asta este povestea mea simpla.Sper ca nu v-am plictisit pt ca stiu ca nu su nt o povestitoare buna.
Multa sanatate la toate mamicile si la puii vostri.Si sa va bucurati de ei ca sunt niste fiinte scumpe,comori care iti scimba viata si ti-o contureaza spre bine.

http://community.webshots.com/album/559366008aXVlYm-poze cu minunea noastra si cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Sa iti traiasca micuta comoara si sa va bucurati de ea!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

iuliana,
sa va traiasca bebelusha si sa va bucurati de ea!

Andreea 39 Vladut
POZE

Mergi la inceput