garantie la produsele graco
va spun sa stiti si voi - produsele graco au garantie, cum e si firesc, dar oferita de o firma din oradea, ceea ce e o mare problema pt mine in momentul asta. poate ca nu as mai fi cumparat de la ei - patutul si un leagan, daca as fi stiut pe unde e service-ul. eu sunt din bucuresti...
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Eu cred totusi ca ei lucreaza cu ceva firme care le distribuie produsele si in Bucuresti. Ai incercat sa le dai un mail sa iti recomande asa ceva? Sau chiar trebuie sa mergi personal acolo?
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
doradora spune:
am sunat la ei ieri, tanti de la telefon, foarte amabila de altfel, mi-a explicat ca nici vorba de puncte de lucru in tara, ca de fapt nici nu au auzit pana acum de produse graco care sa aiba defecte (pe cuvant ca nu mi l-am stricat singura, dupa ce am dat 9 milioane pe leagan!)si ca sa sun azi, cand o veni seful. m-am lasat pagubasa, ce poate sa imi zica omul decat sa ma descurc pe aici pe undeva? in mod normal as fi facut tamtam, nu mi se pare normal sa nu se poata repara produsul, dar acum renovam si am si reclamatii nefondate de la vecini, asa ca umblu pe la primarie cu actele, am grija de copilul de 6 luni, merg pe santier sa vad ce fac muncitorii, alergam dupa gresie , faianta si alte alea, si deci numai protectia consumatorului nu imi lipseste la ora asta. m-am trezit tarziu, puteam sa ma ocup de treaba asta inainte sa inceapa nebunia, dar am avut senzatia ca mai e timp. uitandu-ma ieri pe garantie, am descoperit ca au mai ramas doar vreo 10 zile, am pus mana pe telefon si am aflat ce v-am spus si voua. daca ma uitam pe unde e firma care ofera garantia, cred ca luam de la alt producator. asa, stiam ca e nume mare si am stat linistita, nu mi-am imaginat ca voi avea probleme sau ca voi vorbi tocmai la oradea. probabil ca as putea trimite prin posta sau prin curier, dar e deranjul mult prea mare la ora asta pt mine.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
lilina spune:
eu una ma declar cumva nemultumita de produsele Graco, cel putin de cele care sunt la noi pe piata
nu sunt la fel ca cele originale....astea de la noi sunt facute sub licenta si nu respecta intru totul calitatea celor originale
am avut un travel-kit (carucior+auto-baby) si un patut...luate mai mult de gura sotului si prietenilor, dar nu pot sa spun ca am fost innebunita dupa ele, in special materialele nu mi-au placut, de proasta calitate
travel kit-ul l-am vandut si am luat de la Inglesina, mi se pare un brand ceva mai bun deca Graco si ca functionalitate si ca design, ca sa nu mai zic de pret
si oricum, la Graco am avut garantie 6 luni....mi se pare destul de putin
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
este in Oradea pt.ca firma care produce Graco sub licenta este din Ungaria
asta e probabil explicatia lor
ai putea sa scri la Graco Intl.sa le spui ce fac astia
http://www.gracobaby.com/customerservice/default.aspx
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Dia1609 spune:
eu am caruciorul graco cumparat din germania si mi-am pus intrebarea cand l=am luat ce ma fac daca se strica? raspunsul celor de acolo: nu li s-a stricat nici unul ... oricum eu sunt f multumita de el, n-am avut nici o problema pana acum...
dar saptamana trecuta am vazut un carucior la o mama in parc, tot graco si acelasi model cu al meu -cica... si arata jalnic... era cumparat din romania si produs in ungaria pt europa de est... calitate indoilenica si nefinisat, copilul se zgaraia in tavita din fata, husele nu stateau bine pe el, etc, etc... nici n-ai fi zis ca e acelasi model de carucior, si desi era cumparat de o luna li se stricase modul de prindere al cosului de dedesubt
in concluzie, cam asa e cu ce cumparam din romania
de garantie nici nu mai vorbesc
chris, sesizeaza protectia consumatorului, ca eu stiu ca sunt obligati sa ti-l ia in orasul in care s-a vandut.. intereseaza-te
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a