Aspirante optimiste > 20 ani (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

eu acum plec spre casa si am intrat un pic sa va salut.
fetele cu testarea va tin pumnii.............
Numeioana daca ai stii tu ce ma bucur cand aud ca iti e rau........deci bebe e bine!!!!!!!!!!!!!
gravidutele va pup dulce pa toate si sa cresteti mari si sanatosi!!!!!!!!!
aspirantele va salut pe toate si va doresc un bebe cat mai curand!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by elara
[...]Asa ca trebuie sa urmaresti mucusul care trebuie sa fie albus de ou sau apos, alunecos....Si in plus de ajutor e sa urmaresti daca colul este SUS (da sus, nu jos, cum am citit pe aici, mai demult,ci SUS - asa scrie pe FF) si DESCHIS fiindaca daca e si mucus bun, atunci esti in cea mai fertila perioada.

Mult succes.

Tot pe FF am citit si eu la un moment dat un acronim pentru a retine mai usor cum este colul in perioada fertila:

Soft
High
Open
Wet

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ce dragutza asociere de cuvinte...
Intr-adevar, mult mai usor de retzinut..
So...trebuie sa urmarim cand e SHOW TIME ....

Oana, iti multumim pentru pont.
Te admir f mult pentru ambitzia ta. Iti doresc din suflet sa tzi se indeplineasca dorintza cat mai curand.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Oana, nu prea inteleg, cum se interpreteaza datele pe site-ul tau.
De ex.
"Cycle 06/15/07
Day 02 - 06/16/07 - Ultrasound & Bloodwork
Day 03 - 06/17/07 - Estrace (1mg) 1 tablet, Lupron 10IU pm"

06/16/07 inseamna 16 iunie 2007?

Atunci inseamna ca ziua 32 (de fapt ziua 34) cand e programat testul e abia in iulie pe 18?
Si azi inseamna ca esti Z5? Nu?

Iti urez mult-mult succes si sa fie ultima din incercarile tale.

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Elara
Da, azi e ziua 5, aia e data da' am scris-o ca americanii sa nu ma incurc:)))
Treaba cu day 32 actual day 34 am scris-o tot asa sa nu ma incurc, in ziua 16 am scris acolo ca din cauza ca pica weekendul cu 4 iulie (ziua USA) si nu se lucreaza ei mi-au adunat cele trei zile intr-una singura. Banuiesc ca totusi au putut sa faca asta ca ne incadram in timing si nu era o zi critica, de exemplu nu pica atunci ziua transferului (o sa fac embrio transfer cu embrioni congelati).

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri!!
alysh, elara, oana, chiar am inteles ce se intampla:))
oana, sa ai mult noroc!!!

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Oana, mi-am dat seama ce e cu 4 iulie, ca citisem . Numai ca nu eram sigura ca am intzeles corect. Si pe masura ce iti scriam m-am mai edificat. Si acum am si confirmarea ta ca intelesesem corect.

Stiu ca ma repet dar chiar te admir foarte foarte mult pentru ambitzia cu care iti urmaresti visul.
Tu vei fi cu sigurantza o mama extraordinara!!!
Una cum doar la 1 milion probabil ca exista.
Si stiu ca nu vei regreta niciodata toata truda ta de acum si cea viitoare.

Daca toti oamenii si-ar dori copii cu atata ardoare ca tine si daca i-ar avea dupa atata efort cat depui tu, am trai intr-o lume MUUUUUUULT MAI BUNA!

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

poate cineva sa-mi spuna si mie daca tinctura de zmeur se ia doar pana la ovulatie sau daca are efecte in sarcina??
va multumesc!

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Elara, Claudinna, multumesc din suflet pentru gandurile bune sa ne dea Dumnezeu la toate fetele care populam sectiunea asta putere sa luptam pentru a ne implini visul.
Si sa mai dea DD ca intr-o zi sa inchidem sectiunea asta din lipsa de clientela

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Claudinna, daca e vorba de extractul de mladite de zmeur de la PlantExtrakt, eu am luat timp de 3 luni, zilnic, 75 pic o data/zi, dupa-amiaza, combinat cu 50 pic o data/zi de extract din muguri de coacaz negru. Eu am luat mai mult pentru ca aveam chisturi mari darsi mici si cred ca m-au ajutat foarte mult. Nu influenteaza ovulatia, deci poti lua linistita. Stiu ca zmeurul chiar ajuta la implantare, dar cum afli ca esti gravida te sfatuiesc sa le opresti.

Eu cred ca am terminat tratamentul exact inainte de ovulatie si am ramas si gravida... Sa dea Domnul sa te ajute si pe tine! Eu am luat in acelasi timp Napraznic capsule (cate 2 de 3 ori/zi) si Maca (una de 3 ori /zi). Sunt convinsa ca m-au ajutat si astea.

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput