Aspirante optimiste > 20 ani (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Maryb, la semnatura la mine gasesti raspunsurile la intrebariele tale:
- in ce Z (zi din CM) sunt - dai clic pe link-ul ascuns sub cuvintele "hai, bebitza, vino"
- de cand incerc sa fac un bebe - scrie tot acolo

Detalii despre cum ma simt si ce am mai facut zilele acestea am tot povestit de dimineatza cand am fost foarte activa... Citeste in capitolul aneterior, la ultimele pagini sau al subiectul deschis de mine azi cu titlul "A doua liniutza foarte ingusta".

Aviz fetelor nou sosite - poate ca doritzi sa va trecetzi si voi la semnatura:

1 - un tiker (care sa va arate in ce Z sunteti) - gasiti explicatii despre cum se face in primul mesaj de la fiecare capitol, dupa listutzele cu aspirante si gravidutze;
2 - de cand incercatzi sa facetzi bebe - ca sa nu trebuiasca sa raspundetzi mereu acestor intrebari.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Si eu sunt pe aici..
Dar nu am nimic de zis, m-am saturat de tot cautat simptome, asa ca astept. Oricum ma simt ok, deci cred ca sapt viitoare isi vor face aparitia nedoritii :(.
Va pup

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salut Ioana. Lamaie si biscuiti sarati.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/T7Akm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alysh maine in ziua testarii va fi Z25. Si eu sunt curioasa sa vad ce iese. Iti multumesc pt urare sa iasa II.

corinuk nu vreau sa te ispitesc dar nu mai puteam de pofta. Acum imi este o foame de mor si un somn... Abia astept sa ajung acasica sa mananc ceva ca simt ca mor de foame.

marryan, tu in ce zi esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Oana, mi-am facut niste paine prajita sa vad cum merge...

Elara, asa era si prima mea liniuta, cum spui tu. A doua zi dimineata era parca putin mai vizibila. A treia zi dupa-amiaza am facut un Sure Check si se vedea bine liniuta, era la fel de lata ca si prima, desi mai pala...

Nu vreau sa-ti dau sperante false. Ti-am spus doar cum am patit eu. Sper sa fie bebe si la tine.

Mama, ce ma chinuie greata asta! Ar trebui sa ma bucur ca e bebe bine...

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

elara, imi cer scuze nu am vazut ca scrie la tine de cand incerci sa faci bb. Eu zic ca luna asta esti , esti deja in Z36.

numeioana...lasa maica ca e bine daca ti-e greata...vb ta inseamna ca e bine bb. Ce n-ar da si alte fete de pe aici sa aibe greata ta....

Mergi la inceput

numeioana, tu ti-ai facut programare la doctor? din ce oras esti ca nu scrie la tine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Inca nu, pentru cqa am incercat s-o sun pe doctorita si nu mi-a raspuns. Eu merg la Elias, la dr. Rodica Cristian. Sunt de undeva de langa Ploiesti.

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

ai mai fost la aceasta dr. pana acum? Daca da, cum ti se pare?

Mergi la inceput

mai am si eu 25 de minute si plec acasica .oooofff....nu stiu dar tare greu a mai trecut ziua de azi.

Mergi la inceput