Aspirante optimiste > 20 ani (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

MARIA bun venit! ha ha, se mareste grupul de iesence!
1. tre sa ne spui cate zile are CM-ul tau
2. tre sa ne spui in ce zi esti
cel putin atat........

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

De Coco, ce mai stitzi? Parca avea un test negativ si avea ed gand sa mearga ieri la Giulesti pt HCG?
Ce a mai facut? Cine a mai vb cu ea?

Alexa, Bitzu, Underqueen, Monica 11, voi pe unde mai umblatzi?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Fetelor nu as putea spune ca am un ciclu regulat depinde intre 25-27 zile. Cm a venit pe 2 iunie, din ziua 5-9 am facut stimulare cu clostilbegyt 2/zi desi ovulez si natural iar in ziua 14 a cm am facut pregnyl 10000 ui cu un folicul de 23,6 mm( asta era pe 15.06 mai exact) si acuma astept.
Da sincer nu mai am rabdare, iar de teste cu o liniuta...Cred ca am sa clachez daca si luna asta imi face testul ala in ciuda si imi arata tot o liniuta

Visand la un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor are cineva numarul de tel al lui Gugu? Nu a mai scris de mai bine de o saptamana nici la odisee si suntem ingrijorate! Nu raspunde nici pe mess.

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Felicia si tine-ne la curent.
Elara, am inteles, ma bucer ca ti-ai mai revenit.
Maria, bun venit si din partea mea, stiu cum e cu testele astea afurisite, atunci nu mai face si gata. faci direct un beta. succes!
fetele eu am plecat acasa, ma gandesc ca o sa ma prinda ploaia, DD da-o! va urez o dupaamiaza placuta in continuuare.
aaaaaaaaa... deja a incepuuuut!!!!! sa vedeti ce ma racoresc eu acum.......!!!

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Laurici felicitari pt. cele 12 saptamani..........
imi pare rau ca nu te pot ajuta si te rog mult cum afli ceva de Gugu sa da-i si aici de veste ca si noi suntem la fel de ingrijorate.
Elara tu stii ca eu sunt uituca.acum mi-am adus aminte ca am si citit subiectul tau.oricum avand in vedere ca abia ieri ai intrerupt utrogestanul..............in cateva zile iti vine sigur cm.daca nu e bebe...
si apropo de bataita romisa de la mine daca nu iti revii.......tu ma cunosti si stii bine ca iti trag o bataita tot din dragoste...pt. ca iti vreau binele...si cu cat iti revii mai repede cu atat va veni si bebe mai repede

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

laura eu il am. si eu m-am tot uitat pe la voi la odisee doar doar o vad. si nici pe mess nu am mai vazut-o de f mult timp.
oare sa o sunam?ce s-ao fi intamplat cu ea?

http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Maria bine ai venit!!!!!!!!!!!!
Elara de Coco stiu ca si-a facut beta si a iesit 0..si ieri i-a si venit cm....................nu are timp sa intre sa scrie pt. ca are treaba la servici.
Stefi am uitat sa te salut.............

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

laura hai sa vb pe mess. id-ul meu e andreuta23.
al tau e lauricisolomon?

http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Andreea te rog sun-o tu.sau da-ne nr. ei pe PM sa o sunam noi te rog.
Ioana chia daca ai facut test si e negativ.poate maine nu mai vine nici la tine cm....................iti tin pumnii..........

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput