Aspirante optimiste > 20 ani (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Baby Maria este bine,dar ea noaptea este mai activa ca acum ii este cald.
Si de 2 zile a descoperit cordonul ombilical si se joaca cu el,stiu asta ca ma inteapa pe mine la buric de cate ori face ea acrobatii.
Pupici

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

elara vad ca tot indispusa e.......uf, draga mea! vina sa te poopacim oleaca sa treaca lacrimioara!

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

.hai ca am inceput sa rad in birou......bine ca sunt momentan singura................ca ar zice colegii ca sunt nebuna..........
Felicia te asteptam cu prima echo...sa-ti vedem si noi minunea..........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Elara am citit acum si eu din urma si ce vad...........esti suparici......, pai se poate?
noi care incercam de atatia ani ce sa mai zicem....................hai nu mai fi suparata...........atata timp cat ai cm...sansele ca bebe sa vina sunt cele mai mari..asa ca iesi tu frumusel din butoi.............si zambeste, ca sigur bebe vrea sa vina...........dar nu poate daca mami e plangacioasa.............

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

fetele, am citit aici de sensibilitatea sanilor si mai ales a sfarcurilor, ce poate fi totusi, ca pana la cm mai am?
adik asa cred, ca dak am luat duphaston te pomenesti ca vine mai repede, aoleo, sa nu vina totusi pana vineri.......!

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Imi cer scuze ca am uitat sa spun ca o sa plec in oras si v-am facut sa credetzi ca nu vreau sa mai vb cu voi. Acum m-am intors.

Marryan, Corinuk...multumesc foarte frumos...
Ioana, Maryb, Blanche, Stefiutza si voua va multumesc
Multumesc tuturor, daca am uitat sa mentzinez pe cineva, ... imi e o rusiiine...Stiu, Baby, stiu... ca nu ma pot eu compara cu voi veteranele rabdatoare si ambitzioase.... De aia imi si e asa rusine...
Numai ca ma sacaie niste ganduri urate!!!
Dar TREBUIE SA LE ALUNG.
O sa imi repet ce mi-ai zis tu, Marryan,

Lika, bine ai venit si sa nu stai mult aici. Sa te duci la Odisee, da?

Va imbratisez cu mult drag pe toate si va multzumesc ca avetzi rabdare cu o smiorcaita ca mine.
Inca o data imi cer iertare.

Eu ma apuc de facut treaba prin casa. O sa mai arunc totusi cate o privire si la voi, sa vad ce facetzi.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Stefiutza, sanii stiu ca nu dau indicii relevante. Scrie si pe Fertility Friend (FF) si am patzit-o si pe pielea mea.
Asa ca......rabdare.....pana la testare.

Altceva nu avem ce face.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Elara te rog sa ma lamuresti si pe mine cu ceva:
am inteles ca ai facut test...........dar nu am inteles daca ti-a venit cm.....te rog sa imi spui si scuze daca ai mai scris odata.......

poze
bebita te asteptam!!!!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fetele...am aparut si eu...azi am avut examen si am luat 10....
fetele ca tot zicea corinuk ca este cea mai tinara aspiranta...na ca te intrec ...eu am 22 ani......sper ca pana la sfarsitul anului cand voi face 23 sa raman insarcinata...
elara sa stii ca e bine sa te descarci sufleteste...chiar si plangand...nu zice nimeni ca nu trebuie sa faci asta...fa ce simti...si eu mai am uneori momente ca astea...asa ca te inteleg
lika, bine ai venit printre noi ...sane dai de veste de bebe da?
va pup...marryan , maryb,ioanara,baby,elara...

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Elara, ei hai, nu-ti mai face mea culpa, toate trecem la un moment dat prin asa ceva, pe mine parca ma intarit DD, nu stiu, dar nu am mai simti disperare de mult, poate ca am avut si altele mai rele pe cap.
Felicia, am uitat sa te felicit si eu pt marea intalnire, multa, multa sanatate!
Corinuk, eu fac 32 in august, parca am mai vazut pe cineva nascuta in august? si ce dak esti mai mica?
la toate

aspiranta la unu, doi sau mai multi bb

Mergi la inceput