A doua liniutza foarte ingusta :(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Kawaichan, iti multumesc f frumos de raspuns.

TB se tot invarte pe la 37,0 si 37, 1 de vreo 5-6 zile, cu o exceptie, ieri canda fost 37,2. Azi era iar 37,1. Dar eu nu cred ac ae cazul sa ma iau dupa TB decat ca sa aflu cand ovulez...

Asta din 2 motive:
- luna trecuta am avut 37,1 6 zile la rand si bebe tot nu a fost
- luna asta am pus utrogestan si banuiesc ac influienteaza ca doar e progesteron...

Oricum, m-a resemnat deja luna asta. Mi-a facut bine sa aflu sia lte pareri. Acum imi e clar ca in cazul meu a fost o eroare, fiindca nu a aparut imediat.

Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa o experientza neplacuta si trista.
Iti doresc sa ti se implineasca ce iti doresti.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

quote:
Originally posted by elara

Kawaichan, iti multumesc f frumos de raspuns.

TB se tot invarte pe la 37,0 si 37, 1 de vreo 5-6 zile, cu o exceptie, ieri canda fost 37,2. Azi era iar 37,1. Dar eu nu cred ac ae cazul sa ma iau dupa TB decat ca sa aflu cand ovulez...

Asta din 2 motive:
- luna trecuta am avut 37,1 6 zile la rand si bebe tot nu a fost
- luna asta am pus utrogestan si banuiesc ac influienteaza ca doar e progesteron...

Oricum, m-a resemnat deja luna asta. Mi-a facut bine sa aflu sia lte pareri. Acum imi e clar ca in cazul meu a fost o eroare, fiindca nu a aparut imediat.

Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa o experientza neplacuta si trista.
Iti doresc sa ti se implineasca ce iti doresti.

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Multumesc de gandurile frumoase
Eu zic sa iti iei temp in continuare,chiar asa resemnata
Iti mai aduci aminte cam cu cate unitati ti-a scazut luna trecuta cand ti-a venit ciclul,dupa alea 6 zile cu temperaturi mari?
Mie mi-a scazut de la 36.79 la 36.57 de ex(TB mea cea mai mare a fost 36.88 ciclul trecut),in ziua 34.In ziua 36 mi-a venit ciclul.Nu stiu cat de lung e ciclul tau,dar am inteles ca data trecuta ti-a venit la 17 zile dpo.Aici mi-a zis un doctor ca daca din ziua in care trebuie sa-ti vina(asta fiind z17 dpo la tine) TB se mentine 3 zile la rand very high inseamna ca ai sanse sa fii gravi.
Mai tine-ne la curent,vreau sa zic ca si mie imi intarzie iar,deja sunt in z34 dar nu indraznesc sa-mi fac nici un test inca

Mergi la inceput

De cand am renuntat la AC am avut 4 cicluri de 28 si 29 de zile, alternativ, iar acum ultimul e de 36. L-am calculat adaugand 16 zile DPO, cum am vazut la ultimele cicluri si azi,in Z 17 DPO, astept sa vina, desi ar putea intarzia de data asta fiindca am pus utrogestan.

Daca suspectezi un avort menstrual in luna trecuta poate ar fi bine sa pui niste utrogestan preventiv.
Iti doresc sa fie bebe.

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chislauriana spune:

Vreau sa va povestesc si eu prin ce trec.Luna aceasta desi trebuia sa-mi vina menstra pe 14, azi suntem in 19 iunie,si ieri mi-am facut un test de sarcina SURE CHECK, care a iesit clar negativ.Problema e ca eu am un ciclu regulat si nu inteleg ce mi se intampla.In plus de 3 zile ma doare burta foarte tare si sunt balonata rau de tot.Ce sa mai fac?Ma simt destul de rau, din acest motiv..iar dimineata parca incepuse sa-mi curga ceva lichid insa nu a fost sange.Acum nu am nimic pe chilot si chiar nu stiu ce sa mai cred.Temp bazala era de 37 tot azi.ASTEPT UN RASPUNS.

Mergi la inceput

E posibil si sa fie doar o intarziere dar e posibil si sa ai bebe si sa se poziotiveze testul mai greu. Exista fete carora li s-a pozitivat testul abia la 8 saptamani de sarcina.

Cel mai bine e sa faci un test de depistare a HCG (hormonul sarcinii) in sange (care sa-ti spuna daca e sarcina sau nu).

Mult succes si sper sa fie cum iti doresti.
Daca postezi acelasi mesaj la subiectul "Vine barza?" s-ar putae sa afli mai multe info.

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput