DOUA LINIUTEEEEEE!!!!!!!!!!

DOUA LINIUTEEEEEE!!!!!!!!!! | Autor: MonyMo

Link direct la acest mesaj

DOAMNE NU IMI VINE SA CRED!!! Chiar saptamana trecuta am postat un anunt despre AC si ma vaitam ca am renuntata la ele si totusi nu se intampla...Voiam sa imi iau Maybe Baby...
al doilea test de dimineata l-a confirmat pe celalalt...Nu pot sa cred ca mi se intampla mie
Ce ma fac...ce fac acum. Trebuie sa merg la doctor dar nu eprea devreme? Sa imi zica si mie cineva ce sa fac...in afara de a ma bucura...ca asta fac acum....imi vine sa topai dar mi-a frica sa nu patesc ceva...CE FAC?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

felicitari! mai intai savureaza aceste clipe! cred ca e prea devreme sa mergi la dr. sa faci eco. mai asteapta putin. dupa confirmarea la dr. cred ca trb sa mergi la medicul de fam. sa te ia in evid ca graviduta, succes!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Felicitari si sarcina usoara.
Priveste lucrurile cu calm, acum ca esti gravi, totul vine de la sine.
Mergi totusi la doctor chiar daca este devreme pentru eco, dar am inteles ca trebuiesc facute cateva analize si eventual daca ai nevoie niste vitamine,,materna,,.
Sa fie bebe voinic si sanatos.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonyMo spune:

Ufffffff andriusca imi raspunde si mie cineva....Pe unde or fi toate fetele..tocmai acum. Da, corect trebuie sa incerc sa savurez...doar ca..nu stiu cum sa spun, am o stare de agitatie combinata cu teama cu emotii...nici nu stiu ce e de capul meu
Nu imi vine sa cred... ah stiu ce am sa fac,am sa ma duc sa ma rog sa fie totul ok si sa nu fie o alarma falsa...dar totusi nu are cum..2 teste sa fiee gresite...nu? Ufff, ce stare, pana nu ajung la doctor sa imi spuna ca e totul super eu nu ma linistesc.... Un bebe al meu...al meu...parca nu mi se pare ceva posibil....Scuzati-ma ca nu am pic de coerenta..dar,nu imi imaginam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Felicitari!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Felicitari!

Sa fie intr-un ceas bun.
O sa trebuiasca sa mergi la dr sa-ti faci o ecografie.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Da.. clar ca trebuie sa ma mai linistesc,un pic. Maine ma voi duce la medicul de fam sa vedem ce pastilute imi da si imi va spune el cam cand trebuie sa ma duc la gineco. Pana atunci..nu stiu daca sa ii spun sau nu sotului...cu toate ca nu mai am rabdare,dar as vrea sa ii spun atunci cand sunt sigura ca e ok. Totusi nu cred ca pot sa imi disimulez fericirea...Daca ati sti ce invalmasala e in capul meu, si cum am cate 10 ganduri deodata...cata fericire poate sa simta un om...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by MonyMo

Da.. clar ca trebuie sa ma mai linistesc,un pic. Maine ma voi duce la medicul de fam sa vedem ce pastilute imi da si imi va spune el cam cand trebuie sa ma duc la gineco. Pana atunci..nu stiu daca sa ii spun sau nu sotului...cu toate ca nu mai am rabdare,dar as vrea sa ii spun atunci cand sunt sigura ca e ok. Totusi nu cred ca pot sa imi disimulez fericirea...Daca ati sti ce invalmasala e in capul meu, si cum am cate 10 ganduri deodata...cata fericire poate sa simta un om...

Felicitari din toata inima! Daca vrei sa te mai linistesti pana mergi la eco, du-te si fa beta-hcg (analiza de sange) si o repeti dupa 2 zile. Asta in primul rand iti confirma imediat daca esti gravida si in al doilea rand, repetata la 48 de ore iti confirma ca e sarcina in evolutie si nu ai alte complicatii (extrauterina, oprita in evolutie etc). Succes si bucura-te! E minunat sa vezi 2 liniutze:)

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

FELICITARI!
Ma bucur tare mult pentru tine, probabil este un copil asteptat mai demult. Nu cred ca poate fi alarma falsa, mai ales ca ai facut si doua teste, iar medicul ginecolog nu cred ca are ce vedea, dupa o luna se vede. Pana atunci stai calma, eventual mergi la medicul de familie sa-ti spuna daca trebuie sa iei vitamine, eventual sa-ti faci o serie de analize. Si daca sa-i spui sotului, eu una cred ca i-as spune, sa va bucurati impreuna.
Multa sanatate si o sarcina usoara!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Mai fetelor..citesc cum imi urati "sarcina usoara" si ma felicitati si nu imi vine sa cred ca e vorba despre mine. Da,este dorit,mai ales ca noi am tot incercat de vreo 5 luni si...nimic. Deja incepusem sa imi fac griji si fel de fel de ganduri...multumesc,pt urari si va doresc...fericirea pe care o simt eu acum,pe cuvant imi vine si sa plang..E o idee buna cea cu analizele...sa ma linistesc si eu...Va pup mult,mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Mony FELICITARI !!!! Cand am citit ce ai postat...parca mi ai transmis emotiile tale ...
Eu zic sa sarbatoresti si sa te bucuri ....Ai timp de maine sa le faci pe toate...va fi preocuparea ta de pe primul loc..
Asa ca azi poti doar sa te programezi la doctor

Pupici

Mergi la inceput