Intrebare catre "bancari" despre credit
de curind am vrut sa fac un credit... si spre mirarea mea am fost anuntata de catre un functionar al bancii respective ca nu mi a fost aprobat, pe considerente nestiute de acea persoana Doar ca exista informatii negative... Ceea ce m a facut sa intru la idei. Mi am amintit ca in urma cu unan, poate 2, cind am incheiat de platit un credit avut la BRD, dupa ceva timp am primit acasa o recipisa in care eram instiintata ca mai aveam un rest de plata (comisioane ori alte alea) despre care eu nu am fost instiintata si ca voi fi introdusa in rindul rau platnicilor. Am mers la banca si am rezolvat problema, functionarul care s a ocupat atunci de problema mea asigurindu ma ca nu mai este nici o problema. Dar acum, ma tem ca m a mintit
Intrebarile mele ar fi, daca este asa, cum pot rezolva problema si cam cit timp trebuie sa treaca pina sa fiu stearsa din rindul rau platnicilor?
cu multumiri,
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Raspunsuri
nelis spune:
Din cate stiu eu, daca in luna in curs nu rezolvi problema cu achitatul, sigur pe documentul de plata primit acasa aveai un termen, luna urmatoare esti trecuta automat in baza de date ca rau platnic.
Mai incearca sa mergi la alta banca si sa mentionezi acest incident eventual sa ducu toate toate dovezile ca ai achitat tot.
Si au am fost intr-o situatie asemanatoare dar am dus OP cu care am achitat creditul in totalitate si am rezolvat problema.
Succes
liliana_28 spune:
Buna,
In primul rand angajatul bancii unde te-ai dus sa faci creditul trebuie sa iti spuna clar motivul respingerii dosarului. Poate nu este asta cauza si tu sa iti faci griji pentru ce nu trebuie.
In al doilea rand trebuia sa rezolvi problema cu BRD-ul atunci cand a aparut. Acum este mai greu sa iesi de pe lista rau platnicilor.
Din cate stiu eu cam dupa 5 ani (cam atat ramai trecuta pe lista cu pricina)ai putea sa iti faci sperante de un alt credit.
Pe de alta parte sunt banci(din auzite) care dau credite pe banda fara sa mai tina cont de "antecedentele" tale.
Acum mai este vorba si de suma cu care figurezi tu restanta. daca este o suma mica.....pot trece cu vederea si pot lua in calcul explicatia ta. Daca este mai mare suma.....nu mai stiu daca trec sau nu vederea. depinde de banca.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
tora97 spune:
NU SINT RESTANTA cu nimic.. nicaieri!
Cit despre rezolvarea problemei la vremea ei, am spus ca am rezolvat o si am fost asigurata ca totul este ok.
Multumesc pt raspunsuri... problema s a rezolvat: o neconcordanta de nume, caci institutia unde lucrez nu a anuntat la vremea respectiva banca (cea care ne vireaza banii in cont) de faptul ca m am casatorit si deci, mi am schimbat numele.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez