Aer conditionat mobil

Aer conditionat mobil | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

Salut!

am o prietena care vrea sa isi ia asa ceva si are nevoie de pareri; cum nu are cont pe DC postez eu mesajul ei si sper sa primim cat mai multe opinii:

"Buna,
am un spatiu de vreo 30 m2 si imi trebuie neaparat aer conditionat dar nu pot da gauri in pereti... ma gandesc la unu mobil dar care sa nu aiba burlan ca nu am pe unde sa il scot :(

am inteles ca inainte erau niste modele care se fixau pe fereastra (o parte pe interior si una pe exterior) si camera ar avea o fereastra mica care ar putea di scoasa

aveti idee unde si ce as putea gasi ceva care sa se preteze la ce v-am descris si mai ales ce ar trebui sa caut?

multumesc anticipat! "

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

arata www.consumerenergycenter.org/home/heating_cooling/images/window_ac.gif" target="_blank">asa pe la noi.... in usa

in ro le gaesti si www.aer-conditionat.com.ro/catalog/product_info.php?cPath=103&products_id=610" target="_blank">asa

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

in Ro nu stiu daca se gasesc fara acel tub (asa am si eu acasa).

ideal ar fi sa pastrezi tubul cat mai scurt, pentru ca in timpul functionarii devine foarte cald, si emana caldura in casa.

am mai vazut intr-un bar, tubul era scos prin perete, iar pana la perete trecea printr-un alt tub, din pal, probabil tot din motive de izolatie).

trebuie sa studiezi modul de montare a evacuarii, sa vezi daca se preteaza la fereastra - poate nu trebuie scoasa, ci gaurita (sau inlocuita cu o bucata de placaj "croit" pe masura sistemului de evacuare).

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput