Vacanta in Turcia (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

maritim Pine beach este intre papillon zeugma si pappilon aysha...parca mai e unul printre ele....dar atat pot sa spun...nu se veedea f mare de pe plaja, si cu destula verdeata

cat despre lapte de bebelusi, da, era si la zeugma, lapte praf nan si cereale....aaa, si era si cuptor cu microunde

cat despre freshuri, acel "vitamin bar" nu exista la zeugma, in schimb aveau un "orange juice" care era suc cu pulpa, de la dozator.....o pacaleala de fresh

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

neata si de la mine!

acum am apucat sa intru (prima zi de munca)

nu mai am nimic de spus, Laura si Eliza mi-au luat-o inainte

una peste alta a fost bine, mancare buna, liniste, plaja si apa.

ca bonus toata familia e racita cobza (fi-mea cel mai rau) iar eu am facut o indigestie urata (cred ca de la mancarea din avion, cu toata ca sotul meu nu a avut nimic iar el e mult mai sensibil decat mine).

revin ca ma asteapta 200 de mailuri si 3 sedinte.

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Tocmai m-am intors si eu din Antalya. Am fost la PAPILLON AYSCHA in Belek (5* HCAI) si am fost foarte incantati si multumiti de hotel, de gradina, de servicii.
Este primul an in Antalya si nu pot face comparatie cu alte resorturi, dar aveam multe informatii de la prieteni si cunostintze. La o recomandare am si ales Ayscha. O prietena merge de 4 ani acolo, si nu vrea sa incerce altceva. Sunt convinsa ca sunt multe alte hoteluri mai luxoase, dar asta e asa cumva, mai intim... nu ai impresia ca te pierzi pe-acolo si-ti ia o saptamana sa inveti pe unde trebuie sa mergi.
Am intrat la Cornelia de Luxe, fiindca era chiar langa noi si mi-a placut, dar nu am fost chiar 'pe spate'. Gradina si piscinele de la Papillon Ayscha mi-au placut mai mult. Plin de flori,palmieri, tufe enorme de bougainvillea, gazon bine intretinut.
Ayscha are 5 nivele, nu e genul f. impunator la exterior dar, ambientul interior mi-a placut din start. Are 4 restaurante a la carte pe langa cel principal. Dar mancarea de la restaurantul de baza (Angora) era extrem de diversa si foarta buna. Mie tare mi-a placut bucataria turceasca. Este si Vitamin Bar deschis de dimineatza pana pe la ora 17 si gasesti suc de morcovi, portocale, caise, piersici, visine si mere proaspat stoarse. Eu mergeam zilnic, cam de 3 ori pe-acolo.

Pentru copii era Mini Club, piscina de 30 cm cu tobogan mic, aqua park-ul era de fapt format din 3 tobogane dar fiica-mea de 2.7 ani a fost innebunita dupa ele. S-a dat doar cu taica-sau... dar mereu numai intr-acolo vroia. Marea si nisipul nu au fascinat-o asa de tare precum piscinele. Ii placea nespus si in cea cu jacuzzi.
Spatiu in restaurant destinat copiilor adica masute, scaunele si tacamuri, mancare pentru copii, blender, lapte praf - formula... ce mai!... tot ce vrei.

Entertainerii super super Ok, muzica ok..am fost foarte bucuroasa sa ascult zilnic Buddha Bar si alta muzica buna. Spectacolele din fiecare seara iarasi au fost interesante si bine realizate.
Am stat 10 zile, dar parca abia in ultimele 3 s-a aglomerat... in rest nu am avut impresia de prea multa lume si popor. Asa ca pentru mine e clar ca e cel mai bine sa mergi in mai-iunie sau septembrie.
La fel si cu temperaturile... spre sfarsitul sejurului termometrul de pe plaja era la ora 12 la 48 grade. Miercurea trecuta am fost in Belek, in statiune, si la ora 17 erau 55 grade. M-am simtit ca la sauna.

De compania de zbor mai vroiam sa zic ceva... eu nu cred ca o sa mai aleg vreodata BLUE AIR sau alte companii low cost.
E prima oara cand zbor cu o compania romaneasca si am fost extrem de dezamagita. Nu stiu cum o fi TAROM dar sper ca nu e chiar asa.
Mizerie, scaune si mocheta necuratate, iti servesc doar apa chioara gratuit... intarziere la decolare si inspre Antalya si spre Bucuresti.
Data viitoare o sa iau avion din Debrecen sau Budapesta ca sa fiu singura ca nu mai intampin astfel de probleme.

cateva poze de-acolo;
http://travel.webshots.com/album/559696512CQRZhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Danette , se zboara f bine cu Tarom ,in avion a fost curat la urcare ,la destinatie era o mizerie ca dupa dezastru (cred ca unii dintre pasageri au confundat avionul cu autobuzul in care sparg ei seminte ) .Am avut si gustare si bauturi non alcoolice .Am mai zburat si cu alte companii cu traditie si cu pretentii dar unele m-au dezamagit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Wow ce ma bucur ca a mai venit cineva cu impresii despre Papillon Ayscha...la anul vroiams a mergem si noi acolo, acum dupa ce mi-au povestit si prietenii mei si Danette..deja balanta e inlinata mult in favoarea lor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Diana, pe Tarom ti-au dat mic-dejun? Zborul noastru e pe la 7 dimineatza. Cu laptele copilului cum ai facut?

A mea papa lapte Milli UHT...oare ma lasa sa iau cutie? Sau trebuie musai lapte praf?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Multumesc mult pentru impresiile pe care le-ati scris, in special lui Madau, pentru ca si noi plecam duminica la Delphin Palace din Lara. Am si eu 2 intrabari pentru cele care s-au intors deja din Turcia:
1. avem nevoie de cash sau exista bancomate in hotel?
2. cam cat v-au costat excursiile optionale? ma intereseaza si pretul la rafting, scufundari, jet ski sau orice altceva?
Multumesc mult,
Oana si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Noki_Lara,

am sa-ti raspund si eu referitor la Tarom, caci eu tot cu Taromul de 7 dimineata am zburat.

Da, este mic dejun - un sandwich si o mini-briosa + bauturi calde si reci. Pentru orice eventualitate, eu am avut cu mine sandwich-uri facute acasa; ghici ce mancare a ales copila mea???

Eu aveam biberon cu apa pentru Mara si am varsat din el in asa fel incat sa fie sub 100 ml - cantitatea maxima admisa, dar mi-au spus ca nu e problema, fiind cu copilul. Acum nu stiu ce sa zic, poate am nimerit eu o doamna mai amabila la control. La intoarcere, din Turcia, nu este problema la cantitatea de lichid, caci ei nu au - inca - regulile din EU.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Rotty, eu am avut bani cash... nu stiu de bancomate in hotel, si nici nu mi-au 'sarit in ochi', stiu ca poti schimba insa bani la receptie. Dar in general poti plati cu EUR si USD oriunde. mi-am luat dintr-o benzinarie o crema de plaja si-am platit in EUR. Din hotel mi-am luat o esarfa si-am platit cu USD...

Noi am fost intr-o excursie la Myra Demer- Sf. Nicolae-Kekova, a fost 45 EUR /pers. pt. copil nu s-a platit.
Pentru diving a fost 49/pers.
Turul Antalyei (orasului) este 10 EUR/pers.
La Pamukkale este tot 45 EUR /pers.
Nu mai stiu cat era la Perge si la Manavgat... dar vin cei de la agentia cu care pleci si va informeaza in ziua sosirii sau a 2-a zi.
De ski jet, parasailing, etc. afli la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Referitor la bani...e bine sa ai cash la tine, nu conteaza daca sunt in euro sau dolari, e bine sa sti paritatea ca sa nu ai surprize at cand iti face el...de cate ori vrei sa cumpoeri ceva te intreaba in ce vrei sa platesti
E bine sa ai cash pt ca de ex daca mergi in mall, ai un anumit pret pt cash si unu daca platesti cu card...e mai ieftin cu cash.
Eu am platit pe excursii:
10 euro pe excursie in Antalya ( cetru vechi ) si vizite la un magazin de piele si unu de aur
49 euro la scufundari
39 rafting
Excursiile includ macarea de pranz si transportul. Dar ma repet eu am dat mult pe excursii pt ca le am luat de la agentia cu care am venit...iti recomnad sa le iei de la agentii turcesti sunt la jumatate de pret, noi ne am ofticat enorm cand am vazut ca sunt mult mai ieftine....
Bancomaturi in hotel nu am vazut...

pup
mada

Mergi la inceput