Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

mav, sper sa fie bine Sebi. Daca ai betadina, am inteles ca e mai buna decat rivanolul dar adevarul e ca nu stiu cat de buna e pentru copilasi.

madaluta, caruciorul este de la firma Hauck (germania) cu licenta Disney. Mi-e mi-a placut mult si l-am comandat pe catalog la Dodo Kids si nici nu a fost f scump 780 ron. Nasa mea a luat unul de 2000 ron de la chicco si nu e deloc multumita de el - scartaie din toate cele si nu are atatia km la activ ca al meu, cu toate ca e luat cu 2 luni inaintea mea. Deci merita! Ah si incearca la Carrefour ca am vazut carucior ca al meu sau la eal. Nu sunt sigura unde.

AngeliquedeS, deci inca un in gasca... YUPIIII!

Rares

Mergi la inceput

Andicu, iti tinem pumnii si pregateste-te psihic si pentru canicula din Bucuresti ca e teroare acolo.
Pupici la mamici si mai ales la burici ca ma duc sa fac dovlecel umplut pentru bebe.

Rares
www.tagged.com//my_photo_comments.html?uid=13373285&photoId=59012279" baietelul mamii[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va pup si eu, ca am sa ies acum. Taietura e superficiala, bine-nteles ca am dezinfectat locul si am pus plasture, inainte sa va scriu, iar Sebi deja si-a recapatat glasul si cheful de facut prostii.
Insa s-a suparat tati pe el si pedeapsa... nu mai plecam azi nicaieri (vroiam sa mergem la munte)... poate se razgandeste pana maine sau petrecem sfarsitul de saptamana tot... acasa... la mare (madaluta, poate mergem la plaja "acolo").

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

bine ca a fost o taietura superficiala mav.

Weekend placut!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mav: Bine ca nu a fost ceva grav! E greu cu dependenta asta de forum!
Va doresc tuturor un week end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

tuturor!
Eu am fetitza!
Daca vreti sa ma treceti si pe mine in listuta, ca tot constanteanca sunt

M-am programat pe 29 la dr. Ciufu. Abia astept!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Creem, te/am trecut pe listuta! Se mai echilibreaza balanta cu fetite! iti tinem pumnii pentru vizita la eco!

Flisamultumesc de urari! Intr-adevar, multi baieteti la Constanta. Vai, dar m-am imbolnavit cand am vazut ochisorii puiului tau, mari, albastri si cu gene lungi si intoarse!

Andicu, noi nu ne lasam cu galeria!!!

Mav, ufff, ce prostioara a facut Sebi! Bine ca acum e bine!

Fetelor actuale mamici sau gravidute mai mari,invatati-ma si pe mine ce sa fac. Cand trebuie sa merg la eco 3D. Trebuie samerg la eco 3 D de fapt? Adica pentru morfologie fetala. Si in ce saptamana?

Mie dna dr. mi-a dat sa repet toxoplasmoza si rubella, pentru ca nu am imunitate la ele. Se fac si la cabinetul dr Ciovica de pe strada Mihai Viteazu si se da rezultatul in 3 zile. Nu sunt nici scumpe, undeva la 300 demii IG M si la fel si pentru Ig G

Acum stau sa ma gandesc daca o fi vazut bine sexul bebelului meu. Adevarul e ca am vazut si noi foarte bine cele... trei podoabe de baietel ,chiar foarte bine, iar doamna dr a fost foarte sigura pe ea, in sensul ca nu ne-a dat o marja de eroare ci a spus ca e sigur si laplecare am mai intrebat odata "Deci s-ar putea sa fie baietzel?" Si ea a raspuns "Mai mult ca sigur e baiatel... " Asa ca vorba nashului meu, sper sa nu "i se crape" intre timp si sa devina pasarica... desi la urma urmei sanatos/sanatoasa sa fie!!! Singura chestie e ca te obisnuiesti cu gandul...

Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

flisa ai un baietel grozav de frumos,cu niste ochi fermecatori
promite!!!!!!!!
felicitari

Mergi la inceput

creem, felicitari pentru fetita! oate o punem de o incuscreala.... ce zici?

Multumesc de urari, si oricum fiecare cioara... dar al meu e haios rau!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

AngeliquedeS, eu am facut 3D lunar pt ca dr Daduianu avea un echograf bun dar pentru morfofetala m-am dus la 4D la dr Ciufu. oate si cu celelate echografe 2D, 3D se pot masura bebeii dar sa-l vezi "live" cum da din craci... e super. In plus m-am bucurat ca l-am admirat o ora fara sa-mi sucesc capatana, avea monitor pt mamica si apoi mi-a dat un cd cu multe poze (fata, profil, picioare in gura, manute... putzulica) si chiar filmulete cu miscarile lui de inotator... Parca retraiesc sentimentul. E ceva minunat!

Deci, pentru aspirante - Fruntea sus! Va veni randul vostru!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput