Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Angelique felicitari,sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el!

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

andicu,facem si noi galerie sa va intoarceti amandoi sanatosi acasa
sa nu uite vir sa ne anunte si pe noi.
angeliquedes,sa va traiasca baietelul,sa fie sanatos

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kris, dna dr L nu nu face si 3D. Eco morfologica e 2D dar mi s-a explicat ( inclusiv de Herghelegiu la Buc) ca la 2D se vede cel mai bine. Poti sa faci 3D/4D la dna dr Ciufu, inteleg din cate aud ca e cea mai buna cu aparatura in cauza. Triplul test il poti face la Synevo, rezultatul intr-o sapt. max 10 zile si f clar ( il poti citi si singura); cand l-am facut eu era si mai ieftin decat la Biotest.

Ege, multumim! stai linistita ca noi ne mai vedem! si sigur o sa primiti vesti de la noi !

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 7 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Angelique, felicitari pentru baietel!!! Si eu am auzit ca cele mai bune masuratori se fac cu 2D.
Andicu, nu-mi vine sa cred ca odiseea ta se apropie de sfarsit. Ti-am urmarit postarile, inca dinainte de a ramane insarcinata. Ai trecut prin clipe grele de deznadejde, dar... a venit si vremea ta! Peste putin timp iti vei tine puiul in brate. Iti doresc nastere usoara si bebe un bebe sanatos si mancacios!
Cred ca voi incerca totusi, sa merg si eu la dna dr. L. Presupun ca trebuie sa fac programare cu mult timp inainte, nu? Dl dr.C, stiindu-mi istoricul cu multe probleme, s-a rezumat la a-mi spune ca "dati-i bataie(la ) si te astept cu II. Daca trece un an si nu ramai insarcinata, vedem ce e de facut. Nu dispera!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teano spune:

dragele mele am revenit dupa patru luni de tacere.am nascut un baietel pe 20 februarie,la sapte luni.2 200.mi a fost greu sa mai postez aici va dati seama din cauza oboselii,stresului.totul este ok acum a ajuns la 6 200.cred ca este bine.am trecut prin peripetii cu nasterea.va doresc multa sanatate tuturor,mult curaj si sa va tineti puiuti cat mai curand in brate.am uitat sa va spun ca deja am facut si botezul bebe ului,numele fiind Marios.am uitat sa va spun ca am facut epidurala si totul a fost chiar bine.cam atat ptr astazi,bebelusul meu doarme acum si mi am gasit ceva timp.va sarut si inca o data toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Teano, Dumnezeule, bine ca sunteti bine! Sa iti traiasca sufletelul, bine ca totul s-a terminat cu bine si sunteti in regula!!!!

Pupici,
Angelique 13+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

teano: bine ai revenit...si mai ales cu vesti bune..De multe ori ma intrebam ce ai mai facut si ma gandeam numai la lucruri rele.., dar d-zeu a vrut k pana la urma sa fie bine> felicitari pt BB marios , sa creasca mare si sanatos...si sa ne povestesti mai multec cand vei avea timp

quote:
Dl dr.C, stiindu-mi istoricul cu multe probleme, s-a rezumat la a-mi spune ca "dati-i bataie(la ) si te astept cu II. Daca trece un an si nu ramai insarcinata, vedem ce e de facut. Nu dispera!"

Yannia: ii recunosc replica...
da intradevar la d-na L trebuie facuta programare din timp, pentru k dureaza ceva pana iti vine randul
andicu:
mav: vezi k promisiunile sunt promisiuni...ma bazez pe ele..astept nora....
angelique: cand ai timp si chef, poate completezi in listuta cu mamici si gravi de la inceput ceva semne distinctive pt baieti si fetite...k eu facand in mintea mea un calcul..numai baieti mi-au iesit...Doar d-soara din burtica mamacitei mai face exceptie...oare chiar numai baieti la constanta???

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Angelique:ai gasit pana la urma femeie pentru curatenie??? Eu tot n-am gasit si am mare nevoie ....

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Mada, am sa completez listuta. In legatura cu femeia de curatenie mi-a dat Maria numarul unei doamne insa inca nu am chemat-o, probabil peste o saptamana. Iti trimit PM

Pupici,
Angelique 13+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Fetelor, am modificat listuta, daca am facut o gafa va rog sa ma corectati, sa nu cumva sa fi gresit sexul vreunui bebe!

Pupici,
Angelique 13+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput