Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

crisis: si eu in luna in care am ramas insarcinata am fost foarte racita si am luat antibiotice(biseptol) si am facut polidine, numai k la mine a fost chiar in prima parte a lunii nu inainte de ovulatie.Nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci.Cred k medicul tau stie cel mai bine.nu ai ce pierde dc il suni si-i spui.Macar nu mai bati drumul degeaba pana la bucuresti.
Atunci cand citeam eu despre antibiotice luate in luna conceptiei am gasit contraindicatii dupa ovulatie si dupa pozitivarea testului, inainte insa nu.Chiar am citit k pot ajuta, dar nu vreau sa iei drept litera de lege ceea ce am citit eu.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Am uitat sa va spun ca, acum 10 zile, inainte sa facem spermograma, dr. Lutescu mi-a dat sa fac o fiola de pregnyl de 5000 si apoi sa prestam 2 zile. Au trecut 10 zile de atunci iar eu,binenteles ca nu am nici o grata, cat de mica; apoi a venit rezultatul de la spermograma si m-am desumfalt rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ralu, inteleg prin ce treci, si noi am avut o spermograma asemananatoare, doar ca nr de spermatozoizi a fost de trei ori mai mic decat in cazul vostru. Insa datele privind mobilitatea, normalitatea erau la fel. Incearca tratament naturist fiindca si noi am reusit pana la urma natural. In cazul meu doamna Lutzescu a spus ca vrea sa incercam intai natural si dupa aceea sa incercam IA. De FIV nu a pomenit. Curaj si sa ne tii la curent!!!

Cris imi pare rau ca esti asa bolnavioara, mai bine intreaba medicul sa nu mergi degeaba.

Pup toate fetele!!

Pupici,
Angelique 15+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Felicitari pentru sarcina Anqelique, nici nu mi-a venit sa cred cand am citit, ma bucur mult pentru tine pentru ca stiu, din ceea ce spuneai tu, ca te-ai chinuit destul de mult. Acum vin de la cabinet si nu stiu daca sa ma bucur sau nu; mi-a spus ca avem noroc ca nr.de spermato. este mare, in rest cam proaste(mobilitate f. scazuta si anormali cam multi), mi-a facut programare pe 25 iulie sa imi faca echo in ziua 12 sau 13, si a pomenit despre IA, nu de FIV, acum nu stiu, poate e mai bine sa incerc IA, parca nu mai pot sa tot incerc luna de luna si nimic, timpul trece, nu vreau sa trec de 30 de ani!
Imi poti spune la ce homeopat ati fost voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor!
Pe doctora degeaba o sun ca nu prea raspunde. E foarte ocupata de obicei. Plus ca eu luna asta am facut si stimulare de capul meu si sincer nu as vrea sa renunt la IAS.
Oricum pana la momentul conceptiei (vineri, sambata) eu zic ca ma pun pe picioare. Fac injectii cu doua ampiciline de 1g si o gentamicina. Si astazi chiar nu am mai facut febra.
Va pe toate!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele,

crisis81, e bine ca cedeaza la antibiotic, inseamna ca era mai degraba o infectie! important e ca antibioticul sa nu afecteze calitatea IAS, asta ar trebui vorbit cu medicul. Febra ca febra, nu e buna de fel, dar antibioticul trebuie sa permita sarcina. Asta medicul stie cel mai bine.

Va povesteam ca as prefera sa nu ajung la urgenta la judetean, ei bine s-a intamplat, ca am lesinat pe strada si tot acolo am ajuns... Numai ca m-au plimbat cu caruciorul din cabinet prin cabinet, era sa-mi faca si raze, i-am oprit eu sa ma trimita cu infirmiera acolo, ca poate-mi faceau si radiografie (desi le-am spus ca sunt gravida).

toata distractia 3 ore, sa-mi spuna ce stiam deja, probabil lipotimie sau hipotensiune. ecografie merg maine sa fac. stie cineva vreun cabinet fara mari pretentii la care nu-mi trebuie programare ca sa fac maine dimineata o eco, va rog frumos?

monica 14+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Docdecap - stiam ca la pol. Iowemed vis-a-vis de CET poti face echo si fara pogramare. Sau daca e departe pt. tine, mai poti incerca la un cab. echografie aproape de gara, dr. Stanescu Marina, cab. e pe dreapta (la parterul uni bloc)cum vii din centru spre gara, pana in ultimul semafor inainte de gara.
Iti doresc o sarcina fara probleme de acum inainte!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor am o mare rugaminte:daca stiti vreun medic bun alergolog??? fata mea e plina de bube mari si rosii.nu stiu de la ce.pana acum nu am avut probleme.zilele trecute a avut varsaturi si diaree.
va multumesc.daca se poate si un nr de tel sau program,adresa...sfaturi

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!

Fisun, imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut... Nu este posibil ca pe Ege s-o fi piscat vreo insecta? Sebi e plin de piscaturi de purice. ....... cu seceta asta.... si cu atatia caini vagabonzi....
Ai incercat sa mergi cu fata la Sp de Boli Infectioase?

Pt fetele care au nevoie de Pregnyl, eu mai am 10 doze de 5000 unitati. Mie nu-mi mai sunt de folos. As posta informatia asta in alta parte, dar Pregnylul se pastreaza la rece (eu il tin la frigider de cand l-am luat) si ar fi dificil de transportat pe caldura asta mai departe de Cta. Daca va intereseaza, dati-mi PM.

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Iowemed este si la icil,din intersectie mai mergi un pic pe bratianu si iti sare in ochi pe partea dreapta.
Vai nu pot dormi de caldura,am dat drumul la aerul conditionat si astept sa se racoreasca un pic sa pot dormi,voi cum rezistati?As da orice sa stau la parter sau la casa si nu la etajul 4.

Mihaela 26+

Mergi la inceput