Informatii utile Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Tot eu cu intrebari.......imi puteti recomanda si un cardiolog bun in Constanta??? As vrea sa fac niste investigatii............
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

M-am vazut si eu pe listuta, multumesc multCarmenita vai de mine cum am rezistat cu contractii pana acum(ca ma ia o frica si ma trec toate caldurile la fiecare contractie) asa sper sa mai rezist inca 6 saptamani. Eu pe langa no spa iau si scopantil supozitoare, mult repaos, adica mai mult in pat dar degeaba, sper sa nu fie cazul tau si sa ai doar o perioada asa ca Lulu.Andicu felicitari pt baietel si refacere rapida sa vii acasa repede!Maria eu stiu de dr. Elvira Craiu dar mai asteapta si alte pareri. Sper ca e doar un control si nu ai probleme.Myral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata! Am intrat sa va urez un weekend excelent!

pentru mamici, burtici si viitoare burtici!

Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by maria08

Tot eu cu intrebari.......imi puteti recomanda si un cardiolog bun in Constanta??? As vrea sa fac niste investigatii............
Va pup!

Eu stiu de dr. Salim Belgin ca e foarte bun.

Mergi la inceput

Neata, fete frumoase din constanta!
Ieri am fost la Echo la dr. Ciufu. A masurat si a tot masurat in 2d, mi-a scos o poza si un filmulet de 5 sec si 4 d si cam atat. N-am fost prea impresionata, mai ales ca am rugat-o sa imi spuna cu aprox cam cati cm are bb si nu a vrut, a zis ca nu are nici o relevanta, si ca nu se mai masoara la varsta asta, am rugat-o sa imi masoare IR/urile... acelasi raspuns ca nu e relevant, ca abia la 32 de sapt se masoara.
CAnd m-am programat am intrebat daca la 20 sapt si o zi e bine pentru echo morfofetala si a zis ca da, e foarte bine. Ieri mi-a zis ca am venit prea devreme , ca e prea mic b si ca nu se vede bine...ii tot dadea cu chestia asta ca e prea mic bb, desi e in parametri normali ( are o intarziere de 3 trei zile).
In concluzie - nu mai merg la ea, merg in continuare la dr. Peteanu, mi-a placut mai mult atitudinea ei.

Pupici
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna ziua!
Desi citesc de foarte mult timp rubrica voastra de scris nu am scris pana acum decat la Inseminare (pentru ca doar ce am facut-o pe prima - nereusita) si la Endometroza nu ne va..... (am fost operata in ianuarie de chist endometriozic pe OD), dar mi-as dori foarte tare sa ma primiti si pe mine in grupul vostru de constantence foarte bine informate.
Despre mine ce sa va spun? Am 26 de ani si am aproape doi ani de cand imi doresc un (si ma si chinui sa-l fac). Este singurul lucru care-mi lipseste ca sa simt ca am o viata implinita.
Eu ma tratez la Bucuresti la Doc. Bucur si...cam atat deocamdata despre mine.
Orice curiozitate aveti puteti sa ma intrebati.
Va pup pe toate. Aveti grija de voi!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cristina ,bine ai venit printre noi .... si iti doresc sa "ne parasesti repde " adik sa treci repede la mamici !

maria , cardiolog bun ,am fost si eu la el si am auzit lucruri bune despre el - Dr. VIDICAN ,are cabinetul in Tomis III ,pe strada cu Restaurantul Integra , chiar imi scapa denumirea strazii acum ,cum mergi spre piata Brotacei ,la parterul unui bloc ....daca cauti in Pagini Aurii ,vei gasii adresa si nr de tel de la cabinet.

creem ,ma socheaza, ma surprinde ceea ce zici ,atitudinea d-nei Ciufu .Oare ce sa se fii intamplat ? Pentru ca ea vb fff mult in timpul echografiei ,explica tot fara sa intrebi cu lux de amanunte.....
Eu am fost la ea dupa ce am fost la" marele " si "renumitul " IOSUP (la 20 saptamani) ,si daca pot spune despre un echografist MUT ,TACUT ,pai sa vezi la Iosup ,cu clestii ii scoti cuvintele din gura ...totul pe hartie .
In schimb ,cand am fost la Ciufu (la 24 saptamani) mi-a explicat absolut tot ,am stat cam 45 minute in cabinet ,amortisem pe pat si am primit la sfarsit un CD cu 4 filmulete (micute ,nu foarte mari ) si cred ca peste 50 poze cu diverse masuratori !
Cine stie ce s-a intamplat ?

Eu am "intalnire " din nou cu Bebe LUCA marti -03.07 ,abia astept sa il vad ,sa vad cat de mare este ,sunt tare curioasa cat este voinicul meu!
In rest ,suntem ok ,asteptam ziua de maine sa mai innotam .

Si bineinteles asteptam cu sufletul la gura vesti de la proaspata noastra mamica ANDICU

Pupici si o duminica plakuta .

31+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Cristina bine ai venit! Si o sa vina si bebelul mult dorit!Creem eu am fost la dr. Ciufu la 25 sapt, initial mi-a spus ca e cam tarziu dar apoi a masurat totul f bine s-au vazut clar toate organele.Nici mie nu mi-a masurat IR-iurile desi am insistat, mi-a dar o gramada de poze in 2d iar in 3d a incercat numai cu fata nu s-a vazut prea clar ca bebelusa statea cu capsorul in jos asa ca am niste poze mai ciudatele. A, si la mine filmuletele nu s-au vazut desi a fost sotul la ea de 2 ori sa le verifice.Myral30+

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va multumesc pentru raspunsuri, fetelor, poate ca am prins-o intr-o zi mai aiurea, si probail ca vroia sa fie BB mai mare ca sa vada mai bine, nu stiu, dar cu toate insistentele mele, Ir-urile nu le-a masurat si nici lungimea totala, nici macar cu aproximatie.
Mi-a sugerat la un moment dat daca vreau sa mai vin peste 3-4 sapt sa mai fac odata, dar inca 250 ron...e cam multisor. mai ales ca in 4d nu mi-a aratat mare lucru, a incercat o poza cu fata, dar nu a prins-o prea bine, cred ca s-a miscat fetita chiar atunci.
Aseaa am vorbit cu o prietena insarcinata in 19 sapt, care si-a facut echo la dr. Stanca - a zis ca i-a masurat toate cele, tot ce se putea masura, a tinut-o aproape o ora, i-a dat si poze in 4 d si CD si a costat-o doar 60 ron. Era foarte incantata de el. Eu personal nu/l cunosc, dar din astfel de povesti toata stima!

Oricum, important pentru mine e ca Bb e sanatoasa, si nu neaparat cum arata pozele

Va pupic
20+

Mergi la inceput

Creem, tot eu pt ca am fost si la dr. stanca razvan la iriadi(cred ca despre el e vorba) la 21 sapt. si pot sa-ti spun ca acolo o eco obisnuita costa 60, iar o eco morfologica de trim 2 costa 250 (iti masoara tot adica + organele + IR-iurile iar daca vrei si 4d cu poze si cd te costa 350). Noi am facut eco la 250 si ne-a aratat f putin si cum se vede in 4d pe care ne-a recomandat-o mai incolo. Mi-e greu sa cred ca pe prietene ta au costat-o toate astea doar 60. Policlinica iriadi are si site inainte scria si preturile dar poti sa suni si sa intrebi sa te convingi singura ca nu are cum sa coste doar atat(poate il cunostea pe dr.)Myral30+

Mergi la inceput