mai e aglomeratie la Henri Conada?

mai e aglomeratie la Henri Conada? | Autor: dante01

Link direct la acest mesaj

stiu ca se lucreaza nu stiu ce la baneasa, cauza din care toate zborurile pleaca de pe Henri Conada. si in deacum consacratul stil romanesc (si nu numai, I must ad) in primele zile am inteles ca a fost super super aglomeratie...
acum cum mai sta treaba, tot asa?
sotia vine maine si nu stie daca sa plece fffff devreme sau normal, ca sa zic asa...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Depinde cand are zborul,la ce ora.

Aglomeratia se face doar la controlul de securitate.
In general este nebunie in week-end, dar daca apuca sa faca check-in-ul, avionul o asteapta (mi s-a intamplat mie acum 2 saptamani, au intarziat decolarile cu jumatate de ora la mai multe avioane, la o plecare intr-o vineri dupa-amiaza) - era nebunie acolo, o mare de oameni ce incercau sa treaca de control, nervosi toti.- nu mai vazusem asa decat in aeroport la Londra cand erau majoritatea curselor anulate, era nebunie.
Ieri dimineata (vineri) a fost ceva mai binisor (in maxim 10 minute treci), la fel si miercuri dimineata...si luni seara... - In cursul saptamanii e bine, dar sambata e destul de problematic.
Insa daca a facut check-in-ul si vede ca e aglomerat, poate sa vorbeasca la ghiseu sa i se confirme ca nu decoleaza fara ea.
Sa incerce sa ajunga cu 2 ore inainte de zbor in otopeni.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

are zbor la 17.40, deci destul de late...

Mergi la inceput

Daca ajunge la 15:30 in aeroport e cel mai bine.(check-in-urile se deschid in medie cu 2 ore inainte, deci poate sa-si faca check-in-ul, sa lase bagajele...)
Si daca vede ca e totusi liber si ii ramane prea mult timp pana la imbarcare, poate sa stea sa bea o cafea ceva la cafeneaua din aeroport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Da, e dementa, sambata trecuta am fost la bruxelles, zici ca era ultimul zbor din saigon! Dar ajungand cu aproape doua ore inainte de plecare (care era la 7h20) n-am fost stresata si am ajuns la timp.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Am trecut vineri seara pe la 17 pe acolo si era fff aglomerat. Am facut mai mult de o ora de la Piata Presei pana la Otopeni. Noi mergeam inspre Ploiesti, iar pe partea opusa mi s-a parut si mai aglomerat. Eu cred ca e bine sa plece mai devreme cu o ora decat in mod normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

E mare aglomeratie si mai multe avioane au avut intarzieri si la plecare si la venire.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze iunie

Mergi la inceput

repet intrebarea, cum ar veni...
in weeknd pleaca niste prieteni, au cursa cu KLM, pe la 17 parca.
mai e asa nebunie sau au inceput sa se organizeze?
e deajuns sa vina cu 2-1.5 ore mai devreme sau trebuie sa fie de la pranz acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Oficial pe 6- 8 august ar trebui ca lucrarile la baneasa sa fie gata si abia atunci in otopeni va fi totul ca inainte. Posibil ca data sa nu fie respectata.. Pina atunci aglomeratie maxima.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Dante, mie mi se pare ca s-au mai linistit.
Nu prea stiu insa cum e in week-end, dar in zilele normale e chiar lejer. Adica ieri dimineata - cand ma asteptam sa fie aglomerat (sunt multe curse dimineata) - in 5 minute am fost deja "in", cu tot cu check-in. Saptamana trecuta - marti pe la 12 - la fel.
Este suficient daca isi planifica sa ajunga cu 2 ore inainte. Nici mai mult de atat (ca nu incep check-in-urile), insa nici mai putin, avand in vedere ca e vorba de week-end.

Mergi la inceput

va multumesc pt informatii!

Mergi la inceput