Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 26
RGE spune:
BB pei poate mi-ar prinde bine cineva care nu e prieten cu animalele..ca se pare ca si prea mulat prietenie strica..te trateaza cu "codita" pe urma
BB de ce nu te apuci de bagaje??...sau le-ai terminat deja?..fa o lista cu ce-ti trebuie la tine..vezi sa nu uiti analizele, medicamentele, sa ai tot la tine
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor, sa stiti ca va citesc.
Irina, e adevarat ca e greu cu gemeni, dar e si frumos, pina la urma lucrurile frumoase te fac sa treci usor peste greutati si ajungi sa-ti dai seama ca merita efortul... Si la urma urmei, ce e usor in viata asta? Pina si unul singur e dificil sa cresti, dar toti ne asumam cu drag riscurile si greutatile, altfel nu ne-am mai inmulti, n-ar mai avea nimeni curaj sa faca copii din cauza greutatilor, nu? Eu cred ca astia si-ar vedea mai bine de vietile si familiile lor, inainte de a da sfaturi. Mie momentan nu mi-a zis nimeni c-o sa-mi fie greu, dar daca mi-ar zice cineva ceva cred ca as exploda... Eu cred ca sunt doar invidiosi, dar ar cam trebui pusi la punct...
bebe si burtik
RGE spune:
fetelor..tocmai am vb cu o mamica care mai are fix o luna pana la nastere..si pana acum a luat 10 kg..nu s-a abtinut de la absolut nimic ..a mancat de toate..insa a facut gimnastica..asa ca saptamana asta voi incepe si eu ca nu mai tine smecheria...credeti ca am voie sa fac bicicleta??..
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB pei poate mi-ar prinde bine cineva care nu e prieten cu animalele..ca se pare ca si prea mulat prietenie strica..te trateaza cu "codita" pe urma
BB de ce nu te apuci de bagaje??...sau le-ai terminat deja?..fa o lista cu ce-ti trebuie la tine..vezi sa nu uiti analizele, medicamentele, sa ai tot la tine
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
rox, toata lumea care ma aude ca am inceput sa fac bagajele cu o sapt inainte zice ca-s nebuna..... incerc din greu sa ma abtin, dar asa in mare stiu ce am de luat,am listute
rox sincer nu cred ca e voie pe bicicleta
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
Roxana, eu ca si BB, cred ca nu e voie bicicleta. Si eu vreau gimnastica, poate chiar de saptamina asta, ca vin acasa... Te incumeti? Ca nu prea as vrea sa merg singura...
bebe si burtik
bb_yasmi spune:
fetele eu v-am pupat!!! plec la cumparaturi, sa vedem ce mai avem nevoie pt plecare si sa ne mai rezolvam treburile! ne auzim mai tarziu!! pupici multi!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
RGE spune:
pupici BB..spor la shopping..ca stiu ca nu-ti place
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
RGE spune:
jasmin...eu vreauuuuuuuu...dar tot la fel mi-e lene sa merg singura..
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
dany2007 spune:
Buna, sunt o graviduta in 14 saptamani si avand sindromul antifosfolipidic, incepand cu saptamana 20 va trebuii sa fac clexan injectabil zilnic, inclusiv dupa nastere. Pe unde am intrebat la farmacii mi s-a spus ca nu ar mai fi compensat (dar nu erau prea sigure), si avand in vedere costul extrem de ridicat 25 RON o fiola (25 RON X 250 ZILE = 6250 RON) O SUMA IMENSA.
Voi ce stiti, este compensat? A luat cineva in ultimul timp compensat sau gratuit? Astept raspunsul vostru.
adalia spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Buna
Este cineva pe aici?
Fetelor m-am cantarit dimineata si soc........+4 kg ,mi-am stricat toata ziua .
Pup
anca 19+
Maria
poze
Anca, daca te consoleaza cu ceva, si la mine sunt tot 4+ ..deci nu esti singura...dar, dupa parerea mea, este un surplus rezonabil.
adalia 17+
a happy mom-to-be