*Aspirante optimiste>20 ani (117)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Felicia, felicitaaaaaaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!

Doamne Ajuta! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Ce ma buucuuur!

Irene, senzatiile difera de la femeie la femeie. Nici CM nu ti-a intarziat inca. Sunt femei carora le-a intarziat si tot nu simteau ca ar fi gravide pana prin luna doua.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

draga mea claudina, mersi tare mult pt raspuns, esti o dulce si sper ca bunul D-zeu sa te auda, sa fim gravidute cat mai repede. asta da incurajare!

mt

Mergi la inceput

hei, elara, acum am vazut ca mi-ai raspuns si tu, iti multumesc si tie pentru raspuns. asa sa fie, cum zici tu!

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu v-ati trezit, fetelor?? Eu sunt treaza de la 5.30. Nu mai am somn, dar as dormi dupa-amiaza...

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata!!! eu sunt azimai matinala nu pot dormi...dar laas ca o sa compesezi la masa....

numeioana cum te mai simti ti au mai aparut simptome hai spunem ca eu urmezi dupa tine daca imi intinzi minuta sa ma tin, fac si eu ca TEo am ameteli inseamna cas gravida ceea ce imi doresc sa fie

Irene esti fr frumoasa multumesc de poze sunteti extraordinari amindoi si va potrivit de minune, sa fiti fericiti si sa dea DD sa va aduca in dar bbicu asteptat... ca doar el lipseste pu a fi pe deplin fericiti

Karrina succes azi la examene te am vrajit dimineata ca sa nu ai emotii de nici un fel
o duminica frumoasa va doresc la toate aspirantele scumpe

marryan

http://tt.lilypie.com/asC4p3.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ioanaaa acum am vazut si eu Felicitariiiiii!!!! sa ai o sarcina usoara!!!!te puppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Daca n-am somn m-am apucat sa-mi fac un referat... Marryan, iti intaind mana, vino dupa mine!!! Eu simptome n-am cine stie ce, doar o greata usoara si cand ma scol din pat vad negru in fata ochilor. Ma mai ustura sfarcurile...
Abia astept sa mai fac un test marti, miercuri!

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

'neata fetelor! eu tocmai m-am trezit, poate dormeam mai mult, dar am avut asa dureri jos si a trebuit sa ma scol. mi-am luat TB si se mentine ridicata ca si ieri, adca 37.1, ceea ce cred ca este un semn bun. poate ca marryann, numeioana si claudina au dreptate, cu toate ca testul meu de ieri a iesit negativ. ioana, tu cand ai facut pt prima data testul? eu totusi mai am 6 zile pana la urmatorul CM.
ioana, de ce nu poti sa dormi?

mt

Mergi la inceput

ioana si marryann, voi ce TB aveti azi? v-ati luat-o?

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata fetele!!

cine mai da o veste buna azi???

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput