*Aspirante optimiste>20 ani (117)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Dupa doctorita mea nu se iau vitamine inainte de sarcina. Ea din trimestrul II incepe sa dea Materna. Nici eu nu am luat inainte...si nu mi se pare normal sa iei vitamine. Daca mananci sanatos e destul.
Inainte de sarcina se ia Acid folic zilnic si Vit E 10 zile pe luna.

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutareeeeeeeeeee!
se vede treaba ca asteptam noi gravidutze...
eu inca nu am oculat, sau asha cred:))
sper sa ovulez...dar nu ma stresez prea tare, astept un concediu cu disperare!!
poate daca am fi mai re;laxati si departe de cotidian...

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello
kya, eu zic ca vitamine sunt bune de luat oricum, indiferent ca astepti un bebe sau nu. pt ca oricat de sanatos ai manca tot nu iti asiguri tot ce ai nevoie! eu nu am luat inainte decat acid folic dar imediat ce am aflat de sarcina am inceput sa iau ELEVIT.

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

kya, mie mi-a recomandat un dr.ginecolog sa iau elevit cam cu o luna inainte de a ramane insarcinata. Si am tot intrebat si eu fetele pe aici pe forum si mi-au spus si ele ca nu au ce rau sa-mi faca. Asa ca de 19 zile iau elevit si inca nu stiu daca sunt insarcinata. Peste vreo cateva zile voi afla.

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eu despre vitamine nu imi dau cu parerea ca nu stiu ce sa zic.
Mie mi s-a recomandat doar acid folic si asta iau.

Vai, Iooooanaaaaaaaa, ce draga imi esti cand te vad asa gravidutza..., scumpa de tine..
Ti s-a implinit dorinta mai repede decat credeai.
Si ai o minunatie de teste, mi-e asa drag sa le privesc... ce mult vreau si eu macar unul... ca al tau...

Eu inca nu m-am decis daca sa ma duc maine la Giulesti..
Ma gandesc sa astept CM si daca nu vine poate sa ma duc joi.. Mai am un test Barza Gold dar mi-a trecut orice chef sa-l mai fac..
Vad ca starile de rau nu ma mai deranjeaza....decat f usor de dimi dar cred ca mai mult de foame si cald.. Sanii nu ma mai supara deloc... Asta e.... Sper ca la urmatorul CM sa revin la 28 de zile... ca luna asta m-am lungit cam mult.... si habar nu am de ce ..ca nu am luat nimic...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Buna fetelor...
Vin cu vesti de la medic nu tocmai bune...asa cum banuiam prolactina marita era cauza infertilitatii...asa ca tratament cu doxtinex si 2 luni anticonceptionale. Incerc sa iau partea buna a lucrurilor ...macar stiu cauza...
Din toamna voi incepe iar sa sper la bebe...
O sa fiu langa voi in continuare si pana la urma ne vom implini visul...

http://tt.lilypie.com/fvNMp3.png" -august 2005

Mergi la inceput

elara, poate ai bebik in burtica. Iti doresc din tot sufletul sa fie asa.

Fetelooooor....vreau sa va intreb si eu care dintre voi a facut test barza gold cu 4 zile inainte de CM si sa-i iasa pozitiv sau macar slab pozitiv? Este vreun caz pe aici? Intreb pt ca miercuri vreau sa fac si eu unul si vreau sa stiu daca da rezultate adevarate sau poate da reteuri.

Va multumesc si va . Sper sa-mi raspundeti si mie.

Mergi la inceput

winter imi pare rau sa aud vesti proaste. De cat timp incercati sa faceti bebe? Ce e aia prolactina marita si cum se manifesta de fapt de da infertilitate?

Sper din tot sufletul sa te faci bine repede si sa treci la facut bebik.

Mergi la inceput

irene26, stiu ca esti la munca acum, dar cu siguranta imi vei raspunde maine. Cand mai faci inca un test? Care sper sa iasa cu II ? Noi suntem la 2 zile diferenta de CM si sunt curioasa.

Te astept maine cu un raspuns.

aaaaaaa.....am uitat sa-ti spun ca te-am vazut si eu in poze si arati super, esti tare draguta.

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Maryb noi incercam se mai bine de un an jumate.
Simptome ...cred ca cicluri neregulate ...in cazul meu
Prolactina marita afecteaza ovulatia asa ca nu pot ramane insarcinata...

Mergi la inceput