*Aspirante optimiste>20 ani (117)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Ioana,mersi de intrebare.sunt bine.

hai ca poate vine barzuca la tine luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
azi in sfirsit z1,
nu mai fac niciodata prostia sa iau antibiotic fara sa ma pazesc.
pupici la toata fetele
o zi buna

2001
http://tt.lilypie.com/qjh3p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

mai poti maica de caldura??? aseara parca s-o mai racorit oleaca...
sa dea DD sa fie asa...unde n-as vrea io....

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

multumesc mult pentru compliment, cateodata sunt sobra, mai ales cu studentii mai tineri, dar cu studentii mai in varsta de la diverse companii, mai ales cele petroliere, ma distrez de nu se poate, de fapt incerc sa combin utilul cu placutul. aceste poze sunt facute anul trecut.
pai, dupa calculele mele, CM trebuie sa vina vinerea asta, adica peste 5 zile exact. am facut un test cu clear blue sambata care tocmai a trecut, dar a iesit negativ, probabil a fost mult prea devreme! asa ca mai fac unul miercuri, sau joi, desi sotul meu a zis sa-l fac vineri, pt ca pe clear blue, scrie ca trebuie faut numai in prima zi de CM, altfel va iesi iar negativ. nici eu nu mai stiu ce sa fac. simptome as avea de o posibila sarcina.

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irene are dreptate,eu am avut cu trei zile inainte sa vina clear blue negativ

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

multumesc fetele...eh....deci mai asteptam, mai numaram.....

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

mai fetelor, nu are nici un sens sa va plangeti de caldura, sa vedeti aici ce temperaturi ridicate sunt, in timpul verii temp ajunge si la 55 de grade! dar noroc cu aerul conditionat, desi nu este bun deloc, dar nu ai incotro! eu nu prea ii dau drumul, pt ca locuiesc la malul marii si am briza marii.
ioanara, eu am simptome de balonare, ma duc la toaleta in permanenta, am intepaturi in burta, ma dor de mor sfarcurile, mai ales de aseara si am o TB de 37.1, dar nu am greturi, probabil pt ca mananc numai legume, fructe si branzeturi.
marryann, ce faci iubita? multumesc pt e-mail, nu ti-am mai raspuns, pt ca te asteptam pe aici.

mt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Irene,Ioana,eu zic ca sunteti urmatoarele 2 gravidute nnorocoase...
dupa toate simptomele astea,nu se poate sa mai stati pe aici.fuguta la odisee iubetele...
venim si noi repede dupa voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Pusichet, in sfarsit ma bucur si eu cand aud aici de o Z1.
Irene, scuza-ma ca eram asa aprinsa, aseara... Multumesc de incurajari..numai ca parca mi-am cam pierdut sperantza...incerc sa ma impac cu gandul ca nu sunt gravidutza...desi dupa ce am vazut liniutza aia subtzirica..deja faceam planuri..Sotul a vazut-o si el (deci se vede destul ed bine) si imi zicea sa ma hotarasc la ce dr voi merge...
Numai ca mi-am amintit ca parca Ramonela zicea ca daca nu e la fel de lata ca prima nu conteaza... Si a mea e subtzire ca firul de atza...
Iar daca testul Sure Check nu a iesit ca trebuia facut din prima zi de intarziere, Barza Gold la caseta ar fi trebuit sa iasa ca era facut cu 2 zile inainte de CM si el cica iese si cu 4...Si m-am uitat fff bine...nu e nici o umbra..deloc.. Le-am verificat si paraverificat... la fiecare cateva ore...pana seara..
Deja mi-e teama sa consider ca e si cazul meu ca al tau, Teo2rina ... Nu mai vreau sa fiu dezamagita...

Din fericire inca nu ma doare burtica, asa cum patesc de obicei inainte de CM.
Poate ma duc maine la Giulesti...dar nu stiu sigur.. E o asistenta acolo..asa nesuferiiitaaaaaaaaa

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Elara aia mai grasa?
Daca de aia zici sa stii ca doar gura e de ea

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput