ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Boo sper din tot sufletul sa rezolvi cit mai repede tot ce e de rezolvat si sa ne vedem curind cu bbei...important sa perseverm cu optimism si minunea va venii...sint curioasa si eu de alte pareri

Ysa planurile tale care sint...eu ma pregatesc sufleteste de fiv,cred ca incep pe la sf.lui august...

..numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Fetelor ...v-am scris si ieri da nu stiu ce s-a intamplat de n-a ajuns la voi mesajul. Eu am fost in spital cu o infectie puternica in gat, oficial si acum mai sunt dar m-am cerut casa pe semnatura, pentru ca erau 50 de grade in camera si invazie de carcalaci. Inca fac tratament intra-venos (am o branula in mana) si ma simt muuult mai bine.
Vesti?....sunt z25 din 27, am niste dureri ca la ciclu. Culmea e ca eu nu prea am dureri inainte de ciclu ci cam din a doua zi. Test am facut acum vre-o 4 zile dar era devreme si era si seara la a nu stiu cata urina....deci mai am sperante.
Sper sa ma abtin sa nu mai fac teste decat Duminica dc nu vine intre timp. Oricum va anunt fie ce o fi. Sper sa faca DD o minune si pentru noi.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Crisis sa dea D-zeu sa fie cu ochisori. Iti tin pumnii

http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Fetelor, da' stiu ca bate vantul pe la noi ... Ce-i cu voi ? Sunteti plecate ?

Va spuneam ca mi-am facut niste analize. Am refacut TSH-ul (tot la Medicover) si de data asta mi-a iesit 2.73, absolut in limite normale.. Deci nu am nimic la tiroida. Poate incepeam sa fac tratament si pentru asta, daca ma luam dupa unii..

Progesteron (Z21) = 37.39

Deci am ovulat Cand, cum, unde .. astea sunt detalii Nu mai inteleg nimic. La eco facuta de Pop in Z7 sau 8 parca era el mi-a vazut un folicul de 20 mm. Pelinescu in Z11 sau 12, nu a vazut nici un folicul. Deci explicati-mi voi mie de unde prolactina asta. Am sunat si eu o prietena (noua dealtfel) ginecoloaga, care mi-a explicat ca nu se poate sa fie crescut decat in conditiile in care am ovulat sau sunt gravida. Ultima varianta nu prea se poate, dar macar sa fi ovulat io.

Cam astea sunt noutatile la mine. Gravidutele noastre nu ne mai baga in seama ??? Adelamaria, Monica !!!! Mai e cineva pe receptie?

De Ioana, Lucia, Gabita ce sa mai zic.. disparute in misiune!

va pupic pe toate fara exceptie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Boo: te pupic! Este vorba despre prolactina sau progesteron? Eu zic ca despre progesteron.Poate ai ovulat intre cele 2 monitorizari.De Ioana mai stii ceva? Ca nu am mai vazut-o tare de mult pe aici...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor, pupici la toate frumoasele mele!!!!! Am revenit si eu de prin concediu, ce frumos a fost!!!!! Pacat ca trece prea repede! Sau, ma rog, cu impresia asta ramai dupa ce te intorci. Am revenit cu forte proaspete (cred), va tin pumnii tuturor si ma rog la Dumnezeu sa ne ajute tuturor!

Va iubesc pe toate si mi-a fost tare dor de voi toate!!!!

Va tin la curent!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nusy evident ca ai dreptate . Progesteron era ...

De Ioana nu stiu nimic. Am vazut ca nu a mai aparut pe aici, dar nu am avut deloc timp sa mai vorbesc cu cineva, plus ca mi-am schimbat si telefonul si nu mai am nici un nr decat in calculatorul de acasa.

Te pupic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
Mi-a fost tare dor de voi toate....si i-mi cer scuze ca nu am citit inca tot din urma, dar promit ca voi recupera zilele urmatoare.
Am revenit, insa nu din vacanta cum credeati, abia acum intru in vacanta...! Am avut mult de invatat, pentru ca mi s-a pus pata sa mai fac o facultate si am tras tare vreo luna, iar acum ma odihnesc un pic. De intrat la buget nu am reusit, pentru ca e foarte mult de invatat la medicina, dar cu media obtinuta sper sa prind un loc la cu plata, in ordinea mediilor celorlalti concurenti. Asa ca visul meu acum e sa devin sudenta la medicina si daca nu prind un loc acum, voi avea un an la dispozitie sa invat pe indelete. Hai ca v-am dat vestile noi si acum sa redeschidem un nou capitol sper, mult mai norocos pentru toate. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104786

Mergi la inceput