ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-14
Raspunsuri - Pagina 23
lucialu spune:
Buna fetele!
Monica
iti multumesc din suflet!
Nu-ti fa probleme cu cartea.Si eu am promis ca voi pune ceiuturile si nu le-am pus inca
Mai bine ne spui cum te simti,daca sarcina decurge cum trebuie,cand mergi la prima ecografie...
You know...cute things.![]()
Ana-Alexia
iti marturisesc sincer ca ieri m-am gandit la tine.Si pentru ca nu mai eram sigura ca asta este nikul tau am preferat sa nu ti-l scriu,sa nu o dau in gropi
Stiam ca avem doua Alexute! Tot e bine ca ai mai scos si tu nasucul pe forum,chiar daca motivul nu a fost prea rozzzzz.Iti multumesc pentru incurajare!
Cred ca toate toate avem nevoie si cand vin din partea acelora cu care impartasim aceleasi necazuri parca este mai bine. Cum spune BOO:aici gasim intelegere.Nu avem nevoie de mila sau compatimire,iar cei care nu trec prin asta din pacate cam asta ne pot oferi.Este normal.Dar parca altfel sunt vorbele bune de la fetele cu aceleasi probleme.Pentru ca ne sustinem unele pe altele si ne sfatuim ce si cum sa facem.Esti extraordinara daca ai reusit sa tii regimul atat de bine si ai slabit.Pai cred ca la tine daca mai lucrezi un pic la capitolul moral ar trebui sa se vada rezultate.Poate voi mai adauga in curand o culoare verde la un nume de fata de aici
Te simti bine in urma acestui regim?Si cu homeopatele cum merge treaba?Tu stai bine la capitolul ovulatie,CM?Stiu ca ai spus ca nu vei mai intra...dar eu sunt ca tiganul
Cu o mica diferenta.Astept raspuns atunci cand ai chef sa-l dai.Nu este urgenta.Tu sa fi bine!
O sa ma interesez de orez brun. Am avut magazin Plafar,dar nu stiu daca mai este pentru ca era vorba sa-l desfiinteze pentru a fi valorificat terenul
Oricum acolo nu pot sa merg decat cu sosul ca este in alt capat de oras.Merci de idee.
Va saluta Liliana si va pupaceste.Am vorbit ieri cu ea si este bucuroasa ca respira aer romanesc!![]()
Va doresc o zi MINUNATA asa cum este azi la mine ca a iesit soarele si poate reusesc si eu sa-mi afisez noul costum de baie la piscina
.Eeee nu va ganditi la prostii.Este f. decent numai bun de innot.Este intreg.M-am cam razboit cu al meu sa-l iau
.El dorea doua piese
.Dar la piscina nu prea vad rostul fiind inchisa.Poti face plaja afara dar eu sunt curioasa de swimming
.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Bluel spune:
Boo, am intrat doar sa iti spun ca si eu am fost acum cativa ani la Dl. Dr. Pelinescu (colabora cu clinica Victor Babes pe vreme aia) si mi s-a parut in primul rand OM, bun profesionist, a vorbit destul de mult cu mine, m-a incurajat, chiar a glumit. Pacat doar ca nu m-am tinut eu de treaba, el m-a incurajat sa raman insarcinata atunci pt. ca aveam doar un fibrom destul de mic, a zis ca nu e de operat. Dar mie mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta. ![]()
Eu sunt acum in Z 88 dupa ultima Diphe si nici urma de cm, imi aduc aminte ca tu ai luat ceva sa il fortezi sa iti revina, dar nu mai stiu ce.
Lucialu, sunt alaturi de tine si hai mai Lucico, ca o sa apara candva si soarele pe strada noastra! 

bebekom spune:
Buna fetelor!
Dau si eu buzna aici cu o intrebare. Sunt programata la laparo pe 24 septembrie si cred ca in acea perioada voi fi la menstruatie. Ysa ( pe care o pup ) mi-a raspuns deja, dar voiam sa va intreb si pe voi, daca ati facut laparo in timpul menstruatie.
Multa bafta tuturor!
ralu_t spune:
bebekom, eu stiu ca e ideal sa faci laparo in timpul CM, mai ales daca exista suspiciuni de endometrioza-atunci se vede cel mai bine ce e acolo.sunt clinici pe afara care fac operatia doar in prima zi de ciclu, so be happy ca s-a nimerit asa, ai cele mai bune sanse pentru o reusita la laparo
luciaeu intrezaresc in tonul din mesajele tale din ce in ce mai mult optimism ceea ce ma bucura f mult. bravo fata, capul sus, un psihic bun ajuta si in orice boala
te inteleg ca ti-e groaza de diphereline, faza ca ca in momentul asta, cand habar n-am ce o fi pe la mine prin burtica, aderente in urma laparoscopiei sau mai stiu eu ce...nu ma gandesc oricum, o alta cura de diphereline pe viitor mi se pare exclusa. dar mai stii, daca tot sunt parerile asa de impartite, poate dupa laparo tii regimul naturist, fara diphe, macar incerci si cealalta alternativa...
un mare
pentru liliana fi, imi pare rau ca eu la intalnirea de maine nu voi putea ajunge sa o cunosc, in cazul in care ea se va prezenta...data viitoare. bagati poze fetelor, da?
moniquedoi
pentru voi, sa creasca mare si frumos si cel mai important sanatos..cum e sa fii gravi? v-ati gandit deja la nume posibile pt bebe?
bluel ma apuca panica sa aud ca la 88 de zile CM n-a venit. boo a luat duphaston, de fapt progesteronul e indicat, indiferent de denumire(singura pe care o mai stu e utrogestanul). macar ai scapt de bufeuri? eu deja nu mai suport
mi-e dor de o noapte dormita cap coada, in care sa nu ma trezesc lac de transpiratie
bine macar ca la
lucrurile s-au mai ameliorat![]()
boocomanda ceva bun de mancare si pt mine daca ajungi maine la intalnire. las ca recuperez eu
. sa ne tii la curent cu ce ai facut la endocrinolog, sper sa vii numai cu vesti bune
astept sa vina toamna...
lucialu spune:
Ola tetele!
Bluel
multam pt incurajari,mergem normal inainte si ne vine la fiecare randul cu siguranta sa fim mamici.Dumnezeu aseaza lucrurile pentru fiecare cum este mai bine!M-ati inteles gresit,totusi
Eu sunt ghini pi moumant
Vorgheam la jeneral ca ne zapshesc dr-ii astia cu teoriile lor.Legat de CM poate fi provocat cu progesteron indiferent cum s-o numi.Teoria dl.dr.T este sa nu totusi.Sa astepti.ca se va elimina singurel diphe si vine dl CM cand e gata.Nu mai turna aiurea hormoni.Daca tot ai asteptat atat eu zic ca nu mai e mult si vine.
Bebekom
eu am facut laparo pe CM.Mi-a venit cu fo 2 ore inainte de operatie.Adeca la 4 dimineata si la 6 trebuia sa ma carabanesc spre blocul operator.M-am pancat de numa'Dar am fost linistita de dr. si ceea ce a spus Ralu este fff adevarat.
Ralu
m-ai "mirosat"
Sunt mai optimista.Primeste o manuta de la mine in semn de fraternizare-surorizare pentru porcheriile de bufeuri pe care mai le ai de indurat.Oricum daca zici ca la alalalt capitol sesi mai ghini
eu zic sa exersezi intens,ca poate nu mai vin rusii deloc si in loc de ei te trezesti cu doua liniute rosii pe un betigas de plastic.S-au mai vazut cazuri![]()
Monica
sa ne spui neaparat cum stai cu sarcina.Asa ne mai indulcesti si noua zilele.Cred ca toate gravidutele noastre,ca stiti ca nu va mai apartineti
ar trebui sa mai ne spuneti din cand in cand ce ne fac nepotii/nepoatele.Ce spuneti?
O seara placuta!
KISSES
bebekom spune:
ralu_t, lucialu, multumesc fetelor! Mi s-a luat o piatra de pe inima pt ca nu gaseam niciunde o asemenea informatie. Ysa mi-a spus, dar eu am fost Toma necredinciosul pt ca voiam sa stiu sigur daca a patit cineva asa.

Ysa26, 

Va pup si va doresc numai bine si bebe sa apara in curand in viata voastra!
Boo spune:
Buna dimineata !!!!Eu sunt in concediu asa ca ma simt foooarte bine
Am fost ieri la dr Mihaela Sinescu - endocrinolog. M-a trimis dr Badea la ea. Mi-a spus ca am un inceput de hipotiroidie, asta dupa analize, ca asa nu se vede nimic. Mi-a zis sa nu ma sperii ca nu inseamna nimic, nu e ceva grav, mai ales ca TSH-ul e destul de mic (4,69). Mi-a dat sa mai fac niste analize (ATPO, Estradiol, LH - in Z13, dar eu o sa mai fac si free T3 si free T4) si sa iau Euthirox 100mg, dar doar 1/4 pastila pe zi la inceput.
Hipotiroidia se pare ca influenteaza fertilitatea totusi, poate fi si asta o cauza. A zis ca e o afectiune care poate a si dispara, sa ramana asa sau sa se agraveze. Vedem in timp.
Oricum azi ma duc la eco la Pop si il pun sa imi faca si la tidoida.
Partea proasta este ca mi s-a parut ca nu stie prea multe despre endo, se apucase sa citeasca dintr-o carte cu mine acolo, zicea ca am facut-o curioasa pt ca sunt al nlea caz pe care il are cu endo in ultima vreme.
Cam asta. 

la toata lumea

Bluel spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri!
Lucialu, am observat ca esti optimista acum, era doar asa preventiv
si DA, acum sunt sigura ca vom fi si noi mamici, putintica rabdare! Eu deocamdata n-am nici cm, nici nu stiu ce va urma sa fac (laparo poate), in plus abia am terminat antibioticul ca am descoperit ca vesnica mea inflamatie de col e provocata de un streptococ grup B. 
Ralu, cu bufeurile am terminat de mult, chiar inainte de a incepe canicula prin Bucuresti, Doamne, nici nu imi vine sa cred ca am scapat, de fapt am si uitat cum a fost, asta e partea buna a lucrurilor!
Nici crize de nervi n-am mai avut spre bucuria sotului, desi in ultimele 2 saptamani am avut cate o zi in care parca m-au incercat niste dracusori, m-am gandit ca imi revine ciclul, parca mi s-au marit si sanii
, cate o mica "gadilatura" prin ovare, pofta nebuna de ciocolata (am devorat cate o cutie intreaga de bomboane de ciocolata si cate o inghetata in 10 minute seara la TV!!!), dar deocamdata nimic altceva...Oricum eu dureri n-am avut niciodata asa ca atunci cand o veni, o sa vina direct Dunarea si Marea Neagra!
Se spune ca e normal sa revina undeva intre 70-100 de zile, pt. mine poate e bine sa vina cat mai tarziu, poate imi mai scad monstrii cu inca 1 cm si scap de operatie
si ma apuc direct de bb
. Asta e planul meu, dar sa vedem ce zice si T! ![]()
Boo 
Ioana 
Astept vesti bune de la voi toate! 
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Ola tetele!
Cred ca toate gravidutele noastre,ca stiti ca nu va mai apartinetiar trebui sa mai ne spuneti din cand in cand ce ne fac nepotii/nepoatele.Ce spuneti?
O seara placuta!
KISSES
LUCIA sa stii ca eu va citesc tot timpul si imi pare bine sa esti mai optimista, tu stii ca eu te pup de o mie de ori ca imi esti tare draga
, dar nu am intrat sa va mai incurajez pt ca si eu la randul meu am tot avut nevoie de incurajari, am tot trait cu spaima in suflet pana am auzit inimioara puiului meu.... cand ti se intampla o data sufli si in iaurt dupa aia, acum mai m-am linistit, am si greturile de rigoare deci semn ca bb e bine creste, se vede si burtica un pic dimineata, ceva mai mult dupa ce mananc iar seara nu mai zic, zici ca sunt in 5 luni....Azi ma pregatesc de intalneala cu fetele de la tutunarese, dar mi-a soptit mie o pasarica ca vor veni si fete de aici, sper sa o vad pe Liliana.....Boo vii? ...Ralu_t imi pare tare rau ca nu ajungi , nu te-am mai vazut de mult

pup toate fetele
Alexia si minunea mea
turturica spune:
Dragelor,
revin si eu, desi mari vesti nu am. Sint in 3-a zi dupa ultima injectie, deci mai am de asteptat. Eu n-am avut parte de bufeuri sau alte chestii, dar m-am trezit cu singerarea de care am mai pomenit, asa ca nu stiu nici eu ce sa zic, daca tratamentul asta merge sau nu.
Eu sper ca da, incerc sa-mi pastrez atitudinea optimista si sa ma gindesc ca lucrurile or sa mearga spre bine. Pentru ca asta cred ca e secretul, starea de spirit. E adevarat ca un regim alimentar echilibrat e important, insa e si mai important modul in care alegem sa tratam noi boala asta. Si ca veni vorba de regim alimentar, mie cel putin mi se pare extrem de restrictiv regimul propus pe endo-resolved. Dulciuri nu, carne nu, lactate nu, oua nu, raminem doar cu verdeturi si fructe. Mi se pare ca prea am trece dintr-o extrema in alta.
Sint de acord cu faptul ca dulciurile si toate chestiile rafinate nu sint de mare ajutor, dar de aici pina la a taia tot ce e de origine animala mi se pare prea mult. Si mie nu-mi plac lucrurile extreme de nici o culoare, prefer chestiile echilibrate in orice situatie. Asa ca eu incerc sa maninc cit mai sanatos, multe verdeturi si fructe, insa n-am exclus lactatele si nici carnea. Ce-i drept maninc doar carne de pui si peste, insa incerc sa nu devin frustrata si pe tema mincarii.
Noah bun, astea-s ofurile mele.
ralu si lucia, imi place de voi ca sinteti cu moralul sus si optimiste, ma tot repet, dar zic ca asta-i cheia, starea psihica. Si mai important e ca sintem impreuna aici si putem vorbi de treaba asta, eu cel putin nu discut cu restul lumii de endometrioza, stiu ca n-ar intelege.
boo, eu zic ca e bine ca ti-ai facut analizele astea si ai descoperit cum sta treaba, in felul asta stii exact ce sa tratezi. Bine ca ai scapat de alta laparoscopie.
adelamaria, alexia si monica, mai treceti pe la noi, povestile voastre ne aduc o raza de speranta. Pe mine fiecare poveste din asta de succes ma ajuta sa sper ca totusi se poate. alexia, situatia ta e chiar similara cu a mea, am inteles ca si sotul tau a avut ceva probleme, la fel ca si sotul meu.
Fetelor, voi luati ceva suplimente naturale? Eu iau Omega-3, magneziu si pulbere de orz verde, care am citit ca e bun pentru cresterea imunitatii. Insa mi-am facut o provizie serioasa de acasa de ulei de primula, ulei de in, maca, mastodynon, extract de mladite de zmeur. Ma gindesc ca dupa ce trece o luna de la ultima injectie sa ma apuc de maca. Oare fac bine ce fac?
Ca doctorul mi-a explicat ca ultima injectie im blocheaza ovarele o luna, dupa aia lucrurile ar trebui sa intre in normal si ovarele sa inceapa sa functioneze. Asa ca ma gindesc ca pot sa imi ajut hormonii sa se regleze cu maca. Ce parere aveti?