centrala riscurilor bancare

centrala riscurilor bancare | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Dragilor,
Ma duc ieri la bancpost sa cer codul IBAN al cardului pe care il am la ei si imi da fata de la ghiseu alt cont si imi zice ca eu apar in sistem cu ala. Sa fac infarct, nu alta, pt ca eu habar n-aveam. Am avut la un mom. dat un cont, dar l-am inchis, asa ca ma duc din nou la banca si ii zic fetei ca eu nu am niciun cont la BP de care sa nu stiu si sa verifice sa vada ce si cum. Si verifica si zice ca acest cont nu a fost niciodata activ, prin urmare nu a generat datorii fata de banca, deci nu am de platit comisioane restante de 4 ani de intretinere a contului si alte alea si am facut cerere sa mi-l inchida. Ce-i ciudat este ca la "angajator" aparea universitatea unde am studiat, deci ce cred eu ca s-a intamplat este ca universitatea a deschis la toti studentii conturi la aceasta banca candva prin 2000, numai ca eu, nestiind, nu l-am folosit si prin urmare era cica inactiv.
Avand deja experiente neplacute cu bancile, tare mi-e teama ca peste o luna-doua vin astia si imi zic ca am totusi de plata nu stiu cat comision de intretinere a contului samd.
Prin urmare vreau si eu sa ma verific la centrala riscurilor bancare sa vad daca apar cu datorii, ca ma trezesc ca vreau sa iau credit de casa si pt cativa zeci de mii datorati cine stie unde (am avut mai multe conturi in decursul anilor, pe care le-am inchis) nu mi se acorda creditul.

Unde trebuie sa depun o cerere sau cum se procedeaza?

Multumesc,

Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La orice banca, ceri sa vorbesti cu consilierul de credit, platesti 4 lei parca si gata. Nu cred ca iti va face verificarea daca nu esti interesata de un credit de la ei.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

eu am patit ceva asemanator. la un moment dat am depus o cerere pentru eliberarea unui card de credit. si nu s-a aprobat, sau cel putin asa mi-a spus consilierul de credit al bancii respective. zilele astea am umblat sa fac un credit pentru nevoi personale. si am descoperit ca apar in baza de date a centralei incidentelor bancare un acel card. si eu nu sunt in pozesia acelui card...dar, nu a putut/vrut sa-mi spuna ce banca l-a eliberat. mi-a spus sa fac o cerere la Banca Nationala si voi primi raspuns cu toate creditele care apar pe numele meu. voi face si cererea si daca primesc raspunsul dorit voi actiona in consecinta.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput