FIV 123

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

aurel_cris FELICITARI! Iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!

Adhnana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danyalo nu trebuie sa te gandesti negativ. Eu nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. Si eu sunt Z9 de la ET si am niste emotii mari cat casa, dar reusita lui aurel_cris mi-a mai dat ceva sperante. Pana nu vezi rosuuuuuu......trebuie sa speri.
Faci testul asa devreme? Adica joi? Ca eu nu stiu ce sa fac, sa-l il fac si eu joi sau sa mai astept.
Iti doresc sa iasa ca stiu cum este sa nu ramai niciodata insarcinata.
aurel_cris iti mai spun si eu inca odata FELICITARI si sa dea DD sa ai cele mai fericite 8 luni din viata ta. Apoi multi ani fericiti alaturi de copii tai. Ma bucur enorm pentru tine.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

AUREL_CRIS, BRAVO AI REUSITTA sa ai sarcina usoara si sa te bucuri toata viata de

toate FIV-oasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

miky
Atunci mi-au spus sa vin sa fac testul! Iti doresc sa ai rezultatul dorit!
Eu nu sunt foarte optimista... insa imi pastrez o rezerva!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aurica arunc milioane de petale de trandafiri in calea ta, caci azi pasesti pe drumul spre A FI MAMICA.......
Dany pete am avut si eu in zilele 7-9, iar in ziua 13 am avut betaHCG 371, asa ca petele nu sunt neaparat semn de CM, fa ceaiul ala in continuare, ca lupta continua.....
Luck pana la urma ai facut inseminare sau macar pregnyl, asa cum bine te-a sfatuit Marrinus?
Andradoooo am tot stat cu ochii pe telefon, insa la ce canicula a fost azi, cred ca toate ti-au mers cam aiurea in afara de vestea ca uterul e OK...... Imi povestesti tu vineri....

Fivosicilor, vreau sa va spun ca la 3 luni dupa FIV, hormonal sunt exact la fel ca inainte de FIV, de unde trag concluzia ca FIV-ul asta "nu e atat de negru".
Asa cum stiti am facut FIV de februarie-martie, 12 foliculi din care 8 ovocite, deci recolta destul de sanatoasa.
In ianuarie aveam urmatoarele hormonale:
- estradiol 51 ( 39-189)
- LH 4,53 (1,0-18)
- FSH 5,76 (4-13)

In iunie, la 3 luni dupa FIV, valorile sunt:
- estradiol 49 (21-251)
- LH 3,20 (2,39- 6,60)
- FSH 6,51 (3,25-21,03)
- TSH 0,74 (0,35-4,94)

Desi am facut analizele la acelasi laborator (MedLife, Grivitei), vad ca valorile mele sunt foarte apropiate, insa laboratorul si-a schimbat tare mult limitele normale, habar nu am de ce, dar am sa merg la ei sa ma lamuresc si poate te lamuresc si pe tine Mirelus.

Despre FSH, pot sa va spun ca in ianuarie 2005 il aveam 7,05, au urmat apoi 6 inseminari, l-am refacut in vara lui 2006 si era 3,88, decdi in loc sa pierd din rezerva ovariana dupa inseminari, se pare ca am "intinerit".
Asa ca va pot confirma ca FSH-ul poate fi oscilant, insa se pare ca exista totusi o medie care predomina, iar la mine media este intre 6-7, ceea ce ma face sa ma simt inca mandra de organismul meu.

Problema mi se pare la TSH, care e cam mic, insa trebuie pus in comparatie cu T3-ul si T4-ul, pentru a fi relevanta valoarea, asa ca urmeaza sa fac si aceste analize, pentru a ma "scobi" peste tot.

Kineta daca stai prost cu rezerva ovariana sau daca se descopera chisturi, ori alte probleme, nu scapi de AC, insa acestea nu sunt obligatorii. Eu n-am luat AC in viata mea, nici macar inainte de primul FIV si nici inainte de al doilea nu voi primi, caci nu am nevoie de ele.

Va las cu bine si sper sa va gasesc si mai bine, pe toate!!!!!!

Aaa, Kora parca Tutu spunea ceva despre faptul ca in urma inhibarii tre' sa scada LH-ul, ori ceva de genul asta, poate iti amintesti ceva din cursurile tale cu Matei si Tutu.....
Marrina tu esti artista in TSH, poate imi mai spui si tu din ceea ce ai citit, cum e cu TSH-ul la limita inferioara........ Oare T3 si T4 se pot face in orice zi a CM-ului, ca m-as duce chiar maine sa le fac, ca sa ma lamuresc si cu aspectul asta si parca as vrea ca pana vineri, cand stabilesc cu Monseniorul FIV-ul nr 2 sa am toate analizele posibile......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Buna fetelor,

Azi indrasnesc sa scriu si eu ca de urmarit sunt cu ochii pe voi de multicel.
Azi am fost si eu la Prof. Ancar pt programarea la FIV si astept sa vina rushi sa fac injectia cu diphereline 3.75 mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Voi de unde a-ti cumparat diphereline 3.75 mg?? Si cat a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

M OANA,ADHNANA,MIKY,DORIS va multumesc mult fetelor,nu credeam ca o sa primesc atatea felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

m oana, tsh-ul tau nu este in afara limitelor normale, asta una la mana. in al doilea rand trebuie coroborat cu t3 si t4, asa cum bine ai zis. daca cei 2 hormoni tiroidieni sunt in limite normale, totul e ok, poate fi ceva tranzitor (legat de tsh). daca il repeti peste 2-3 luni probabil va fi in limite normale. daca t3 si/sau t4 sunt peste limita normala, atunci poate fi bai si trebuie neaparat mers la endocrinolog. si bafta in tot ce intreprinzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Chierus saru'manusitele, asa ma gandeam si eu, iar pana nu am toate datele problemei nu ma panichez. Cred ca am trecut prin jumatate din bolile posibile din cauza unor analize care pareau ciudate, asa ca nu ma panichez pana nu am tot puzzelul.
Pana acum nu m-am cautat de tiroida, deoarece ma simt perfect sanatoasa pe acest plan, nu ma regasesc in niciun simptom, dar am zis sa verific si asta, sa nu zic ca nu m-am cautat pe la toate cele.
Si tie "vant in pupa" si sa-ti vezi visul cu ochii cat mai repede!

Mergi la inceput