*Aspirante optimiste >20 ani (116)*
Raspunsuri - Pagina 26
baby_r7 spune:
FELICITARIIIIIIIIII FELICIA, sa ai o sarcina cat mai usoara si cat de curand te asteptam cu primele poze a lui bebe si a burticii , care va creste mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NUMEIOANA tu ai fugit???????
nu mai testul?
hai ca eu stiu sigur ca esti gravida..................mai trebuie doar sa te conving si pe tine!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Laura, Ramona, Anca, Yasmi, Alina va pup burticile !!!!!!!!!!
Coco nu fi trista te rog si tu stii bine oricum, ca speranta moare ultima , asa ca pana nu vine cm.....................poate se ascunde bebe.........
pup fetele 

Irina mai da si tu un semn de viata.........cand poti..........si sper ca acum te simti mai bine..........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
felicia20 spune:
baby, iubito, iti multumesc pentru urari si ma rog la Dumnezeu sa-ti daruiasca si tie cat mai curand un copilas.

Felicia, o proaspata 
voicu_bebi spune:
salut fetele...am citit si eu cat am lipsit ...am vazut ca felicia e graviduta ... ma bucur asa de mult pt tine..FELICITARI!! sa ai o sarcina usoara si sa ne zici cum mai decurge sarcina...apropo felicia de cat timp incercati sa aveti un bebe?
ioana,tu ai mai facut testul...cum e la tine?
va pup pe toate si sa auzim numai de II liniute...
19 august 2006!
felicia20 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
salut fetele...am citit si eu cat am lipsit ...am vazut ca felicia e graviduta ... ma bucur asa de mult pt tine..FELICITARI!! sa ai o sarcina usoara si sa ne zici cum mai decurge sarcina...apropo felicia de cat timp incercati sa aveti un bebe?
ioana,tu ai mai facut testul...cum e la tine?
va pup pe toate si sa auzim numai de II liniute...
19 august 2006!
Draga mea, de cand incercam sa avem bebe? Pai am asteptat doar cu o trompa buna un an si ceva, pana anul acesta la sfarsitul lui martie cand am facut laparoscopie, operatia prin care s-a desfundat trompa obturata si, cu ambele trompe bune, dupa laparo a doua luna am ramas graviduta.

Multumesc pt. urari. Sa-ti dea DD si tie un bebe cat mai curand!

Felicia, o proaspata
stefiuta spune:
Bine v-am regasit dragile mele fete!
Azi m-am intors si eu si nu am apucat sa citesc din urma, dar nici nu era nevoie de asta ca sa vad vestea Feliciei.
FELICITARI draga Felicia, ma bucur tare mult pt tine, iti doresc o sarcina usoara si multa sanatate atat tie cat si bb-ului, sa te bucuri mult, mult de tot de aceasta minune!
dragile mele, am sa incerc sa mai citesc si din urma cu toate ca va dura ceva.
eu astept rez de la analize si sapt viitoare programarea la gine.
in rest, iau duphaston 3 luni de acum incolo, sper sa nu am nici o reactie mai ciudata.
va
si va doresc o zi buna!
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
voicu_bebi spune:
felicia , mersi ...dar eu mai am ceva de asteptat ca momentan sunt in pauza de anticonceptionale, si de bebe ne apucam abia in octombrie-noiembrie...asa ca mai e ceva..
19 august 2006!
winter spune:
Buna fetelor!
Felicia
felicitari si bebe sanatos!!!!!!!!!
Eu diseara am programare la doctor si vin mai tarziu cu amanunte...
la toate fetele!
http://tt.lilypie.com/fvNMp3.png" -august 2005
gabi_ducu spune:
FELICITARI FELICIA!!! SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA.

http://tt.lilypie.com/RM7tp3.png
irene26 spune:
fetelor, daca eu am o posibila sarcina, mai am 7 zile pana la CM, este bine sa iau utrogestan?
si tot nu inteleg la ce este bun duphaston-ul? stefiuta, tu de ce iei duphaston?
mt