*Aspirante optimiste >20 ani (116)*
Raspunsuri - Pagina 14
baby_r7 spune:
Ioana.....scrie adresa ca acum iti pun la sprint curier unul...........![]()
![]()
![]()
Marry de obicei cine vorbeste se simte cu musca pe caciula...........deci unde e testul pozitiv..........ca eu inca il astept.
aaaaaaaa si nici tu nu scapi.cealalta Ioana....care face test joi.....ca sunt cu ochii pe voi toate..........![]()
![]()
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
numeioana spune:
Baby, multumesc din suflet! Sper sa fie asa cum spuneti voi! Eu am incercat sa pozez un test, dar nu se vede a doua liniuta deloc... in poza!![]()
Felicia, sa nu cumva sa iei Femina, ca da rezultate fals pozitive.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ioanara23 spune:
felicia subscriu la ce a scris alinusha! barza si sure check is cele mai bune si ca pret dar si dpdv al calitatii! oricum, nu lua femina, din cate am inteles de la fetele de pe forum dau rezultate fals pozitive...

sa stii ca esti asteptata la raport la orice ora din zi si din noapte! 

ioana
http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png- ianuarie 2007
irene26 spune:
eu am gandit mereu super pozitiv si de aceea toate visele mi s-au indeplinit la maxim [si am avut atatea piedici], o cariera de vis, o casa de vis si nu in ultimul rand, un sot tare bun si pe deasupra mai e si destept, frumos si bogat, ca in filme!
vedeti, cat de important este sa gandesti ca viata-i frumoasa, chiar daca sunt atatea piedici, trebuie sa ai intelpciunea sa treci peste aceste prbleme.
eu bag mainile in foc ca in mai putin de 2 luni, ramanem
!
GANDITI POZITIV!
mt
numeioana spune:
Tizo, gand la gand...![]()
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
baby_r7 spune:
Irene ma bucur sa te vad ca gandesti asa pozitiv...
sa de-a Bunul Dumnezeu sa aveti cat ma carand posibil copilasul mult visat!!!!
Ioana pai abia astept sa vad rezultatul tau sapt. viitoare.
Numeioana sigur e bebe...........la tine!!!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
maryb spune:
dragele mele, chiar nu stie nimeni sa-mi raspunda la cele 2 intrebari ale mele?
e posibil sa se instaleze asa de repede greturile si durerea de cap? am inceput sa le am cam la 2-3 zile dupa ovulatie.Si inca o intrebare....este posibil sa aibe loc nidatia si sa nu ai acele scurgeri maronii?
Poate poate imi raspundeti si mie.
Multumesc anticipat.
ioanara23 spune:
baby....si io astept sa-l vad! sper sa-l vad la dublu dintr-o bucata nu cu doua teste separate, fiecare cu cate o linie ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ioana
http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png- ianuarie 2007