Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Flavia, draga de tine, ne gandim tot timpul la tine!

Michelle,esti bine, s-a terminat furtuna?

Marina, o in 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Michellle pai bine mama noi pe ce sa te anuntam?????

haiiii Flaviaaaaaaaa

io prefgatesc noul capitol..aviz celor care vor sa faca altulil fac io..coc la el de o ora

editai sa va spun ca mai am putin si gataa ii dau drumul..la capitol breeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

A vazut sotul meu smiles folosite de voi pt Flavia si m-a intrebat daca eu stiu sa le folosescUite ca stiu

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Fetelor am o rugaminte la voi. imi trimite si mie cineva nr Flaviei.

Superba galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelush, tare m-as bucura sa am si eu parte de asa o galerie! As fi tare fericita! E asa de bine sa stii ca atitea fete minunate se gandesc la tine si iti doresc binele! Si eu sper din tot sufletul sa particip la galeria tuturor fetelor care scriu aici!
Pozici sa stii ca am citeva, si chiar m-am rugat de sot aseara sa le descarce de pe aparat si sa le micsoreze ca sa le pot pune pe yahoo, dar bineinteles ca i-a fost lene! Dar sa stii ca ma tin de cuvint si le pun cit de curind!

Cristina, 33+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Cristina Ana, normal ca vei avea parte si tu de o asemenea galerie. Toate fetele de aici vor avea!O sa ne vina si noua randul in curand.

Hai Flavia, ne mai tii mult pe ace???

Andreea

Mergi la inceput

se pare ca nu vru Davidutzuu sa iasa la cap 27 deci haideti sa'l intampinam cum se cuvine la cap28..
Haiiiiii Davidutzuuuuu
haiiiiiiiii..cap e gataaa pt tineee si mama ta....
va asteptam aici
cristina ai sa vezi ce o sa fie si la tineca slava Domnului plamanii sunt buniii

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

fetlor, ma fascinati!!! ce harnice sunteti. azi ati terminat capitolul, m-am si speriat cand am deschis calc. credeam ca am nimerit la alt capitol.
deci acum e momentul? sau a trecut deja? oricum:
haaaaiiiiiiiiiiii flaviaaaa
haaaaaaaiiiiiiiiiiii davidutzuuuu

c.myry cred ca m-a tampit caldura. stiu ce e hcg, ca am facut si eu o gramada, dar nu stiu ce mi-a luat mintile de nu mi-am dat seama...iti multumesc ca m-ai trezit la realitate

andreea16 si-ti doresc succes cu cadoul iti tin pumnii...

irina nu te agita pana nu vezi sigur ce si cum. probabil ca ai deranjat-o pe nebuna aia de la cine stie ce alte “treburi mai importante” . daca s-a purtat si urat nici nu e cazul s-o mai iei in seama. mergi la dr. tau, fa-ti analizele si linisteste-te. s-ar putea la orice clinica sa faca si in regim de urgenta, probabil ca ar costa ceva mai mult, dar cred ca ar face. eu am facut numai la medsana si de obicei seara aveam rezultatul sau cel mai tarziu a doua zi.

lianaaaa ma dai pe spate...esti grozava...noroc ca nu-ti stiu adresa, ca peste 3 sapt. intru in concediu si veneam gramada peste tine sa te cunosc. fii draguta si tine-o tot asa, sa nu te schimibi, bine?

Mergi la inceput

breee io pt cine deschisai cap nou?ha???
va astept aci..haideti odata..ca ne asteapta Davidutzuuu

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102820

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor!
irinabobe - HCg la urgenta se face la IDS Laboratoires - pe Dorobanti nr 58, tel. 211.58.62/63 sau 0726.782.289. Mai bine suni pe mobil, caci pe fix nu prea raspund.
O iei pe linga ASE, dar pe dr. cum mergi pe Dorobanti si dupa o Policlinica de copii parca o sa vezi o cladire mare vopsita in galben pe colt. Mi se pare ca vis-a-vis de Cambrige.Are o placuta si scrie IDS. E fara programare si la urgenta costa 450.000.Iti rezultatul in aceeasi zi. Normal costa 300.000, dar cu rezultatul in 3 zile. Au program de recoltari de la 8-15.00, dar pt. urgenta trebuie sa fii acolo dimineata si iti da rezultatul dupa 14. Sfatul meu este sa te duci inca de pe la 7.15-7.30, caci este f. aglomerat si sunt cozi mari inca de la prima ora.
Stiu ca au program si simbata pina pe la 12, dar nu stiu daca si pt recoltari sau doar pt rezultatul analizelor.

Pupici pt. toate fetele si un week-end cit mai placut.
Flavia, sanatate si multi pupici pt. bebita!

myry

Mergi la inceput